Παλαιό Ημερολόγιο :
05/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
18/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Νταβός: Μας λένε να τρώμε έντομα και οι ίδιοι "χλαπακιάζουν" ελληνικά σουβλάκια! -

Μία ελληνική καντίνα που έχει στηθεί σε κεντρικό σημείο στο χωριό και έχει εξελιχθεί σε πόλο έλξης, που δεν διέφυγε και της προσοχής του υπ. Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη ο οποίος φρόντισε να το κοινοποιήσει στο twitter ως… “επιτυχία της ελληνικής επιχειρηματικότητας”, και της κυβέρνησης, βεβαίως βεβαίως

Πρώτη εικόνα μόλις μπαίνεις στο ⁦@Davos @GreekHouseDavos ⁩ φέτος βλέπεις καντίνα με Ελληνικό Φαγητό…είμαστε παντού!

Η καντίνα βέβαια ουδεμία σχέση έχει με την ελληνική επίσημη αντιπροσωπεία ή το Greek House Davos. «Κατεβαίνουμε πρώτη φορά εδώ, έπειτα από πρόσκληση τοπικού εστιατορίου που όπως καταλαβαίνετε δεν προλαβαίνει να σερβίρει τον κόσμο. Οπότε μεταξύ των τριών καντινών που στήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο είναι και η δική μας», λέει ο Αλέξανδρος – Άλεξ – Σγουρός, ομογενής επιχειρηματίας με καταγωγή απ’ την Κόνιτσα ο οποίος μαζί με τον πατέρα του, Νίκο, λειτουργεί στην Ελβετία την αλυσίδα καταστημάτων και καντινών «Oh My Greek!».

Και καλά να είναι οι άνθρωποι, και καλές δουλειές ευχόμαστε όπου κι αν βρίσκονται, αλλά εδώ γεννάται σε όλους εμάς εκτός Νταβός το εξής ερώτημα: Γιατί δεν έστησαν καντίνες με έντομα; Γρύλλους και σνακς με αλεύρια εντόμων; Μόνο για μας το πόπολο οι ωραίες αυτές λιχουδιές και οι ίδιοι να χλαπακιάζουν το “αντιπεριβαλλοντικό” ελληνικό σουβλάκι;

Για να μην πούμε για το αποτύπωμα άνθρακα του καθενός που πετάει με το ιδιωτικό του τζετ ή ελικόπτερο εκεί για να μας το παίξει μπάτσο οικολόγος και να μας πει για την κλιματική κρίση!

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.