Παλαιό Ημερολόγιο :
15/03/2024
Νέο Ημερολόγιο :
28/03/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Περίεργο νόμισμα από το Βατικανό! Πιστοί: Είναι παγανιστικό, έρχεται παγκόσμιος ηγέτης

Περίεργο νόμισμα από το Βατικανό! Πιστοί: Είναι παγανιστικό, έρχεται παγκόσμιος ηγέτης



Αλλάζουν οι προτεραιότητες της χριστιανοσύνης

Οι εκκλησίες ανά την Ευρώπη (και όχι μόνο) λαμβάνουν απαγορεύσεις σχετικά με το άνοιγμα και τον αριθμό πιστών που μπορούν να υποδεχθούν αλλά και αναφορικά με το ωράριο θρησκευτικών τελετών.

Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή οι πιστοί θα υποστούν φέτος την ώρα αλλαγής της Ανάστασης (21.00 αντί 0.00).

Οι εκκλησιαστικές αρχές (πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων) θεωρούν πως προτεραιότητα όλων είναι η προστασία της Υγείας αλλά και του περιβάλλοντος. Το τελετουργικό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα μαζί με την αναφορά στον Χριστό, Του οποίου η διδασκαλία ούτως ή άλλως ήταν και είναι υποβαθμισμένη.

Αυτό που συνέβη στο Βατικανό αποδεικνύει του λόγου το ασφαλές, καθώς στα τέλη του 2020, σε μία είδηση, η οποία δεν έτυχε μεγάλης προβολής, αποκαλύφθηκε το κέρμα (10 ευρώ), το οποίο απεικονίζει μία γυναίκα, η οποία είναι έγκυος με τον πλανήτη γη.

Συγκεκριμένα, το νέο νόμισμα που κόπηκε πριν λίγους μήνες από το κράτος της Πόλης του Βατικανού απεικονίζει μια γυναίκα που μεταφέρει την γη στη μήτρα της. Ο καλλιτέχνης που σχεδίασε το νόμισμα, είπε ότι ο σχεδιασμός είναι αποτέλεσμα αυτού που του ζήτησαν να απεικονίσει και να έχει σχέση με την «οικολογία»(Ατζέντα 2030).

Άλλωστε το νομισματοκοπείο της Πόλης του Βατικανού έχει κυκλοφορήσει μια νέα σειρά, με διεθνιστικά θέματα όπως για την παράνομη μετανάστευση και την οικολογία, με αρκετούς να είναι ικανοποιημένοι με αυτή την στροφή. Άλλωστε και ορθόδοξοι ποιμενάρχες, όπως ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ή ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στηρίζουν την «πράσινη» ρητορική, η οποία έχει εισχωρήσει στην χριστιανοσύνη.

Πολλοί από την άλλοι κατηγορούν την Καθολική Εκκλησία για παγανισμό, ενώ υπάρχουν και οι πιστοί που ισχυρίζονται, με κίνδυνο να κατηγορηθούν για «ζηλωτισμό» πως στο νόμισμα βλέπουν την «Θέα Γη», η οποία κυοφορεί ή έχει ήδη «γεννήσει» και μέλλει σύντομα να εμφανίσει τον παγκόσμιο σωτήρα που θα σώσει τον πλανήτη.

BINTEO TOY 2019:

el.gr

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.