Παλαιό Ημερολόγιο :
03/05/2021
Νέο Ημερολόγιο :
16/05/2021
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Ἡ φιλοξενία ἁμοίβεται πλουσιοπάροχα.

Ἡ φιλοξενία ἁμοίβεται πλουσιοπάροχα

Τί χαρίσματα εἶχε ὁ Ἀβραάμ; Ἦταν φιλόξενος... Καθόταν καὶ ὑποδεχόταν... Θυσίασε τὸ μοσχάρι καὶ ἐκάλεσε καὶ τὴ Σάρρα καὶ τὴν ἔκαμε συμμέτοχο στὴν παροχὴ φιλοξενίας...

Θυσίασε τὸ μοσχάρι καὶ ἀπόκτησε γιὰ ἀντάλλαγμα τὸν Ἰσαάκ. Ἐζύμωσε ἄλευρα καὶ δέχτηκε ἀπογόνους σὰν τὰ ἀστέρια τοῦ οὐρανοῦ καὶ τὴν ἄμμο τῆς θαλάσσης.   

Ἅγιος Ἰωάννης ὁ Χρυσόστομος

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.