Παλαιό Ημερολόγιο :
07/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
20/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Φάκελος «εξωγήινοι» – Τί ετοιμάζεται σε παγκόσμια κλίμακα; «Υπάρχει κάτι στον ουρανό της Γης και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα»

Φάκελος «εξωγήινοι» – Τί ετοιμάζεται σε παγκόσμια κλίμακα; «Υπάρχει κάτι στον ουρανό της Γης και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα» – ΒΙΝΤΕΟ

Προετοιμάζουν τις μάζες να δεχθούν κάποια νέα κατάσταση-τάξη πραγμάτων;

Δεν έχουν σταματημό το τελευταίο διάστημα οι αναφορές-αποκαλύψεις για τη μυστηριώδη δράση των UFO.

Όταν μάλιστα αυτού του είδους οι αναφορές έρχονται από άτομα που εμπλέκονται με το Αμερικανικό Πεντάγωνο (και επιβεβαιώνονται από επίσημες αμερικανικές αρχές) τότε αποκτούν ακόμη ισχυρότερη βάση.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με εκτενή άρθρα στο el.gr, η ανθρωπότητα βρίσκεται προ σημαντικών αποκαλύψεων σχετικά με τη δράση υποτιθέμενων εξωγήινων σκαφών που έχουν γίνει αντιληπτά πάνω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ και αλλού (Δείτε ΕΔΩ).

«Κάτι υπάρχει στον ουρανό της Γης»

Στις 30 Απριλίου ο Luis Elizondo, πρώην προϊστάμενος του «Προηγμένου Προγράμματος Ταυτοποίησης Αεροδιαστημικών Απειλών» (Advanced Aerospace Threat Identification Program) του αμερικανικού Πενταγώνου, παραχώρησε συνέντευξη στην New York Post αναφερόμενος στον «σεισμό» που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τα UFO.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων προανήγγειλε μία νέα σειρά αποκαλυπτικών εκθέσεων που θα βγουν στο φως από τις αρχές του καλοκαιριού, ενώ προειδοποίησε τον πλανήτη για μία “ασύλληπτη καταστροφή”:

«Εάν η αμερικανική αντικατασκοπεία δεν κατορθώσει να συλλέξει εγκαίρως τις απαιτούμενες πληροφορίες για το τι απεργάζονται οι εξωγήινοι, τότε ο πλανήτης θα πληρώσει την επιπολαιότητα των μυστικών υπηρεσιών με μια ασύλληπτη καταστροφή.

Eγώ δεν είμαι κυνηγός UFO, εγώ απλώς κάνω τη δουλειά μου. Και η δουλειά μου είναι να μαζεύω στοιχεία και να λέω την αλήθεια. Υπάρχει κάτι στον ουρανό της Γης. Δεν ξέρουμε τι είναι, δεν ξέρουμε πώς λειτουργεί, δεν ξέρουμε τις προθέσεις του, δεν ξέρουμε τι μπορεί πραγματικά να κάνει, δεν ξέρουμε ποιος το πιλοτάρει και τι προθέσεις έχει. Και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε αυτό.

Εάν αποδειχθεί ότι ένας ξένος αντίπαλος μάς έχει ξεπεράσει ως προς την τεχνολογία, τότε έχουμε να κάνουμε με μια αποτυχία της αντικατασκοπείας μας, επιπέδου Διδύμων Πύργων. Για τις επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου το 2001 χρειάστηκαν τρία χρόνια προκειμένου να συνταχθούν οι αναφορές για το τι συνέβη. Αμφιβάλλω ότι, για αντικείμενα που πετάνε στον ουρανό εδώ και δεκαετίες, αρκούν 180 ημέρες για να γραφτεί μια αντίστοιχη αναφορά, όπως τη ζητά το Κονγκρέσο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα διαστημόπλοια των…εξωγήινων έχουν τη δυνατότητα να κινούνται σε ταχύτητες 17.500 χιλιομέτρων την ώρα πραγματοποιώντας επιτόπους ελιγμούς, υπογραμμίζοντας πως καμία στρατιωτική δύναμη αυτή τη στιγμή στον πλανήτη δεν διαθέτει τέτοιου είδους τεχνολογία.

«Υπάρχουν UFO, αλλά η κυβέρνηση δεν θέλει να το γνωρίζετε», συμπλήρωσε σε άλλο μέρος της τοποθέτησής του στην εφημερίδα ο πρώην ερευνητής του Πενταγώνου.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.