Παλαιό Ημερολόγιο :
05/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
18/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Καρδινάλιος: Υπάρχει μια εξέλιξη της αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ Καθολικών και μασόνων Ο Καθολικός Καρδινάλιος του Μιλάνου πρότε

Ο καθολικός καρδινάλιος Francesco Coccopalmerio δήλωσε ότι υπάρχει μια «εξέλιξη στην αμοιβαία κατανόηση» μεταξύ Καθολικών και μασόνων, αναφέρει το ilmessaggero.it.

Στις 16 Φεβρουαρίου, στο Μιλάνο πραγματοποιήθηκε συνέδριο με θέμα «Η Καθολική Εκκλησία και ο Τεκτονισμός». Εκ μέρους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, παρευρέθηκαν ο επίτιμος έπαρχος του Ποντιφικού Συμβουλίου του Βατικανού για τα Νομοθετικά Κείμενα, Καρδινάλιος Francesco Coccopalmerio, Καρδινάλιος του Μιλάνου, Αρχιεπίσκοπος Mario Delpini και ο Επίσκοπος Francesco Stagliano, Πρόεδρος της Ποντιφικής Θεολογικής Ακαδημίας του Βατικανού.

Το συνέδριο, που περιγράφεται από τους μασόνους ως «ιστορικό», διοργανώθηκε από την επισκοπή του Μιλάνου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας «με στόχο να σπάσει ο πάγος μεταξύ δύο κόσμων που πολεμούσαν και αφορούσαν ο ένας τον άλλον».

Μετά την εκδήλωση, ο καρδινάλιος Coccopalmerio δήλωσε ότι μεταξύ Καθολικών και μασόνων «υπάρχει μια εξέλιξη στην αμοιβαία κατανόηση».

«Πριν από πενήντα χρόνια υπήρχε λιγότερη γνώση, αλλά τα πράγματα έχουν προχωρήσει και ελπίζω ότι αυτές οι συναντήσεις δεν θα σταματήσουν εκεί», είπε ο καρδινάλιος, προτείνοντας «να δημιουργήσουμε μια μόνιμη στρογγυλή τράπεζα, ακόμη και σε επίπεδο εξουσίας, να μπορέσουμε να γνωριστούμε καλύτερα».

spzh.news

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.