Παλαιό Ημερολόγιο :
08/04/2021
Νέο Ημερολόγιο :
21/04/2021
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Η ΝΑΣΑ έχει μια φωτογραφία με μέλισσες...

Η NASA έχει μια αφίσα που κρέμεται με μέλισσες που αναφέρει:

 «Αεροδυναμικά το σώμα μιας μέλισσας δεν είναι φτιαγμένο για να πετάξει, το καλό είναι ότι η μέλισσα δεν ξέρει».

 Ο νόμος της φυσικής λέει ότι μια μέλισσα δεν μπορεί να πετάξει, η αεροδυναμική αρχή λέει ότι το πλάτος των φτερών της είναι πολύ μικρό για να κρατήσει το τεράστιο σώμα του κατά την πτήση, αλλά μια μέλισσα δεν γνωρίζει, δεν γνωρίζει τίποτα για τη φυσική ή τη λογική και πετάει ούτως ή άλλως.

 Αυτό είναι που μπορούμε όλοι να κάνουμε, να πετάξουμε και να επικρατήσουμε κάθε στιγμή μπροστά σε οποιαδήποτε δυσκολία και σε κάθε περίσταση παρά τα όσα λένε.

 Ας είμαστε μέλισσες, ανεξάρτητα από το μέγεθος των φτερών μας, πετάμε και απολαύστε τη γύρη της ζωής. "

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.