Παλαιό Ημερολόγιο :
05/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
18/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Γεωργιάδης: Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο

15 Ιανουαρίου 2024 14:18

Όπως εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο με το επικαιροποιημένο εμβόλιο της γρίπης, πρέπει να εμβολιαζόμαστε και κατά της COVID-19 ανέφερε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωρδιάδης, επισημαίνοντας πως βρισκόμαστε κοντά στη διενέργεια εμβολιασμών στα Φαρμακεία.

“Με το εμβόλιο κατά της Covid έχει γίνει ένα συγκλονιστικό λάθος και από εμάς, εννοώ και επικοινωνιακά. Λέμε μεταξύ μας εάν κάναμε την πέμπτη δόση, την τέταρτη δόση, την τρίτη δόση, τη δεύτερη δόση. Αυτό είναι μια λανθασμένη συζήτηση. Ο κορωνοϊός θα είναι στη ζωή μας για πάντα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο Action 24.

Και πρόσθεσε: “Άρα, όπως εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο με το επικαροποιημένο εμβόλιο της γρίπης, διότι η γρίπη αλλάζει, μεταλλάσσεται και άρα το εμβόλιο που έκανες πέρσι δεν σε καλύπτει για την επόμενη χρονιά, το ίδιο ισχύει και με την Covid. Και ο κορωνοϊός μεταλλάσσεται. Άρα, μία φορά το χρόνο θα κάνουμε το εμβόλιο κατά της Covid, αυτός είναι ο σκοπός. Δεν θα το κάνουμε με την έννοια που το κάναμε στην πανδημία όλοι”.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, πρέπει σίγουρα να εμβολιαστούν όσοι ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες: “Δηλαδή, οι άνω των 60 και όσοι έχουν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Για να καταλάβετε, στους χίλιους νεκρούς των τελευταίων μηνών, είχαμε μόλις δύο εμβολιασμένους. Οι 998 ήταν ανεμβολίαστοι, μπορείτε να συλλάβετε τον αριθμό; Και μιλάμε για ανθρώπους που είναι όλοι μεγάλης ηλικίας, με υποκείμενα νοσήματα. Δηλαδή άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, με υποκείμενα νοσήματα, έσωσαν τη ζωή τους γιατί εμβολιάστηκαν”, σημείωσε

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.