Παλαιό Ημερολόγιο :
08/04/2021
Νέο Ημερολόγιο :
21/04/2021
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

“ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ”! ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΤΑ RAPID TEST ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ – Η ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΩΣ Κ

“ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ”! ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΤΑ RAPID TEST ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ – Η ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ!

w22-101537cyprusrapidtest001

Ένα βίντεο έρχεται να μας ανοίξει τα μάτια και να μας σώσει τις ζωές. Ο άνθρωπος που θα δείτε παρακάτω είναι εξοργισμένος γιατί διάβασε το συστατικό της αποστείρωσης των βαμβακιών στις μπατονέτες των rapid test και είναι άκρως καρκινογόνος ουσία ονόματι “οξείδιο του αιθυλενίου” (Ethylene oxide).

Μια ουσία, που είναι άκρως καρκινογόνα και προκαλεί αρκετά προβλήματα στον οργανισμό μας. Αν μεταβεί κανείς στη σελίδα National Cancer Institute, θα δει ότι στα στοιχεία που αναγράφει για το οξείδιο του αιθυλενίου, αναφέρει πως το: “Λέμφωμα και λευχαιμία είναι οι καρκίνοι που έχουν αναφερθεί περισσότερο σε όσους έχουν εκτεθεί στο οξείδιο του αιθυλενίου. Επίσης, μπορεί κάποιος να παρουσιάσει καρκίνο στο στομάχι και του μαστού”.

Και αυτό μάς ζητούν οι “ειδικοί” να το βάλουμε στον οργανισμό μας προκειμένου να “γλιτώσουμε” από μια γρίπη που την έχουν μετατρέψει σε πανδημία προκειμένου να κρατούν τον κόσμο φοβισμένο και φυλακισμένο…

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.