Παλαιό Ημερολόγιο :
07/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
20/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Απάντηση στην υποκρισία των Ψευδοεσφιγμενιτών για τα εμβόλια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Απάντηση στην υποκρισία των Ψευδοεσφιγμενιτών για τα εμβόλια

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή τους οι ψευδοεσφιγμενίτες, καταγγέλλουν δημοσίως ότι φίλοι της Γνησίας Μονής Εσφιγμένου, διασπείρουν δήθεν ψευδείς ειδήσεις και προπαγανδίζουν κατά του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό. 

Προφανώς, οι διώκτες του Γέροντος Μεθοδίου και της πολυαρίθμου σεπτής Συνοδείας του, εθισμένοι στην πάγια τακτική της συκοφαντίας και της μεροληψίας, τολμούν και στο τόσο ευαίσθητο ζήτημα της δημόσιας υγείας να πράττουν τα όμοια. 

Αναμφισβήτητα, στο θέμα της ασφάλειας των εμβολίων δεν χωρούν επιπολαιότητες και συμβιβασμοί. Ο αντικειμενικός παρατηρητής, και ειδικά εκείνος ο οποίος γνωρίζει ότι η άποψή του επηρεάζει πλήθος κόσμου, είναι υποχρεωμένος να εξετάζει ενδελεχώς κάθε παράμετρο η οποία άπτεται τόσο της ψυχικής όσο και της σωματικής υγείας και ωφέλειας των ανθρώπων, καθότι θα λογοδοτήσει στον Ύψιστο για την πνευματική ακεραιότητα των συμβουλών του. Ειδικά λοιπόν, στο θέμα των εμβολίων, όσο υπάρχουν τεκμηριωμένες επιστημονικές μελέτες, οι οποίες βάσει αδιάσειστων στοιχείων αποδεικνύουν, ότι αυτά είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για την δημόσια υγεία, οφείλουμε να εξετάσουμε την σοβαρότητα των καταγγελλόντων προσώπων, την εγκυρότητα των δημοσιευθέντων στοιχείων και στην συνέχεια να τοποθετηθούμε. Ποιος λογικός νους απορρίπτει αυτήν την μέθοδο; Ποιο δημοκρατικό καθεστώς εναντιώνεται στην διαφάνεια, και την αντικειμενική μελέτη; Μόνο όσοι εξυπηρετούν σκοπιμότητες και είναι φερέφωνα του συστήματος θα διαφωνήσουν. 

Μας κατηγορούν, λοιπόν, ότι είμαστε αντιεμβολιαστές και ότι με την στάση μας αυτή φέρουμε την ευθύνη για το αίμα αθώων συμπολιτών μας! Μάλιστα! Φτάσαμε δηλαδή στο σημείο, εάν τολμήσουμε να παρουσιάσουμε αληθή ιατρικά στοιχεία τα οποία έχουν δημοσιοποιηθεί σε αξιόπιστους ιστότοπους, από παγκοσμίου φήμης λοιμωξιολόγους, επιδημιολόγους και άλλους εξειδικευμένους επιστήμονες (ανάμεσά τους νομπελίστες, ερευνητές κορυφαίων ιατρικών ερευνητικών κέντρων και ιατρικών σχολών του πλανήτη) από δεκάδες χώρες και τα οποία αποδεικνύουν, ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι εξαιρετικά επισφαλή για τον άνθρωπο, να κινδυνεύουμε τότε να βρεθούμε συνένοχοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!!!

Έτσι, με το σκεπτικό των ψευδοεσφιγμενιτών του κ. Βαρθολομαίου, απαγορεύεται κάθε απόπειρα έρευνας και ανάδειξης της αληθείας, διότι σε περίπτωση που αυτή έρθει σε αντιπαράθεση με την πολιτική ορθότητα, αυτή είναι υποχρεωτικά ψευδοεπιστημονική και εκ του πονηρού, ενώ οι πολιτικές αποφάσεις υποχρεωτικά είναι πάντα αλάνθαστες και για το καλό μας! Να όμως που δεν έχουν έτσι τα πράγματα! 

Φυσικά δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αποδείξουμε την επικινδυνότητα των εμβολίων. Όπως τονίσαμε προηγουμένως, υπάρχουν πολλοί έγκυροι και αξιόπιστοι επιστημονικοί ιστότοποι όπου αυτό εύκολα αναδεικνύεται και αποδεικνύεται. Εδώ θα παρουσιάσουμε ενδεικτικά μόνο, πολύ σοβαρές ειδήσεις, τις οποίες όφειλαν οι κατά τα άλλα κοπτόμενοι για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, ψευδοεσφιγμενίτες να δημοσιεύσουν, προκειμένου να πείσουν ότι μιλούν αντικειμενικά και όχι μεροληπτικά, ότι μιλούν για το καλό των πολιτών και την προστασία τους και όχι για την εξαπάτησή τους:

• Το δικαστήριο του Στρασβούργου, έκρινε ότι η γενική υποχρεωτική μασκοφορία αποτελεί «προσβολή κατά της ελευθερίας» με αποτέλεσμα η γαλλική δικαιοσύνη να ανακαλέσει στις 2 Σεπτεμβρίου 2020, ένα διάταγμα που επέβαλε την γενικευμένη χρήση της μάσκας σε δεκατρείς πόλεις των περιφερειών Bas-Rhin, στην Alsace, χαρακτηρίζοντάς την ως «προσβολή κατά της προσωπικής ελευθερίας». Στην χώρα μας η πολιτική ορθότητα έχει διαφορετική γνώμη και οι ψευδοεσφιγμενίτες συντάσσονται με αυτήν.

• Το Πρωτοδικείο Σερρών με την ιστορική απόφαση 11/2021 της 5ης Ιανουαρίου 2021, όπως παρουσιάζεται και στο έγγραφο του Πρωτοδικείου Σερρών, που αποτελεί ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ για την Ελλάδα, οι τότε κατηγορούμενοι που είχαν ΑΡΝΗΘΕΙ να υποβληθούν σε rapid test, ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ για τις πράξεις του άρθρου 1 παράγραφοι 1 και 2 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου 25/02/20 σε συνδυασμό με την Κ.Υ.Α υπ.αριθμό Δ1α/Γ Ποικ.959/07/01/21. Παρόλα αυτά η ελληνική κυβέρνηση επιμένει και οι ψευδοεσφιγμενίτες συντάσσονται με αυτήν.

• Το Δικαστήριο της Χάγης με την ιστορική απόφαση C/09/6049631 KG ZA 20-1256 της 31ης Δεκεμβρίου 2020, όπως παρουσιάζεται και στο έγγραφο του Δικαστηρίου της Χάγης, στην υπόθεση του Ολλανδού δικηγόρου Jeroen Poels με τον καθολικό χαρακτήρα που αυτή έχει σχετικά με την υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων και την έλλειψη της ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ εκ μέρους των πολιτών, ΕΠΕΤΡΕΨΕ στους Ολλανδούς Πολίτες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους ΧΩΡΙΣ την διενέργεια του «υποχρεωτικού» rapid test!!! Και πάλι η ελληνική κυβέρνηση ακολουθεί διαφορετική πορεία και οι ψευδοεσφιγμενίτες συντάσσονται με αυτήν.

• Όλοι όσοι επιβάλλουν την παράνομη και αντισυμβατική χρήση μάσκας και την υποχρεωτική χρήση των rapid test ή self test, διαπράττουν το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας με την παραβίαση του Συντάγματος της Ελλάδος και ταυτόχρονα όλων των Υπερνομοθετικών Διεθνών Συμβάσεων που υπερασπίζουν τα Θεμελιώδη Δικαιώματα του Ανθρώπου και συμμετέχουν σε Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

Ορίστε και η απόδειξη: Σύμφωνα με το Άρθρο 338 του Ν.4512/2018 ΦΕΚ 5/Α/17-1-2018, οποιαδήποτε απόφαση έρχεται σε αντίθεση με τις διατάξεις του Ν.3418/2005 ΦΕΚ 287/Α/28-11-2005, (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας) είναι Α Κ Υ Ρ Η. Άρα την διάταξη του άρθρου 96 του Ν.4790/2021 ΦΕΚ 48/Α/31-03-2021, περί Υποχρεωτικής υποβολής σε διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19, ‘’(…)ως προϋπόθεση συμμετοχής των μαθητών, φοιτητών, σπουδαστών και καταρτιζόμενων στην εκπαιδευτική διαδικασία...”, μπορούμε πολύ απλά να την πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων!!! Βάσει του άρθρου 338 του Ν.4512/2018 είναι Α Κ Υ Ρ Η !!! Επιπροσθέτως, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Συντάγματος των Ελλήνων δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση για την δημόσια και δωρεάν παιδεία.

Εξάλλου, στην σύμβαση του OVIEDO 1997 (Υπερσυνταγματική – νόμος 2619/1998) στο Άρθρο 2 & το Άρθρο 5, προβλέπεται ότι: ΔΕΝ μπορεί να επιβληθεί καμία ιατρική πράξη με την δικαιολογία του κοινωνικού συμφέροντος χωρίς να υπάρχει πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση και κυρίως ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ανθρώπου. Η επιβολή χρήσης μάσκας, τεστ, εμβολίου, κλπ αποτελούν ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ σύμφωνα με τον Ν.3418/2005. ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ!!!

Η παραπάνω σύμβαση και όλοι οι νόμοι που αποτελούν εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου και των Διεθνών Συμβάσεων υπερισχύουν από τους άλλους νόμους, διατάξεις, ΚΥΑ, αποφάσεις κλπ και συνεπώς καθιστούν κάθε τι αντίθετο προς αυτές ΑΚΥΡΟ και ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Παρόλα αυτά το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο, επιδεικτικά καταφρονεί διεθνείς συμβάσεις, αποφάσεις δικαστηρίων και συνεχίζει να παρανομεί, ενώ οι ψευδοεσφιγμενίτες κατά την πάγια τακτική τους, συντάσσονται απόλυτα με αυτό. 

Θεωρούμε ότι τα ανωτέρω παραδείγματα αρκούν και αποδεικνύουν ότι η πληροφόρηση την οποία κόπτονται να μεταδώσουν στον κόσμο οι νέο-ψευδοεσφιγμενίτες, όχι μόνο δεν είναι αντικειμενική, αλλά και απολύτως εναρμονισμένη με την πληροφόρηση την οποία η πολιτική ορθότητα διασπείρει. Και επειδή ακριβώς, εμείς δεν επιθυμούμε να φέρουμε την ευθύνη για το αίμα των αθώων συμπολιτών μας, δεν κωφεύουμε στους τεκμηριωμένους επιστημονικούς αντίλογους αλλά έχοντας βαθιά την συναίσθηση το πώς η δημοκρατία και η διαφάνεια λειτουργούν, πράττουμε το καθήκον μας, δηλαδή προσφέρουμε αμερόληπτη, ανεξάρτητη και αντικειμενική ενημέρωση. 

Αλλά πότε οι νεο-ψευδοεσφιγμενίτες απέδειξαν ότι κινούνται ανιδιοτελώς; Πότε απέδειξαν ότι κόπτονται για την αλήθεια και όχι για τα συμφέροντα; Ποιους αγώνες έχουν να επιδείξουν ότι έδωσαν υπέρ της αληθείας; Ο μοναδικός τους αγώνας εστιάζεται στο να πετάξουν από το Άγιον Όρος τους Γνησίους Εσφιγμενίτες... Ας θυμίσουμε κάποιες αλήθειες: 

Θυμάστε για ποιο λόγο δημιουργήθηκαν; Για να εκτοπιστεί η παλιά αδελφότητα που δεν μνημονεύει το πατριάρχη…

Θυμάστε με ποιο τρόπο δημιουργήθηκαν; Εντελώς παράνομα και κατόπιν μεθοδεύσεων του πατριαρχείου και σύμπραξης της Ιεράς Κοινότητος· στην ουσία συστάθηκαν μέσα σε ένα απόγευμα…

Θυμάστε με ποια διαδικασία αναδείχθηκε ο πρώτος τους ψευδοηγούμενος; Εντελώς παράνομα, διότι ούτε τα προσόντα είχε σύμφωνα με τους κανονισμούς του Καταστατικού Χάρτου του Αγίου Όρους (π.χ. αγιορείτικη κουρά σύμφωνα με το άρθρο 112 του Κ.Χ.Α.Ο), ούτε εκλέχτηκε από κάποια αδελφότητα, απλά «τοποθετήθηκε» μίαν ωραίαν εσπέραν από την Ιερά Κοινότητα και αναγνωρίστηκε ως δήθεν «ηγούμενος» με συνοπτικές διαδικασίες, οι οποίες για πρώτη φορά εφαρμόστηκαν στην δισχιλιετή ιστορία του Αγίου Όρους. 

Αυτά εντελώς ενδεικτικά, διότι ο κατάλογος είναι πολυσέλιδος… Έκτοτε οι νεο-ψευδοεσφιγμενίτες ανταποδίδοντες την ευεργεσία της ανάδειξής τους από άσημους εξαρτηματικούς μοναχούς της Σίμωνος Πέτρας στις Καρυές, σε Εσφιγμενίτες μοναστηριακούς μοναχούς, φέρουν με πολύ χαρά την αποστολή τους σε πέρας. Ποια; Μία και μοναδική! Να αμνηστεύουν και να υποστηρίζουν πάντοτε, τα οικουμενιστικά παραληρήματα του Φαναρίου. Τους είδατε ποτέ να καταδικάζουν τον λατινόφρονα «πατριάρχη» και τις συμπροσευχές του με τον Πάπα; Ή μήπως τις αναθεματισμένες από τους Ιερούς Κανόνες διαχριστιανικές και διαθρησκευτικές εκκλησιολογικές προσεγγίσεις του; Ή μήπως τις παρανομίες του στο θέμα του Ουκρανικού, στο θέμα των Νέων Χωρών, στο θέμα της συμμετοχής στο παναιρετικό Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών (Π.Σ.Ε); 

Ποτέ! Είναι δυνατόν να δυσαρεστήσουν τον μέντορά τους και να πουν κάτι δυσάρεστο για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων; Εδώ έφτασαν οι ταλαίπωροι να υποδεχτούν με κάθε επισημότητα στην παράνομη βάση τους, τον φοβερά βλάσφημο και υπέρμαχο απίστευτων εωσφορικών φρονημάτων, τον αγγλικανό ψευδοαρχιεπίσκοπο Ρόουν Γουίλιαμς, ο οποίος χειροτονεί γυναίκες και ομοφυλόφιλους και είναι υπέρμαχος των γάμων μεταξύ των ομοφυλοφίλων. Μάλιστα για τις παραπάνω θέσεις του, ακόμα και μέσα στους κόλπους των αγγλικανών έχει πυροδοτήσει μεγάλες αντιδράσεις, δηλώνοντας ότι αυτό «εμπλουτίζει πνευματικά την εκκλησία»! (εφημ. ΤΟ ΒΗΜΑ 21.11.2010. - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την εν λόγω μιαρά επίσκεψη στους ψευδοεσφιγμενίτες, δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό «ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ» το οποίο εκδίδει η αδελφότητα του Γέροντος Μεθοδίου, αρ. τεύχους 62, Ιούλιος-Αύγουστος 2012, σελ. 78-81)

Ρωτάμε λοιπόν τους καλοπροαίρετους φίλους: πότε επιτέλους είδατε τους νεο-ψευδοεσφιγμενίτες να τιμούν την ορθοδοξία και το ράσο τους; Αυτό το οποίο τους προσφέρει βασική πνευματική ικανοποίηση, είναι είτε να περιφέρονται το πανελλήνιο, είτε να σερφάρουν στο διαδίκτυο, κραδαίνοντας επιδεικτικά τις δεκάδες δικαστικές αποφάσεις τις οποίες έχουν κερδίσει εναντίον των Γνησίων Εσφιγμενιτών, μέσω των οποίων προσπαθούν να πείσουν ότι αυτοί είναι οι νομοταγείς, ενώ οι Γνήσιοι Εσφιγμενίτες είναι… «οι εγκληματίες» οι οποίοι έχουν παραβιάσει το μισό ποινικό και αστικό κώδικα! Ωραία πνευματική ενασχόληση…! Στην συνέχεια πεισματικά αυτοπροβάλλονται, και πάλι μέσα από άλλες τόσες δικαστικές αποφάσεις, ως οι δήθεν νόμιμοι «εσφιγμενίτες» οι οποίοι αναγνωρίζονται από το ελληνικό κράτος, από την Ιερά Κοινότητα, από το Φανάρι, από τον Ιερώνυμο Αθηνών, από τον Κύριλλο της Ρωσίας, από τον Θεόφιλο Ιεροσολύμων, από τον Χρυσόστομο Κύπρου και από τόσους άλλους (το οποίο μας θυμίζει τις ανακοινώσεις πολλών εταιρειών, ότι επειδή διαθέτουν πιστοποίηση HACCP, τώρα μπορούν να κάνουν και εξαγωγές). 

Τέλος, βρίσκονται οι αξιολύπητοι σε διαρκή αγώνα δρόμου, μήπως και τους ξεφύγει κάποια προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών και δεν προλάβουν να συμμετάσχουν σε κάποιο νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕΣΠΑ, έχουν μηνύσει το ελληνικό κράτος για διαφυγόντα κέρδη και καθημερινά απειλούν την αστυνομία και άλλα κρατικά όργανα με κατάθεση μηνύσεων, για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους (επειδή θεωρούν ότι επιδεικνύουν ολιγωρία στο να εξοντώσουν τον Γέροντα Μεθόδιο και την Συνοδεία του) και άλλα πολλά. Δεν τους φτάνει που τόσα χρόνια 2-3 άτομα (αυτό είναι το… δυναμικό τους το οποίο όχι για μοναστική αδελφότητα αλλά ούτε για την Σύναξη της μονής δεν επαρκεί) έχουν καταληστέψει την Γνήσια Εσφιγμένου, αρπάζοντας κάθε κινητό και ακίνητο περιουσιακό στοιχείο της μονής, δεν τους φτάνουν αυτά, αλλά θέλουν κι άλλα! Επιτέλους θα βρεθεί κάποιος εισαγγελέας να διατάξει έλεγχο για οικονομική διαχείριση, για να δούμε κι εμείς πόσα χρήματα τέλος πάντων από το 2000 και έπειτα έχουν «φάει» 2-3 άτομα, την στιγμή που με τα ίδια ζούσε ευπρεπώς μια 120μελής αδελφότητα; Τί τα έκαναν τόσα χρήματα 2-3 μοναχοί; 

Δείτε τι σκαρφίστηκαν πρόσφατα και φρίξτε! Ο Γέροντας Μεθόδιος μαζί με τους μοναχούς του έχουν φυτέψει 2500 ελαιόδεντρα και 40 στρέμματα αμπέλια με προσωπική πάντα εργασία. Το 2017 η γνήσια αδελφότητα συνέλεξε την συγκομιδή. Από τότε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες έφτασαν μηνύσεις από τους ψευδοεσφιγμενίτες, εναντίον του Γέροντος Μεθοδίου και ακόμα δύο μοναχών του, με την κατηγορία ότι οι τελευταίοι «έκλεψαν» (!) τους καρπούς των δέντρων και των αμπελώνων της νέας ψευδοαδελφότητος! Φοβερό! Το δικαστήριο έχει οριστεί φέτος για τις 31 Μαΐου. Το φαιδρό στην υπόθεση είναι ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν ήταν μέσα στα άτομα τα οποία είχαν συλλέξει τους καρπούς… 

Οι δυστυχείς… Καλό είναι να γνωρίζουν ότι την δικαιοσύνη των ανθρώπων την βδελύσσεται ο δικαιοκρίτης Κύριος όταν αυτή λαμβάνεται με γνώμονα, την δύναμη των ισχυρών του κόσμου τούτου ή λόγω των «άνωθεν» πιέσεων και των απίστευτων διαπλοκών. Ο νοών νοείτω. Και ο Κύριός μας από το παράνομο συνέδριο των Εβραίων καταδικάστηκε, λοιδορήθηκε, επικρίθηκε, τιμωρήθηκε, θανατώθηκε. Και οι Εβραίοι που τον σταύρωσαν είχαν ανά χείρας την καταδικαστική απόφαση του συνεδρίου της ματαιότητος και βάσει αυτής εξετέλεσαν το προστασσόμενο ισχυριζόμενοι ότι σύμφωνα με τον Νόμο είναι παράνομος και ότι έπρεπε, πάλι σύμφωνα με τον Νόμο, να σταυρωθεί. Όμως, μπορεί ποτέ το άδικο να ευλογηθεί;

Αγαπητοί φίλοι, οι Πατέρες της Γνησίας Μονής Εσφιγμένου με μπροστάρη τον σεβαστό Γέροντα Μεθόδιο αποτελούν στην εποχή μας βάλσαμο παρηγοριάς. Χωρίς υπερβολές οι Γνήσιοι Εσφιγμενίτες, μας διδάσκουν με το παράδειγμά τους, ότι υπάρχουν και σήμερα απροσκύνητοι ορθόδοξοι με αδούλωτο φρόνημα, οι οποίοι ομολογούν «Χριστόν και τούτον Εσταυρωμένον», οι οποίοι είναι έτοιμοι να υπομείνουν το αντίτιμο των επιλογών τους και να θυσιαστούν για τα πιστεύω τους, τα οποία στην ουσία είναι τα πιστεύω για τα οποία κάθε ορθόδοξος οφείλει να θυσιάζεται και να αγωνίζεται. 

Ο Άγιος Χρυσόστομος στον εκπληκτικό λόγο του «Ο Θρίαμβος της Εκκλησίας», αναφέρει ότι και μόνο η μελέτη, τού πώς άρχισε, στερεώθηκε, διατηρήθηκε και αυξήθηκε η Εκκλησία του Χριστού, πώς δηλαδή μια χούφτα αγραμμάτων, πτωχών, ταπεινών και απλοϊκών ανθρώπων, υπέταξε τα παντοδύναμα και αλαζονικά ειδωλολατρικά βασίλεια της εποχής, στα πόδια του ταπεινού Ναζωραίου, αυτό και μόνο αποτελεί τρανή απόδειξη ότι η ίδρυση της Εκκλησίας και η εξάπλωση του Χριστιανισμού, ήταν έργο Θεού και όχι ανθρώπων. Έτσι κι εμείς, πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι γνήσιοι εσφιγμενίτες πατέρες υπό την καθοδήγηση του ενάρετου, ασυμβίβαστου και ομολογητού της ορθοδοξίας Γέροντος Μεθοδίου, δίνουν αγώνα για την επικράτηση της Αληθείας και της Ορθοδοξίας με όσα απλά, ταπεινά και πτωχικά μέσα διαθέτουν ως άνθρωποι, κι επειδή αυτά τα οποία διακηρύσσουν είναι θεάρεστα και αληθινά, γι’ αυτό και ο Θεός μαζί με την Έφορο του Αγίου Όρους, Κυρία Θεοτόκο, τους σκεπάζουν, τους προστατεύουν και τους έχουν εκεί που τους έχουν, για να λένε αλήθειες και μόνο αλήθειες, και να αποτελούν τον άσβεστο Φάρο της Ορθοδοξίας.

Αγαπητοί ψευδοεσφιγμενίτες, με επικεφαλή τον κακή τη μοίρα ψευδοηγούμενό σας Βαρθολομαίο, εν όψει των ημερών, σάς ευχόμαστε ειλικρινά, ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. 

Οι Φίλοι της Γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους.

filoi-esfigmenou.com

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.