Παλαιό Ημερολόγιο :
21/11/2023
Νέο Ημερολόγιο :
04/12/2023
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Οι μάσκες πέφτουν: «Η ζωή στον πλανήτη κινδυνεύει, μειώστε τον πληθυσμό»

Κάποτε ήταν δυο-τρεις φωνές μεμονωμένες, τώρα μας το λένε κατάμουτρα…

Kάποτε ήταν ο πρώην ιδιοκτήτης του CNN, Τεντ Τέρνερ, ο οποίος φέρεται να είναι ο εμπνευστής των Κατευθυντήριων Λίθων της Τζώρτζια, που με το ψευδώνυμο «Christian RC», έστησε το μνημείο που χαρακτηρίστηκε ως η «Ταφόπλακα της Ανθρωπότητας». Το μνημείο αυτό που πλέον δεν υπάρχει, έγραφε σε πολλές γλώσσες: «Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση».

Μετά ήταν ο σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο «δικός μας πρίγκηπας», ο Φίλιππος, που σε συνέντευξη του είχε πει ότι όταν πεθάνει, θα ήθελε να επιστρέψει ως σούπερ θανατηφόρος ιός για να ξεπαστρέψει την Ανθρωπότητα και να σώσει τον πλανήτη από αυτήν. Όλη η βασιλική οικογένεια έχει… «οικολογικές ευαισθησίες»…

Στη συνέχεια είχαν εμφανιστεί κάτι ακτιβιστές περιβάλλοντος, κάτι ζωόφιλοι/λες κάτι φιλόσοφοι και οικονομολόγοι και κλιματολόγοι -όλοι και όλες με το ένα πόδι στον τάφο- και ανέλυαν ότι ο πλανήτης πρέπει να «αραιώσει» για να αντιμετωπίσουμε την κλιματική κρίση.

Κάπου εκεί στην ολοένα αυξανόμενη υστερία, βγήκε και ο ΟΗΕ με την κατανάλωση εντόμων που έκανε τότε τους πάντες να μειδιάσουν μέχρι που το χαμόγελο πάγωσε όταν ανακοινώθηκε επίσημα ότι εγκρίνεται η βρώση τους. Ο ΟΗΕ τόνιζε ότι οι πληθυσμοί θα αγγίξουν τα πολλά δισεκατομμύρια μέχρι το 2100, για να βγουν οι νέες μελέτες και να αποδείξουν το εντελώς αντίθετο: Ο παγκόσμιος πληθυσμός μειώνεται δραματικά ΠΑΝΤΟΥ, ακόμα και στις μουσουλμανικές χώρες που γεννούσαν κάποτε πολλά παιδιά:  

Ήρθε και ο κόβιντ και τα εμβόλια, και φάγανε καμπόσους, ήρθε κι άλλη οικονομική κρίση λόγω πολέμου Ουκρανίας και σταμάτησαν οι ορέξεις για παιδιά, ήρθε και ο πόλεμος τώρα στη Γάζα και θα φάνε καμπόσους, αλλά… η παγκόσμια ελίτ δεν χόρτασε αποπληθυσμό, θέλει κι άλλο, στο όνομα του πλανήτη!

Το έχουν ανάγει σε επιστήμη

Τα «ζωτικά σημεία» της Γης είναι χειρότερα από κάθε άλλη φορά στην ανθρώπινη ιστορία, προειδοποίησε μια διεθνής ομάδα επιστημόνων, γεγονός που σημαίνει ότι η ζωή στον πλανήτη βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η έκθεσή τους διαπίστωσε ότι 20 από τα 35 πλανητικά ζωτικά σημεία που χρησιμοποιούν για την παρακολούθηση της κλιματικής κρίσης βρίσκονται σε ακραίες τιμές ρεκόρ. Εκτός από τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, την παγκόσμια θερμοκρασία και την άνοδο της στάθμης της θάλασσας, οι δείκτες περιλαμβάνουν επίσης τον αριθμό των πληθυσμών των ανθρώπων και των ζώων.

Όπως μεταδίδει ο Guardian, οι ερευνητές ζήτησαν επιτακτικά τη μετάβαση σε μια παγκόσμια οικονομία που θα δίνει προτεραιότητα στην ανθρώπινη ευημερία και θα περιορίζει την υπερκατανάλωση και τις υπερβολικές εκπομπές των πλουσίων. Το κορυφαίο 10% των εκπομπών ήταν υπεύθυνο για σχεδόν το 50% των παγκόσμιων εκπομπών το 2019, είπαν.

Μέχρι το 2100, έως και 3 έως 6 δισεκατομμύρια άνθρωποι μπορεί να βρεθούν εκτός των κατοικήσιμων περιοχών της Γης, πράγμα που σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουν έντονη ζέστη, περιορισμένη διαθεσιμότητα τροφίμων και αυξημένα ποσοστά θνησιμότητας».

Η έκθεση ανέδειξε τις σοβαρές πλημμύρες στην Κίνα και την Ινδία, τους ακραίους καύσωνες στις ΗΠΑ και μια εξαιρετικά έντονη μεσογειακή καταιγίδα που οδήγησε στο θάνατο χιλιάδων ανθρώπων στη Λιβύη (σ.σ. Είδες η οπλοποίηση καιρού τι ωραία βολεύει;)

Δίαιτα χωρίς κρέας και μείωση του πληθυσμού

Πολιτικές που συνέστησαν οι επιστήμονες περιλάμβαναν τη σταδιακή κατάργηση των επιδοτήσεων για ορυκτά καύσιμα, την ενίσχυση της προστασίας των δασών, τη στροφή προς φυτικές δίαιτες στις πλούσιες χώρες και την υιοθέτηση διεθνών συνθηκών για τον τερματισμό νέων έργων άνθρακα και τη σταδιακή κατάργηση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

«Καλούμε επίσης να σταθεροποιήσουμε και να μειώσουμε σταδιακά τον ανθρώπινο πληθυσμό με δικαιοσύνη μεταξύ των δύο φύλων μέσω του εθελοντικού οικογενειακού προγραμματισμού και με την υποστήριξη της εκπαίδευσης και των δικαιωμάτων των γυναικών και των κοριτσιών, που μειώνουν τα ποσοστά γονιμότητας»

Τα μεγάλα προβλήματα χρειάζονται μεγάλες λύσεις. Ως εκ τούτου, πρέπει να αλλάξουμε την οπτική μας σχετικά με την κλιματική έκτακτη ανάγκη από ένα μεμονωμένο περιβαλλοντικό ζήτημα σε μια συστημική, υπαρξιακή απειλή. Παρόλο που η παγκόσμια θέρμανση είναι καταστροφική, αντιπροσωπεύει μόνο μία πτυχή της κλιμακούμενης και αλληλένδετης περιβαλλοντικής κρίσης που αντιμετωπίζουμε – π.χ. απώλεια βιοποικιλότητας, έλλειψη γλυκού νερού και πανδημίες»

Ο Κλάους Σβαμπ ακόμα ζει, κι αυτός τους οδηγεί με την Μεγάλη Επανεκκίνηση.

Όσο για μας τους κακούς «συνωμοσιολόγους» τα γράφαμε πολύ πριν την πανδημία και το WEF, ως Κασσάνδρες γιατί από τις έρευνες μας το βλέπαμε να έρχεται:

https://antimedia.gr/oi-treis-apates-pou-theloun-allaxoun-ton-kosmo/

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.