Παλαιό Ημερολόγιο :
11/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
24/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Πλησιάζει η ώρα που ο Φάουτσι θα πληρώσει για τα εγκλήματά του.

Πλησιάζει η ώρα που ο Φάουτσι θα πληρώσει για τα εγκλήματά του. Το Fox, ζητάει να ερευνηθεί ποινικά ο γιατρός!

Ο παρουσιαστής του Fox News, Tucker Carlson, ζήτησε να ερευνηθεί ο ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Anthony Fauci, σχετικά με τις διασυνδέσεις του με το Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan και την προέλευση του κορωνοϊού.

Σε έναν μονόλογο τη Δευτέρα, ο Carlson υποστήριξε ότι ο Fauci επέτρεψε να συμβεί η πανδημία «εκμεταλλευόμενος ένα παραθυράκι που του επέτρεψε να χρηματοδοτήσει την έρευνα στο εργαστήριο Wuhan που πιθανότατα δημιουργήθηκε ο COVID-19».

Ο Carlson, απαντησε στον Fauci που υπονόησε και πάλι, ότι είναι «πιθανό» οι εντολές μασκοφορίας να συνεχιστούν επ’ αόριστον.

«Ο Tony Fauci τιμωρεί τη χώρα – εσάς, εμάς, όλους. Το ερώτημα είναι: γιατί το κάνει αυτό;» ρώτησε ο Carlson, υπονοώντας: «Ίσως του άρεσε, αυτό είναι πιθανό. Αλλά πρέπει να σκεφτείτε ότι τουλάχιστον ένα μέρος της αυταρχικής υστερίας του Φάουτσι είναι κάλυψη για κάτι άλλο. Μήπως ο Τόνι Φάουτσι προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή από τον εαυτό του και το δικό του ρόλο στην πανδημία COVID-19;».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής παρέπεμψε σε ένα άρθρο του επιστημονικού συγγραφέα Nicholas Wade που περιγράφει πώς ο Fauci ενέκρινε επικίνδυνες έρευνες στις εγκαταστάσεις της Wuhan, που πολλοί πιστεύουν ότι οδήγησαν άμεσα στο ξέσπασμα του κορωνοϊού.

«Ο Tony Fauci είχε εγκρίνει την πληρωμή για την έρευνα. Για πέντε χρόνια – από το 2014 έως το 2019 – το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων, το οποίο διευθύνει ο Fauci, και το έχει εδώ και δεκαετίες, χορήγησε χρήματα σε μια ομάδα που ονομάζεται EcoHealth Alliance», συνέχισε ο Carlson.

«Η EcoHealth Alliance, που διοικείται από έναν άνθρωπο που ονομάζεται Dr. Peter Daszak, συνήψε συμβόλαιο με τον Dr. Shi για τη διεξαγωγή έρευνας gain-of-function στο εργαστήριο Wuhan», εξήγησε περαιτέρω ο Tucker.

«Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει από το COVID-19, οπότε δεν είναι θέμα συμψηφισμού λογαριασμών ή καταλογισμού ευθυνών να βρούμε από πού προήλθε. Αν θέλετε να αποτρέψετε την επόμενη παγκόσμια πανδημία, πρέπει να καταλάβετε πώς ξεκίνησε αυτή», πρόσθεσε ο Κάρλσον, σημειώνοντας: «Αυτό, δε θα είχε συμβεί, αν ο Τόνι Φάουτσι δεν το επέτρεπε να συμβεί. Αυτό είναι ξεκάθαρο».

Και κατέληξε: «Σε μία λειτουργική χώρα, θα γινόταν ποινική έρευνα για τον ρόλο του Tony Fauci στην πανδημία COVID, που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους και σταμάτησε τη χώρα μας, αλλάζοντάς την για πάντα. Γιατί λοιπόν, δεν υπάρχει ποινική έρευνα για τον ρόλο του Τόνι Φάουτσι σε αυτή την πανδημία;».

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.