Παλαιό Ημερολόγιο :
03/05/2021
Νέο Ημερολόγιο :
16/05/2021
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Και αν πουν στους Έλληνες βάλτε τσιπάκι; «Σιγοψήνεται» η νοοτροπία αποδοχής… vid

Και αν πουν στους Έλληνες βάλτε τσιπάκι; «Σιγοψήνεται» η νοοτροπία αποδοχής… vid

Λυπηρό αλλά αληθινό...

Η καραντίνα, καραντίνα αλλά και η ψησταριά… ψησταριά. Τι κι αν στην Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμα η πολυπόθητη χαλάρωση των μέτρων, ανήμερα της Κυριακής της Λαμπρής τα κάρβουνα πήραν φωτιά.

Ωστόσο, όπως και κατά την Ανάσταση-παρωδία στις 21.00 το βράδυ του Μ. Σαββάτου, πολλοί συμπολίτες μας δήλωσαν υπάκουοι, αναφέροντας με περηφάνια πως τήρησαν τα μέτρα!

«Ό,τι πει ο νόμος. Εμείς τηρούμε όλα τα μέτρα» απαντούσαν.

Άραγε αν ο νόμος επιβάλλει την ψηφιακή ταυτότητα, ως αποδεικτικό στοιχείο υγιούς και νομοταγούς πολίτη, τι θα συμβεί;

Αν μάλιστα, η ψηφιακή ταυτότητα επιβληθεί και ως ψηφιακό πορτοφόλι, το οποίο θα εμφυτεύεται όπως συμβαίνει ήδη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία;

Η απάντηση ίσως δίνεται στα παρακάτω βίντεο:

Το ίδιο ισχύει και για τους πιο εύπορους, οι οποίοι έψησαν αρνί ακόμα και στο Ντουμπάι, υπακούοντας φυσικά στους περιορισμούς. Αρκεί να τους άφηναν να διασκεδάσουν.

«Σιγοψήνεται» η νοοτροπία αποδοχής… από ταράτσες σπιτιών μέχρι το Ντουμπάι! Ακριβώς όπως το αρνάκι την Λαμπρή…

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.