Παλαιό Ημερολόγιο :
23/02/2021
Νέο Ημερολόγιο :
08/03/2021
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Τραγικά όσα ζούμε και βιώνουμε απο τις αποκαλύψεις...

Τραγικά όσα ζούμε και βιώνουμε απο τις αποκαλύψεις και όλα μαζί, και τραγικά ΑΝΑΞΙΟΙ ως Ελληνες για μια τέτοια Πατρίδα όπου δεν υπερασπιστήκαμε σε τίποτα όσο θα έπρεπε και όταν έπρεπε ,αλλά ακόμη υπάρχει ελπίδα και τώρα ..

Αυτός ο κατήφορος σε καλό να μας βγεί για να σωθεί η νέα γενιά, κι επιτέλους να ξαναγυρίσουμε στις Ρίζες μας, στον Ορθόδοξο Ελληνισμό μας, ξεκαθαρίζοντας και το εκκλησιαστικό τοπίο απο ποιμένες που ταπεινώνουν την Ορθόδοξη πίστη μας κλείνοντας τις Εκκλησιές μας, ως εκκοσμικευμένοι, πιστοί στον οικουμενισμό του Πάπα και δούλοι κάθε κυβέρνησης και όχι Χριστού..

Ας αντισταθούμε, είναι η δική μας ώρα πιά έστω και αργά, και προσέξτε για τυχόν λοκντάουν μην μας μαντρώσουν για να πραγματοποιήσουν δικούς τους σκοπούς και σχέδια Αιολικά, δομές παράνομων όπως στον Εύοσμο; αλλά και σκάνδαλα απο αποκαλύψεις κλπ, την ώρα που ο Τούρκος βολτάρει στο Αιγαίο.

Μην υποκύπτετε,ως λαός και Ελλάδα υποτίθεται έχουμε δικαιώματα, γιατί έχουμε Δημοκρατία και όχι δικτατορία ...πολιτικάντηδων ... και κολητών λοιμωξιολόγων ....

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.