Παλαιό Ημερολόγιο :
01/07/2024
Νέο Ημερολόγιο :
14/07/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

11χρονο τρανς παιδί κλαίει από τον πόνο ενώ δέχεται τσιπάκι με αναστολείς εφηβείας - Antimedia

Ένα εξαιρετικά βάναυσο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, με ένα τρανς κορίτσι που κυριολεκτικά “βιάζεται” από τη μάνα του και την γιατρό, και κλαίει καθώς της εμφυτεύουν τσιπ με αναστολείς εφηβείας.

Το θλιβερό βίντεο δείχνει ένα μικρό αγόρι να παίρνει αναστολείς και οι χρήστες των σόσιαλ αποκαλούν την τρανσέξουαλ ιδεολογία όπως ακριβώς είναι: «εντελώς σατανική».

Σε αυτό, μια μητέρα και ο 11χρονος γιος της Τζόζεφ, τον οποίο αναφέρουν ως «Τζόζι», επισκέπτονται μια ειδικό για τρανσέξουαλ άτομα που ονομάζεται Dr. Olsen, η οποία επιμένει ότι η «Τζόζι» βρίσκεται στο «τέλειο μέρος» για να ξεκινήσει αναστολείς της εφηβείας για να σταματήσει το σώμα του νεαρού αγοριού να περάσει την ανδρική εφηβεία.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η «Τζόζι» δέχεται εμφύτευμα με τους αναστολείς στο χέρι του και φωνάζει από τον πόνο.

Για να χειροτερέψει τα πράγματα, η γιατρός της υπόσχεται ότι θα της κάνει ενέσεις οιστρογόνων σε δύο χρόνια, όταν το παιδί γίνει 13.

Η μητέρα της Τζόζι δείχνει ενθουσιασμένη.

«Πολλές φορές μου κάνει εντύπωση ότι, αν συνέβαινε αυτό πριν από 20 χρόνια, δεν θα μπορούσα να της δώσω αναστολείς, και θα έπρεπε να περάσει την ανδρική εφηβεία. Αυτό με τρομάζει. Δεν ξέρω αν θα είχε επιβιώσει από την ανδρική εφηβεία», ομολογεί η μητέρα που κακοποιεί το παιδί της.

Οι χρήστες στην X σχολίασαν: «Αυτό το αγόρι κακοποιείται από την γιατρό και τη μαμά του. Και οι δύο ανήκουν πίσω από τα κάγκελα», έγραψε ένας χρήστης.

«Η μαμά είναι 100% μια συνολική δύναμη», επέμεινε μια άλλη, ενώ μια άλλη το αποκάλεσε «απολύτως σατανική». Ακόμη και ο Έλον Μασκ σχολίασε για να διευρύνει την εμβέλεια του σπαραχτικού βίντεο.

Το βίντεο είναι απόσπασμα από το (εντελώς σατανικό) NBC News το 2012 που περιγράφει λεπτομερώς πώς οι γονείς του Τζότζεφ ξεκίνησαν τη μετάβασή του σε ηλικία περίπου έξι ετών όταν «διαγνώστηκε» με δυσφορία φύλου.

Σύμφωνα με ένα νήμα του Reddit, η Τζόζι άλλαξε από τότε το όνομά του σε “Σάντι” και εξακολουθεί να προσπαθεί να πείσει τους ανθρώπους ότι είναι “αυτή”. Στο Instagram, η Σάντι είναι πλέον 21 ετών και προσθέτει «#trans» σε πολλές από τις αναρτήσεις της.

Η “έκπληξη” σε αυτό το βίντεο είναι όταν εκεί που δεν το περιμένει η μάνα της, η «μικρή» δηλώνει ότι «μέσα» της, τελικά νιώθει αγόρι!

Αν και αυτό το βίντεο είναι παλιό, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να το φέρνουμε στο φως, αυτές οι πρακτικές που έχουν γίνει ακόμη πιο δημοφιλείς και αποδεκτές. Οι ανήλικοι σε μεταβατικό στάδιο, όπως ο Τζόζεφ/Τζόζι/Σάντι, πέφτουν θύματα κακοποίησης παιδιών.

Η έρευνα έχει δείξει ότι οι αναστολείς της εφηβείας μπορούν και εμποδίζουν την ανάπτυξη του αναπαραγωγικού συστήματος ενός παιδιού, καθώς και του εγκεφάλου και των οστών του. Μπορούν να προκαλέσουν μη αναστρέψιμη βλάβη, αλλά τίποτα από αυτά δεν έδειχναν να ανησυχούν αρκετά τη μητέρα της Τζόζι ώστε να μην προχωρήσει στη διαδικασία.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.