Παλαιό Ημερολόγιο :
23/02/2021
Νέο Ημερολόγιο :
08/03/2021
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Νίκος Αντωνιάδης: Το δημοσιοποιώ για όσους δεν μπορούν να πιστέψουν, ότι οι Έλληνες είναι θύματα της μεγαλύτερης απάτης στην ιστ

Νίκος Αντωνιάδης: Το δημοσιοποιώ για όσους δεν μπορούν να πιστέψουν, ότι οι Έλληνες είναι θύματα της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους...

Από Νίκο Αντωνιάδη
_______________________
 
Η ΦΡΙΧΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΙΜΙΛΙΑΣ...
ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ, ΠΟΥ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΖΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ...
 
Είναι από εκείνες τις ελάχιστες φορές που δυσκολεύτηκα να ξεκινήσω το γράψιμο.
Γιατί δεν ήξερα από πού να αρχίσω. 
 
Η κυρία Αιμιλία έχει χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Είναι 91 ετών. Χήρα στρατηγού. Όλα τα προηγούμενα χρόνια χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα από τη Χ.Α.Π. Ίσως να είναι και ...401 οι φορές που χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Έτσι και φέτος. 
 
Αλλά φέτος δεν είναι από τις συνηθισμένες χρονιές. Φέτος είναι η χρονιά του κόβιντ. 
Φέτος είναι η χρονιά της μεγαλύτερης απάτης της ιστορίας της Ελλάδας.
Η κυρία Αιμιλία εισήχθη χθες το βράδυ στις 8 παρά τέταρτο. 
Στους ανθρώπους που τη συνόδευαν τους είπαν ότι θα μεταφερθεί σε απομονωμένο δωμάτιο στην Α΄ Παθολογική Κλινική. Της έκαναν τεστ. Μία παρά τέταρτο. Σήμερα τα ξημερώματα.
Στους ανθρώπους της είπαν να φύγουν. Και να ρωτήσουν το πρωί.
Το πρωί επέστρεψαν στο νοσοκομείο. 
Όχι αναφοράς. 
Αλλά συμφοράς...
Πουθενά στην Α΄ Παθολογική η κυρία Αιμιλία.
Και έρχεται το σοκ:
 
“Την έχουμε στον τρίτο όροφο. Στην κλινική Covid-19. Μέχρι να βγει το αποτέλεσμα του τεστ” !!
Ο άνθρωπος τρελαίνεται. Θέλει να πάει να δει τι συμβαίνει. Του ζητάνε να κάνει τεστ. Το κάνει. Σε 2 ώρες βγαίνει το αποτέλεσμα. 
Αρνητικό.
Της κυρίας Αιμιλίας μετά από οκτώ ώρες ακόμη...
Ανεβαίνει στον τρίτο. Του απαγορεύουν να μπει. 
Τα γνωστά. 
Φονικός ιός κ.λ.π.
 
Αλλά η κυρία Αιμιλία, με Χ.Α.Π., εν αναμονή του αποτελέσματος του τεστ, ήταν μέσα εκεί !! 
Στον φονικό ιό !! Και που μπορεί να μην είναι φονικός, αλλά ιός είναι. Και μία γυναίκα 91 ετών με Χ.Α.Π. μπορεί να την σκοτώσει !! Είναι μία από τις παραμέτρους των εγκλημάτων στα δημόσια νοσοκομεία που έχω αναδείξει. 
 
Μία από τις παραμέτρους του πρωτοκόλλου του θανάτου...
“Το τεστ;”, ρωτάει ο άνθρωπός της. “Το δικό μου βγήκε σε δύο ώρες. Της γυναίκας γιατί αργεί τόσο; Και πώς είναι δυνατόν να περιμένει το αποτέλεσμα του τεστ μέσα στην κλινική κόβιντ;”
Στο πρώτο ερώτημα, η απάντηση ήταν ότι το έχουν στείλει έξω το τεστ.
Στο δεύτερο απάντηση δεν υπήρξε...
Γύρω στις 5 το απόγευμα επιστρέφουν στο νοσοκομείο.
“Μόλις την κατεβάσαμε στην Α΄ Παθολογική”...
Το τεστ δηλαδή ήταν αρνητικό.
Συμπερασματικά.
Ούτε να το ξεστομίσουν δεν τολμούσαν...
Μετά από 15 ώρες στην κλινική κόβιντ. 
Να κολλήσει κόβιντ. 
Ντε και σώνει.
 
Ο ορισμός της έκθεσης. 
306 του Ποινικού Κώδικα.
Που τείνει να γίνει ένα από τα κυρίαρχα εγκλήματα της εποχής του κόβιντ. Θυμίζω το φάρμακο...
Το 306 δεν είναι τίποτα όμως, μπροστά στο ...666 που αντίκρυσαν.
Μία κυρία Αιμιλία, δηλαδή, σε αθλία κατάσταση. Με μαυρισμένα χέρια. Με φοβερές πληγές.
Μπήκε με ελάχιστα μαυρισμένα χέρια.
Την βρήκαν κατάμαυρη με πληγές τρομακτικές.
Η φωτογραφία που ανεβάζω είναι τραγική, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι τίποτα μπροστά στο υπόλοιπο υλικό που έχω.
Φωτογραφίες.
Αλλά και βίντεο.
Το τραγικότερο όλων.
“Με ρημάξανε...”.
Φρίκη !!
 
Οι λόγοι της δημοσιοποίησης είναι πολλοί.
 
1ος) Να διασφαλιστεί ότι από εδώ και στο εξής θα έχει τη φροντίδα που απαιτείται. Και όχι βεβαίως να ζητάνε από τους ανθρώπους που τη συνοδεύουν να περιποιηθούν αυτοί τις πληγές της !! Ναι, όπως το ακούτε !!
 
2ος) Να διασφαλιστεί ότι δεν θα ταλαιπωρηθεί άλλο. Γιατί, όπως είπα στους ανθρώπους της, το πλέον πιθανό είναι να τους ενημερώσουν ότι η κυρία Αιμιλία είναι ξαφνικά “βαριά”, το τεστ που της έκαναν είναι θετικό και ότι πρέπει να μεταφερθεί στην κλινική κόβιντ. Και μετά η γνωστή συνέχεια. Και αυτή τη φορά θα είναι έτσι! Γιατί ΑΥΤΟΙ την εξέθεσαν σε μία απλή γρίπη, όπως είναι ο SARS-CoV-2. Η οποία όμως απλή γρίπη, μία γυναίκα 91 ετών με Χ.Α.Π. μπορεί να τη σκοτώσει !!
 
3ος) Να αποτραπούν επόμενα εγκλήματα. Να καταλάβουν και οι πέτρες πλέον στα νοσοκομεία ότι θα με βρίσκουν πίσω από κάθε άνθρωπο που περνάει την πόρτα των νοσοκομείων.
 
4ος) Να πειστούν και οι τελευταίοι που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μπορεί να συμβαίνουν στα δημόσια νοσοκομεία όλα αυτά τα φριχτά εγκλήματα που περιγράφω δημόσια όλο αυτόν τον καιρό. Που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι Έλληνες είναι θύματα της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους...
 
Υ.Γ. Σας το είπα ότι έχω απασφαλίσει...

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.