Παλαιό Ημερολόγιο :
16/03/2024
Νέο Ημερολόγιο :
29/03/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Η Αμερικανική Στάζι του Κυβερνοχώρου Θα Καταστείλει Κάθε Ψηφιακή Διαφωνία στη Δυστοπία του Biden

Η Αμερικανική Στάζι του Κυβερνοχώρου Θα Καταστείλει Κάθε Ψηφιακή Διαφωνία στη Δυστοπία του Biden

Δείτε το άρθρο του Andrew Korybko στο OffGuardian εδώ: https://tinyurl.com/ec8b3f58 [1]

Η πρόσφατη αναφορά του CNN ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσλάβουν τις υπηρεσίες των λεγόμενων "ερευνητών" ως νόμιμη λύση για την κατασκοπεία του μέσου Αμερικανού επιβεβαιώνει ότι το δυστοπικό κολαστήριο του Biden κινείται ταχύτατα προς την κατεύθυνση της εγκαθίδρυσης μιας " Stasi του Κυβερνοχώρου" για την καταστολή κάθε ψηφιακής διαφωνίας εναντίον των Δημοκρατικών, καθώς αυτοί συνεχίζουν να εδραιώνουν την de facto μονοκομματική διακυβέρνηση της χώρας.

Το δυστοπικό κολαστήριο που προέβλεψα ότι θα γινόταν τετελεσμένο γεγονός μετά την επιβεβαίωση του Μπάϊντεν ως Προέδρου από το εκλογικό σώμα γίνεται γρήγορα πραγματικότητα μετά την πρόσφατη αναφορά του CNN ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσλάβουν τις υπηρεσίες των λεγόμενων "ερευνητών" ως νόμιμη λύση για την κατασκοπεία του μέσου Αμερικανού.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, αυτοί οι δήθεν ανεξάρτητοι εργολάβοι θα επιφορτιστούν με τη διείσδυση στους κοινωνικούς κύκλους των μέσων ενημέρωσης των λευκών ρατσιστών και άλλων υποτιθέμενων τρομοκρατικά προσκείμενων εγχώριων δυνάμεων εντός της χώρας.

[ Έχουμε ήδη δει κινήσεις για να στιγματιστεί κάθε είδους διαφωνία -είτε αμφισβητεί το εκλογικό αποτέλεσμα, είτε αντιμετωπίζει την υστερία του COVID είτε προειδοποιεί για τους πιθανούς κινδύνους των εμβολίων- ως "εγχώρια τρομοκρατία". σ.σ. ]

«Η έκθεση ισχυρίζεται ότι η πρόθεση είναι να «βοηθήσει στην παροχή μιας ευρείας εικόνας σχετικά με το ποιος διαιώνιζε τις "αφηγήσεις" που προκαλούσαν ανησυχία», μετά την οποία «το FBI θα μπορούσε θεωρητικά να χρησιμοποιήσει αυτή τη δεξαμενή πληροφοριών για να επικεντρωθεί σε συγκεκριμένα άτομα, εάν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις για ένα πιθανό έγκλημα που να το επιτρέπει νομικά».

Με άλλα λόγια, οι αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας θέλουν ουσιαστικά να δημιουργήσουν μια "Cyber Stasi" από "συμπολίτες" που κατασκοπεύουν ο ένας τον άλλον και παράγουν υποτιθέμενα "στοιχεία" για "πιθανά εγκλήματα" για να "δικαιολογήσουν" τις "νόμιμες" έρευνες του FBI. Το CNN επικαλέστηκε έναν ανώνυμο ανώτερο αξιωματούχο των μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος αναρωτήθηκε: «Τι κάνετε με την ιδεολογία που οδηγεί στη βία; Πρέπει να περιμένετε μέχρι να οδηγήσει σε βία ; », υπονοώντας έτσι ότι αυτή η πρωτοβουλία θα μπορούσε πιθανώς να αξιοποιηθεί για να σταματήσει το λεγόμενο "προ-εγκλημα", ή εγκλήματα πριν συμβούν.

Για να το θέσουμε αλλιώς, ακόμη και εκείνοι οι μέσοι Αμερικανοί που ασκούν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους στην ελευθερία του λόγου για να διαφωνήσουν ειρηνικά με την εδραίωση της μονοκομματικής de facto διακυβέρνησης της χώρας από τους Δημοκρατικούς, μπορεί να βρεθούν στο στόχαστρο των υπηρεσιών ασφαλείας, ανάλογα με το πώς οι συμβεβλημένοι "ερευνητές" διαστρεβλώνουν τα λόγια τους.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ακόμη και το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των Αμερικανών στην ελευθερία του συνέρχεσθαι βρίσκεται σήμερα υπό έλεγχο ανάλογα με τον δηλωθέντα λόγο πίσω από τις προγραμματισμένες ειρηνικές διαμαρτυρίες τους, αν τολμήσουν να προτείνουν να συγκεντρωθούν σε αντίθεση με την περσινή εικαζόμενη νοθεία των ψηφοφόρων, για παράδειγμα. Τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου αξιοποιήθηκαν ως ένα παιχνίδι που άλλαξε τα δεδομένα από τις υπηρεσίες ασφαλείας προκειμένου να περιορίσουν τις ελευθερίες των Αμερικανών.

Δεν έχει σημασία ούτε εδώ ούτε εκεί αν κάποιος πιστεύει ειλικρινά ότι οι εκλογές εκλάπησαν, αφού ο σκοπός της επισήμανσης αυτών των διπλών προτύπων (double standards) είναι να αποδειχθεί ότι οι μέσοι Αμερικανοί υφίστανται πολιτικές διακρίσεις με την έμμεση απειλή νομικού εκφοβισμού όταν πρόκειται να ασκήσουν τα συνταγματικά τους δικαιώματα για "πολιτικά μη ορθά" θέματα που τους απασχολούν.

Παρόλο που ο αναφερόμενος σκοπός της " Stasi στον κυβερνοχώρο" είναι να ματαιώσει προληπτικά τις αναδυόμενες "εγχώριες τρομοκρατικές συνωμοσίες", δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι ο συνδυασμός της πολιτικής ρωσοφοβίας και της "υφέρπουσας διεύρυνσης της αποστολής" θα συνδυαστεί για να δημιουργήσει πρόσθετους στόχους, όπως η αναχαίτιση της διάδοσης της λεγόμενης "ρωσικής παραπληροφόρησης" σε ολόκληρη την κοινωνία.

Αυτή η φράση είναι στην πραγματικότητα απλώς ένας ευφημισμός για τα "πολιτικά μη ορθά" γεγονότα και τις ερμηνείες τους που έρχονται σε αντίθεση με την επίσημη αφήγηση των γεγονότων από τους Δημοκρατικούς, όντας σκοπίμως αρκετά ασαφής ώστε να λειτουργεί ως ομπρέλα κάτω από την οποία μπορεί να καλυφθεί πρακτικά κάθε δυνατή εναλλακτική κατανόηση.

Με αυτό κατά νου, όσοι μέσοι Αμερικανοί τολμούν να μοιραστούν κάτι "πολιτικά μη ορθό" - ακόμη και σε ιδιωτικές συζητήσεις εν μέσω της παρουσίας διεισδυτών του "βαθέος κράτους" ("ερευνητές" που απασχολούνται ως "Cyber Stasi") - μπορεί να γίνουν στόχος του FBI.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ ενδέχεται να καταφέρουν να καταστείλουν τις περισσότερες εκφράσεις ψηφιακής διαφωνίας στο προσεχές μέλλον. Εμπνέονται από την άρχουσα κυβέρνηση, η οποία θέλει να επιβάλει στη χώρα ένα συγκρητικό σύστημα οικονομικής αριστεράς και κοινωνικού φασισμού.

Δεν είναι "κομμουνιστικό" με την έννοια ότι το οικονομικό όραμα μοιάζει περισσότερο με τον κρατικό καπιταλισμό παρά με τον παραδοσιακό μαρξισμό, αλλά ο κοινωνικός αντίκτυπος θα αντικατοπτρίζει σίγουρα εκείνον της Ανατολικής Γερμανίας κατά τις πιο σκοτεινές ημέρες της κυριαρχίας της Stasi, αν και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί επικριτές το περιγράφουν τυχαία ως "κομμουνιστικό" παρά το γεγονός ότι αυτό δεν είναι οικονομικά σωστό (τουλάχιστον όχι ακόμα). Η "Cyber Stasi" των ΗΠΑ που έχει ανατεθεί στον "ερευνητή" θα έχει ανατριχιαστική επίδραση στον τρόπο με τον οποίο οι Αμερικανοί αλληλεπιδρούν μεταξύ τους από εδώ και πέρα, και όλα αυτά προκειμένου το δυστοπικό κολαστήριο του Biden να αποφύγει τη μοίρα του προκατόχου του, της Ανατολικής Γερμανίας.

Δημοσιεύθηκε αρχικά στο One World Press

Δικτυογραφία:

1.-- The American Cyber Stasi Will Suppress All Digital Dissent In Biden’s Dystopia – OffGuardian

https://off-guardian.org/2021/05/10/the-american-cyber-stasi-will-suppress-all-digital-dissent-in-bidens-dystopia/

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.