Παλαιό Ημερολόγιο :
01/07/2024
Νέο Ημερολόγιο :
14/07/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Ο πολυλατρεµένος δυτικός µεσαίωνας της woke ανζεντας

Στο άθεο σοβιετικό καθεστώς 400 επίσκοποι γνώρισαν το διωγμό, από αυτούς οι 250 εκτελέστηκαν, 500.000 κληρικοί φυλακίστηκαν ή εξορίστηκαν, από τους οποίους 200.000 εκτελέστηκαν, 40.000 εκκλησίες καταστράφηκαν στη δεκαετία του '30, από τις 55.000 εκκλησίες έμειναν μόνο χίλιες, από τις οποίες γύρω στις εκατό μονάχα λειτουργούσαν. Στην Ελλάδα οι νοσταλγοί και οι επίγονοι αυτού του ολοκληρωτικού άθεου καθεστώτος και θαυμαστές των μεγαλύτερων εγκληματιών της ανθρωπότητας, έχουν κηρύξει εδώ και δεκαετίες τον δικό τους πόλεμο εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ενίοτε έχουν πιστούς συμπαραστάτες και συμμάχους τους, πολλούς υποστηρικτές δήθεν “ανθρωπίνων” δικαιωμάτων και αλληλέγγυους, για τους οποίους έχουν δικαιώματα όλοι εκτός από τους Έλληνες Χριστιανούς βιοπαλαιστές και οικογενειάρχες. Επίσης κάποιες φορές οι οπαδοί αυτής της εγκληματικής ιδεολογίας έχουν συμπαραστάτες τους γραφικούς χλαμυδοφόρους αρχαιομανείς πολυθεϊστές, οι οποίοι είναι και οι πλέον ημιμαθείς που συνήθως αρκούνται να αναλώνονται σε ύβρεις και εκφράσεις μίσους κατά του Χριστού και των Χριστιανών, χωρίς να έχουν ιστορικά τεκμηριωμένα και ολοκληρωμένα επιχειρήματα και στοιχεία να αντιπαραθέσουν.

Τον τελευταίο καιρό έχουν συμπράξει με τους οπαδούς των αθεϊστικών καθεστώτων και πολλά άτομα που ανήκουν στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και υποστηρικτές της woke ατζέντας, αυτά τα άτομα στοχοποιούν με εμετικά και γεμάτα μίσος συνθήματα τις διαχρονικές αξίες της κοινωνικής δομής της Ελλάδας και τους ανθρώπους που δεν έχουν την δικιά τους αντίληψη για την σεξουαλική ζωή και δε συμφωνούν με τις ιδεοληψίες τους. Συνήθως τα άτομα αυτά εκεί εξαντλούν όλα τα επιχειρήματα τους και κάποιες φορές με τις εμφανίσεις τους προσβάλλουν την δημόσια αιδώ αλλά και αυτοεξευτελίζονται.

Κοινή συνισταμένη όλων αυτών των υποομάδων είναι κυρίως το άσβεστο μίσος κατά των Χριστιανών και του Χριστού και η συστηματική άρνηση τους να γνωρίσουν ειλικρινά και χωρίς προκαταλήψεις την Αλήθεια. Οι θορυβώδεις αυτές μειοψηφίες όσο πνίγονται στο μίσος στην κακία και στους ανορθόδοξους τρόπους έκφρασης δεν πρόκειται να κατορθώσουν τίποτα, το μόνο που καταφέρνουν με την ρητορική μίσους που εκφράζουν, τις συκοφαντίες και τα δήθεν έξυπνα τσιτάτα, είναι να κερδίζουν την απαξίωση και την περιφρόνηση της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, άσχετα αν τους υποστηρίζουν έμμεσα και άμεσα πάμπολλα Μ.Μ.Ε. και ισχυροί παράγοντες του παγκοσμίου γίγνεσθαι που συχνά τους εκμεταλλεύονται.

Να κάνουμε λοιπόν γνωστό σε αυτούς τους συνανθρώπους μας ότι έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν ό,τι θέλουν, δεν μπορούν όμως να μιλάνε για ρατσισμό, για αυταρχισμό, για φοβίες και πρόοδο όταν οι ίδιοι με τις πράξεις και τα λόγια τους γίνονται ακραίοι ρατσιστές, φασίστες και οι μεγαλύτεροι φοβικοί. Όταν εκφράζονται με λυσσαλέο μίσος, παράλογη εμπάθεια και επιθετικότητα για ό,τι παραδοσιακό Ελληνικό και Ορθόδοξο. Αυτό εκτός από αναχρονισμός είναι και ο πολυλατρεμένος τους δυτικός μεσαίωνας που τόσο συχνά επικαλούνται στις πομπώδεις ρητορείες τους...  

Θεολόγος

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.