Παλαιό Ημερολόγιο :
05/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
18/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Ο Χρυσοχοΐδης έκοψε τη φρουρά του Αρχιεπισκόπου

Τον ειδικό φρουρό που φυλάει το κτήριο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, έκοψε η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του orthodoxtimes.gr, ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, αποφάσισε ότι θα πρέπει να σταματήσει η φύλαξη του αρχιεπισκοπικού μεγάρου.

Το κτήριο της Αρχιεπισκοπής, το οποίο αποτελεί και κατοικία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου, φυλλάσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, με τρεις ξεχωριστές βάρδιες.

Ωστόσο η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας έκρινε ότι δεν είναι πλέον απαραίτητη η προστασία του και για τον λόγο αυτό έδωσε εντολή να τερματιστεί η φύλαξή του και οι ειδικοί φρουροί που είχαν διατεθεί για αυτόν τον σκοπό, να μεταφερθούν σε κάποιο άλλο σημείο, με το κτήριο να μένει πλέον αφύλακτο.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.