Παλαιό Ημερολόγιο :
15/03/2024
Νέο Ημερολόγιο :
28/03/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Βόμβα! Καθηγητής Επιδημιολογίας του Yale: Το 60% των νέων εισαγωγών με Covid, είναι άτομα ήδη εμβολιασμένα!

Βόμβα! Καθηγητής Επιδημιολογίας του Yale: Το 60% των νέων εισαγωγών με Covid, είναι άτομα ήδη εμβολιασμένα!

Ο διάσημος Καθηγητής Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Yale, Harvey Risch, μίλησε στην εκπομπή του Steve Bannon για τα εμβόλια, τα φάρμακα, την ανοσία αγέλης, τα καταστροφικά lockdown, τα πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια στο όνομα της πανδημίας.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα των όσων είπε στη συνέντευξη:

– Είναι λάθος να πιστεύουμε, ότι κάνοντας κάποιος το εμβόλιο να κυκλοφορεί, να συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες και να ζει όπως πριν. Το εμβόλιο κόβει τη μεταδοτικότητα μόνο στο μισό και αυτό δεν είναι αρκετό για τη δημόσια υγεία. Αυτό το ξέρουμε διότι πλέον, το 60% των νέων εισαγωγών με Covid, είναι άτομα που έχουν ήδη εμβολιαστεί.

– Τα lockdowns, είναι αντιπαραγωγικά και απλά επιβραδύνουν το αναπόφευκτο. Έχουμε ολόκληρους πληθυσμούς απομονωμένους και όταν άρουμε τα lockdowns, τους ρίχνουμε μαζικά πάνω στην ασθένεια. Η ανοσία αγέλης με φυσικό τρόπο, που στη Βόρεια Ντακότα έφτασε το 80% του πληθυσμού, προήλθε επειδή δεν κλείστηκε ο κόσμος μέσα. Ναι, τα εμβόλια βοηθάνε στο να αποκτηθεί η ανοσία αγέλης, αλλά θα πρέπει πρώτα η φυσική ανοσία του πληθυσμού να φτάσει σε υψηλά επίπεδα.

– Τα εμβόλια, προσφέρουν 50-60% προστασία από τη μετάδοση του ιού. Οι έρευνες των εταιρειών για τα εμβόλια έδειξαν ότι μειώνουν τα συμπτώματα του κορωνοϊού από 60-90%. Αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό για τη δημόσια υγεία. Το θέμα είναι να μειωθεί η μετάδοση του ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο. Τα στοιχεία που έχουμε από το Ισραήλ για το εμβόλιο της Pfizer, είναι ότι μείωσε τη μεταδοτικότητα του ιού κατά 50-60%. Αυτό είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι αρκετό. Συμβάλλει τη μείωση της πανδημίας, αλλά είναι μία πολύ αργή διαδικασία σε σχέση με αυτό που θέλουμε.

– Το Ουισκόνσιν και το Τέξας είχαν πολύ λιγότερους θανάτους από Covid σε σχέση με το Μίσινγκαν. Όταν ρωτήθηκε ο Dr. Fauci, γιατί συμβαίνει αυτό, έριξε τις ευθύνες στους πολίτες, που, ενώ βρίσκονταν σε lockdown παρουσίασαν παραβατική συμπεριφορά. Αλλά όλο το θέμα είναι ότι οι Πολιτείες που δεν είχαν lockdown, παρουσίασαν 1/5 λιγότερους θανάτους από αυτές που είχαν lockdown.

– Οι Πολιτείες χωρίς lockdown, έφτασαν σε ένα σημείο να αποκτήσουν ανοσία αγέλης, αλλά ο Dr. Fauci, είναι απρόθυμος να πει τις λέξεις: ανοσία αγέλης και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό, εκτός αν υπάρχει κίνητρο για άλλα σχέδια, που δεν έχουν σχέση με τη θεραπεία της πανδημίας.

– Υπάρχει πολιτικό και οικονομικό κίνητρο πίσω από τις αποφάσεις των υγειονομικών υπηρεσιών, όπως ο ΠΟΥ και ο Dr. Fauci. Αγνοούν συνειδητά 100 χρόνια επιστημονικής έρευνας επάνω στις πανδημίες και στο φυσικό τρόπο απόκτησης ανοσίας από τις ασθένειες.

– Έχουμε πολλές επιλογές για να αντιμετωπίσουμε την ασθένεια. Υδροξυχλωροκίνη, αντιβιοτικά, ασπιρίνη και άλλα που δεν είναι ακριβά και δε χρειάζεται να παράγουμε φάρμακα των 3.000 δολαρίων.

https://pandemic.warroom.org/

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.