Παλαιό Ημερολόγιο :
15/03/2024
Νέο Ημερολόγιο :
28/03/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Ανοίγουν τα λύκεια με «μέτρα» ανερχόμενων «υπάκουων δούλων»! Self test ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ την εβδομάδα

Ανοίγουν τα λύκεια με «μέτρα» ανερχόμενων «υπάκουων δούλων»! Self test ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ την εβδομάδα

Οι μαθητές μαθαίνουν να δείχνουν κάτι για να συμμετέχουν...

«Ανακοινώνουμε σήμερα τη δια ζώσης επαναλειτουργία των Λυκείων από τη Δευτέρα 12
Απριλίου»,
 ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Τόνισε:

«Τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια όλης της χώρας ξεκινούν και πάλι τα μαθήματα στην τάξη, τηρουμένων όλων των μέτρων που έχουμε ήδη λάβει, όπως:

– η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους,
– τα διαφορετικά διαλείμματα για ομάδες μαθητών,
– οι σταθερές ομάδες μαθητών σε αθλήματα και άλλες δραστηριότητες,
– η χρήση αντισηπτικών,
– οι σχολαστικοί καθαρισμοί,
– οι τακτικοί αερισμοί των χώρων, ειδικότερα τώρα που και ο καλός καιρός βοηθά,
– τα ειδικότερα μέτρα για προσαρμοσμένη λειτουργία κυλικείων, εργαστηρίων
πληροφορικής, χρήσης μουσικών οργάνων κ.ά.

Επιπλέον προστίθεται, στα ήδη ισχύοντα, άλλο ένα σημαντικό, προληπτικό μέτρο: η
διενέργεια αυτοδιαγωνιστικού τεστ κορωνοϊού δύο φορές την εβδομάδα για κάθε μαθητή
και εκπαιδευτικό Λυκείου, 
προκειμένου να εξασφαλίσουμε την μέγιστη δυνατή προστασία
της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Τα τεστ θα είναι απαραίτητα για την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα και την Πέμπτη. Βάσει του ΑΜΚΑ τους, μαθητές και εκπαιδευτικοί των Λυκείων θα προμηθεύονται δύο δωρεάν τεστ για κάθε εβδομάδα από το φαρμακείο».

Δάσκαλοι και ανήλικοι μαθητές θα πρέπει να κάνουν υποχρεωτικό self test δύο φορές την εβδομάδα, συνηθίζοντας σε έναν νέο τρόπο ζωής, ο οποίος θα μοιάζει με εκείνον «σφραγισμένων» ανθρώπων.

Που το πάνε που το φέρνουν, εισάγουν στην ελληνική κοινωνία πως ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ για να δουλεύεις και να πουλάς ή και να αγοράζεις αλλά και για να πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά σου. Είτε rapid test, είτε ψηφιακό πιστοποιητικό είτε κάτι… άλλο!

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.