Παλαιό Ημερολόγιο :
11/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
24/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Θέρμη: Μήνυση στον Λυκειάρχη από τον πατέρα του μαθητή που αρνείται το self test

Θέρμη: Μήνυση στον Λυκειάρχη από τον πατέρα του μαθητή που αρνείται το self test

Μήνυση σε βάρος του διευθυντή Λυκείου στη Θέρμη από τον πατέρα μαθητή που χθες προσήλθε στο σχολείο χωρίς βεβαίωση αρνητικού self test στο σχολείο

Δεν το βάζει κάτω ο πατέρας του μαθητή στη Θέρμη που δεν έκανε self test, και καταθέτει μήνυση σε βάρος του Λυκειάρχη του σχολείου.

Ο διευθυντής του σχολείου, Π. Μάρκου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 επεσήμανε χαρακτηριστικά πως: «Παρέλαβα ένα εξώδικο από τον γονέα, όπου κάνει λόγο για εσχάτη προδοσία και σύστασης εγκληματικής συμμορίας».

«Το παιδί είναι ανήλικος, έχει ορισμένες απόψεις που δεν ξέρω από πού την απέκτησε, αλλά αρνείται κατηγορηματικά να κάνει το τεστ. Τα υπόλοιπα παιδιά δεν συμμερίζονται την άποψη του συμμαθητή τους και τηρούν τα μέτρα» συμπλήρωσε ο κ. Μάρκου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται πως ο μαθητής εδώ και δύο ημέρες πηγαίνει στο σχολείο του, θέλοντας να μπει στην τάξη του χωρίς αρνητικό self test.

Ο διευθυντής δεν του επέτρεψε την είσοδο καθώς δεν είχε την απαραίτητη βεβαίωση, ωστόσο αυτό δεν τον αποθάρρυνε και παρέμεινε στο προαύλιο του σχολείου.

Κατά τη διάρκεια κάποιου διαλείμματος, μάλιστα, ο ανήλικος κατάφερε να μπει μέσα στην τάξη, με τον διευθυντή να αναβάλει το μάθημα.

Αυτό έφερε την αντίδραση του πατέρα του μαθητή που φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά στον Λυκειάρχη, ο οποίος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του γονέα.

Ο 58χρονος πατέρας συνελήφθη τη Δευτέρα, ενώ κατηγορείται για διέγερση σε ανυπακοή, ηθική αυτουργία σε διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, απείθεια, απειλή, και εξύβριση ενώ φέρεται να προσπάθησε να μιλήσει και σε άλλους μαθητές ώστε να τους πείσει να μην κάνουν το self test.

Για την υπόθεση ορίστηκε τακτική δικάσιμος για να δικαστεί σε Μονομελές Πλημμελειοδικείο ενώ κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο δεν προέβη σε δηλώσεις, ωστόσο αρκέστηκε να πει:

«Όλα καλά παιδιά, κερδίσαμε, ο Χριστός και η Παναγία μαζί μας».

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.