Παλαιό Ημερολόγιο :
06/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
19/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Διάσκεψη Κορυφής για «Παγκόσμια Διακυβέρνηση Τεχνολογίας»

Διάσκεψη Κορυφής για «Παγκόσμια Διακυβέρνηση Τεχνολογίας»

Για όλους εμάς αλλά χωρίς εμάς, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ διοργανώνει μια Διάσκεψη Κορυφής με θέμα «Παγκόσμια Διακυβέρνηση Τεχνολογίας»

Η διάσκεψη πραγματοποιείται 6-7 Απριλίου 2021, με ψηφιακό τρόπο, οικοδέσποινα χώρα είναι η Ιαπωνία, ενώ λαμβάνουν μέρος 2000 εκπρόσωποι από 125 χώρες και 600 επιχειρήσεις.
Είναι ολοφάνερο και κατανοητό πλέον ότι το “μενού” της Μεγάλης Επανεκκίνησης περιλαμβάνει:

1ο πιάτο-ορντέβρ, τεχνολογία

2ο κυρίως πιάτο, τεχνολογία

3ο πιάτο-επιδόρπιο, τεχνολογία

Όπως αναφέρουν στον επίσημο ιστότοπο τους:

Οι ηγέτες θα συζητήσουν την εξέλιξη της τεχνολογίας λαμβάνοντας υπόψη τρεις πυλώνες: την ετοιμότητα για ένα υγιές μέλλον, πραγματική ανθεκτικότητα για εταιρείες, χώρες και περιοχές · και πώς κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βοηθήσει να φανταστεί κανείς πώς γίνεται η επιχείρηση

Την πιάσατε την σειρά; Πρώτα η “ανθεκτικότητα” για τις εταιρείες και μετά οι χώρες και οι περιοχές!
Η ατζέντα περιλαμβάνει:

Μετασχηματισμός βιομηχανίας: Καθώς κάθε εταιρεία γίνεται εταιρεία τεχνολογίας, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να βρουν νέους τρόπους για να μοιραστούν την ανάπτυξη, να μοιραστούν πληροφορίες και να συνεργαστούν.

Κυβερνητικός μετασχηματισμός: Καθώς οι τεχνολογικές υπηρεσίες καθίστανται βασική δημόσια αναγκαιότητα (συγκρίσιμη με την ηλεκτρική ενέργεια, το νερό ή τους δρόμους), οι κυβερνήσεις πρέπει να σκεφτούν πώς να χτίσουν και να διατηρήσουν αυτήν τη νέα ψηφιακή υποδομή.

Παγκόσμια διακυβέρνηση τεχνολογίας: Για να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη της τεχνολογίας, πρέπει να μετριάσουμε τους κινδύνους και να αναπτύξουμε πολιτικές, κανόνες, πρότυπα και κίνητρα που διαμορφώνουν την υπεύθυνη ανάπτυξή της. [1]

Τεχνολογίες αιχμής: Η υιοθέτηση τεχνολογιών αιχμής θα είναι απαραίτητη σε όλους τους τομείς, φέρνοντας επανάσταση στις αλυσίδες εφοδιασμού, επιτρέποντας την μαζική προσαρμογή σε αυτήν και προσφέροντας νέες οδούς για την αύξηση της ανακύκλωσης των προϊόντων, ώστε να σταματήσει η περιβαλλοντική ζημία και η Κλιματική Αλλαγή. [2]

Αλίμονο! Σας είδαμε πόσο υπεύθυνα έχετε αντιμετωπίσει την ανάπτυξη της 5G χωρίς δοκιμές και χωρίς καμία ανάληψη ευθύνης κι εγγυήσεις από τις εταιρείες ότι δεν έχει επιπτώσεις στην υγεία και στο περιβάλλον. Big Tech ;opvw Big Pharma ένα πράμα!

Αλίμονο! Αν δεν φάμε μεταλλαγμένα, αν δεν ντυθούμε με ανακυκλωμένο τοξικό πλαστικό ρούχο, κι αν δεν πιούμε νεράκι από επίσης ανακυκλωμένο τοξικό μπουκάλι, πως θα βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής;

Και οι συντονιστές και συμπρόεδροι της Διάσκεψης Κορυφής του GTGS του Φόρουμ, είναι:

Mukesh Ambani, Chairman and MD, Reliance

Vivian Balakrishnan, Singapore Foreign Minister

Marc Benioff, CEO, Salesforce

Sharan Burrow, Director General, ITUC

Alice Gast, President, Imperial College

Yuriko Koike, Governor, Tokyo

Elizabeth Rossiello, Founder and CEO AZA Finance

Susan Wojcicki, CEO, YouTube

Jim Snabe, Chairman, Siemens

Hiroaki Nakanishi, Chairman, Hitachi

Susan Wojcicki, Chief Executive Officer, YouTube Inc.

Ένας πολιτικός και όλοι οι άλλοι τεχνοκράτες. Με τις υγείες μας! Βαίνουμε ολοταχώς προς κατάργηση του κοινοβουλευτισμού και εδραίωση τεχνοκρατικών κυβερνήσεων!
Είδες η «πανδημία» τι ταχύτητες φέρνει;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε κοιτάζοντας το τέρας στα μάτια και ακούγοντας τις συζητήσεις ΕΔΩ

https://www.weforum.org/agenda/2021/03/global-technology-governance-summit-2021-need-to-know/

igata.gr

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.