Παλαιό Ημερολόγιο :
21/11/2023
Νέο Ημερολόγιο :
04/12/2023
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Ανάρτηση – σοκ από τον Έλον Μασκ: “Η Ευρώπη οδεύει προς εμφύλιο – Διοχετεύουν στις χώρες μουσουλμάνους με στρατιωτική εκπαίδευση

14 Νοεμβρίου, 2023

0

Δείτε τι ανήρτησε ο δισεκατομμυριούχος

Τα εκατομμύρια ισχυρών νεαρών ανδρών, κυρίως μουσουλμάνων, συχνά με στρατιωτική εκπαίδευση και μαχητική εμπειρία, που έχουν εισέλθει, κατά τα φαινόμενα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι μια σοβαρή δύναμη που φαίνεται να υποτιμάται από τις κυβερνήσεις!

Με την αύξηση της έντασης στην Μέση Ανατολή, η βόμβα της παράτυπης μετανάστευσης που τοποθετήθηκε στην Ευρώπη μπορεί να ανά πάσα στιγμή να εκραγεί!!!

Αυτό ακριβώς άφησε να εννοηθεί ο Έλον Μασκ με ανάρτηση που έκανε, απαντώντας σε ανάρτηση στο Χ, πρώην Twitter!

Συγκεκριμένα, διαδικτυακό κανάλι στο X δημοσίευσε βίντεο με την λεζάντα: «Συγκρούσεις μεταξύ Βρετανών πατριωτών και μεταναστών στο Λονδίνο. Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της ΕΕ ήθελαν το χάος και το κατάφεραν».

Με τον Elon Musk να απαντά: «Η Ευρώπη φαίνεται να οδεύει προς τον εμφύλιο πόλεμο»!

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.