Παλαιό Ημερολόγιο :
03/06/2024
Νέο Ημερολόγιο :
16/06/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Ψηφιακή ταυτότητα βιομετρικών δεδομένων: Η Αρχή του Τέλους της Ανθρώπινης Ελευθερίας

Αστυνομία θα παύσει να καταδιώκει βιαστές και δολοφόνους (αυτοί πλέον δεν θα αποτελούν απειλή για την κοινωνία, αφού θα είναι «τσιπαρισμένοι», και άρα ελεγχόμενοι), ενώ ως «εγκληματίες του Μέλλοντος», θα θεωρούνται εκείνοι οι πολίτες που θα αρνηθούν να υποκύψουν στο καθεστώς της ψηφιακής, βιομετρικής αλλά και γενετικής επιτήρησης.

Επομένως, ως επιστέγασμα των συμπερασμάτων μπορεί να αποτελέσει η εξής επισήμανση:

Όπως οι νεοταξίτικες κυβερνήσεις των κρατών εξαπάτησαν την ανθρωπότητα σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των πειραματικών σκευασμάτων (εμβολίων), κρίνεται εξίσου βέβαιο ότι θα καταφύγουν εκ νέου σε «έξυπνα» ψέματα και σε πονηρές μισοαλήθειες προκειμένου να παγιδεύσουν τους πολίτες στο νέο σύστημα της ψηφιακής ταυτοποίησης. Ο πρώτος στόχος υλοποιήθηκε, δηλ. ο εμβολιασμός της συντριπτικής πλειονότητας του παγκόσμιου πληθυσμού· ακολουθεί για τους νεοταξίτες η πρόκληση της επίτευξης του δεύτερου στόχου, δηλαδή, του εφοδιασμού κάθε ανθρώπου της υφηλίου με την νέα ψηφιακή ταυτότητα βιομετρικών δεδομένων.

Οι Έλληνες πολίτες οφείλουν να διατηρούν στην μνήμη τους την κυνική δήλωση μιας εκ των κορυφαίων επιδημιολόγων της πρόσφατης υγειονομικής κρίσης, δηλ. της κας Αθηνάς Λινού,καθηγήτριας Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, η οποία είχε δηλώσει με κομπασμό και ανερυθρίαστα ότι «δεν λέμε ποτέ την πλήρη αλήθεια στους ανθρώπους σε σχέση με τα εμβόλια», αφήνοντας άναυδο τον Ελληνικό λαό που έσπευσε μαζικά να εμβολιαστεί, πειθόμενος από τις συμβουλές των ειδικών! (Ίδετε σχετικώς το άρθρο του Κωνσταντίνου Βαθιώτη «Η προπαγάνδα για το εμβόλιο ως “δώρο Θεού”: Αθώα υπερβολή ή αξιόποινη παραπλάνηση;»

19

, καθώς και το ηλεκτρονικό δημοσίευμα με τον τίτλο «Απίστευτη “βόμβα” από την Αθηνά Λινού για τα εμβόλια: “Δεν λέμε ποτέ την πλήρη αλήθεια στους ανθρώπους”», που δημοσιεύτηκε στις 19-1-2023 στον διαδικτυακό τόπο της ημερήσιας εφημερίδας Sportime

20

).

Επομένως κατ’ ανάλογο τρόπο, η πολιτική ηγεσία προωθώντας το νέο σύστημα ψηφιακής ταυτοποίησης, αποκρύπτει εσκεμμένα κρίσιμες πληροφορίες, στοιχεία και δεδομένα από τους Έλληνες πολίτες, προκειμένου να τους σύρει εν είδει κατευθυνόμενου και άβουλου ανθρώπινου κοπαδιού, όχι, αυτή την φορά στην εμβολιαστική καρέκλα της εκούσιας εκχώρησης του αυτεξουσίου, αλλά στην αστυνομική καρέκλα της εκούσιας παράδοσης των βιομετρικών τους δεδομένων και των κλειδιών της ιδιωτικής τους ζωής.

Διακηρύσσουμε με στεντόρεια φωνή ότι η ψηφιακή ταυτότητα βιομετρικών χαρακτηριστικών σηματοδοτεί την Αρχή του Τέλους της Ανθρώπινης Ελευθερίας και συμβολίζει την εκούσια υποδούλωση του ανθρώπου σε μια κοινή και ενιαία ηλεκτρονική πλατφόρμα βάσης προσωπικών δεδομένων, όπου τα πάντα θα παρακολουθούνται, τα πάντα θα ελέγχονται και τα πάντα θα καταγράφονται, ακόμη και η ανθρώπινη σκέψη, υπό το άγρυπνο ψηφιακό βλέμμα του Μεγάλου Αδελφού.

IX. Επίλογος

Από όσα διεξοδικά αναπτύξαμε παραπάνω, καθίσταται φανερό ότι η νέα ψηφιακή ταυτότητα είναι λιγότερο μέσο απόδειξης των προσωπικών στοιχείων του κατόχου της, και περισσότερο αξιόπιστο εργαλείο ελέγχου και επιτήρησης των πολιτών, στα χέρια κάθε νεοταξίτικης κυβέρνησης, λειτουργώντας ως «αριθμός-κλειδί» για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Αν ο Προσωπικός Αριθμός (Π.Α.) του πολίτη δεν αναγραφόταν στην νέα ταυτότητα και αντιθέτως χορηγούνταν από τις κατά τόπο αρμόδιες Δ.Ο.Υ., κανείς πολίτης δεν θα προσέτρεχε στα αστυνομικά τμήματα για να παραλάβει την νέα ψηφιακή ταυτότητα, αρκούμενος στο παραδοσιακό σύστημα ταυτοποίησης.

Επειδή, όμως, ο έλεγχος και η παρακολούθηση των πολιτών αποτελεί διαρκή επιδίωξη της κάθε ολοκληρωτικής εξουσίας, η ελληνική κυβέρνηση σκαρφίστηκε να εντάξει τον προσωπικό δωδεκαψήφιο μοναδικό αριθμό στην νέα ψηφιακή ταυτότητα, προκειμένου να αποτελέσει το «τυράκι» που θα παρασύρει τους Έλληνες πολίτες στην «φάκα» του γεωεντοπισμού, της επιτήρησης και της καταχώρισης των βιομετρικών αναγνωριστικών τους στοιχείων σε μια ψηφιακή βάση δεδομένων.

Βέβαια οι άθλιες ελληνικές κυβερνήσεις φρόντισαν πολύ νωρίτερα να εξοικειώσουν τους πολίτες με την ψηφιοποίηση της ζωής, ενσωματώνοντας στο σύστημα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης τον κυριότερο όγκο των καθημερινών οικονομικών και επαγγελματικών τους συναλλαγών, με αποτέλεσμα τα χέρια τους να έχουν δεθεί με τις «αόρατες χειροπέδες» της ψηφιακής φυλακής και η ζωή τους να φαντάζει αδιανόητη χωρίς να κάνουν χρήση του Προσωπικού τους Αριθμού! (Π.Α.)

Οι δυστυχείς πολίτες, πληκτρολογώντας τον προσωπικό τους αριθμό, θα εισέρχονται στον ψηφιακό κόσμο της Δυστοπίας, θυσιάζοντας μια για πάντα, στον βωμό της ευκολίας και της ταχύτητας, την ασφάλεια των προσωπικών τους δεδομένων και την προστασία του ιδιωτικού τους βίου.

Η πολιτικοοικονομική άρχουσα τάξη της κάθε χώρας, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι οι πολίτες θα απέρριπταν την εκούσια παρακολούθησή τους, φρόντισε έγκαιρα να τους εγκλωβίσει σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο ασφυκτικό ψηφιακό περιβάλλον οικονομικών, επαγγελματικών και κοινωνικών συναλλαγών, εθίζοντάς τους στους διαφορετικούς αριθμούς ταυτοποίησης που ήταν απαραίτητοι κατά την καθημερινή συναλλαγή τους με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Επομένως το επιχείρημα –εν είδει καραμέλας– του κ. Πιερρακάκη ότι η ζωή του πολίτη διευκολύνεται, αφού θα είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει μόνο έναν αριθμό (εννοώντας τον προσωπικό και μοναδικό δωδεκαψήφιο αριθμό που θα αναγράφεται στην νέα ταυτότητα) μπορεί μεν να είναι σωστό, αλλά με την επισήμανση ότι και οι κρατούμενοι των φυλακών έναν μοναδικό αριθμό γνωρίζουν, αλλά αυτό δεν τους κάνει περισσότερο χαρούμενους, περήφανους και ευτυχισμένους!

Στην πραγματικότητα, το όνειρο των νεοταξιτών πολιτικών είναι να μετατρέψουν τον κόσμο, σε ένα αόρατο παγκόσμιο ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου οι πολίτες θα παρακολουθούνται και θα ελέγχονται με την χρήση συστημάτων υψηλής ψηφιακής τεχνολογίας.

Ο Άγγλος φιλόσοφος, νομομαθής και κοινωνικός μεταρρυθμιστής Jeremy Bentham (1748-1832) εμπνεύσθηκε και σχεδίασε ένα νέο τύπο φυλακής, την οποία ονόμασε Panopticon (Πανοπτικόν). Με βάση το σχέδιο της φυλακής, οι κρατούμενοι θα βρίσκονταν υπό διαρκή επιτήρηση και παρακολούθηση, χωρίς όμως οι ίδιοι να το αντιλαμβάνονται. Ο Bentham χαρακτήρισε το Πανοπτικόν ως μία τελειοποιημένη μέθοδο επιβολής εξουσίας, γιατί η χρήση του επιτρέπει την άσκηση ελέγχου σε πλήθος ατόμων με τη χρησιμοποίηση ελάχιστου προσωπικού.

Ο Γάλλος κοινωνικός φιλόσοφος και διανοούμενος του 20ου αιώνα Μισέλ Φουκώ (Michel Foucault), η προσωπικότητα του οποίου επαναξιολογείται ύστερα από την διατύπωση καταγγελιών που αφορούσαν την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων παιδιών στην Τυνησία, στα τέλη της δεκαετίας του 1960

21

, υποστήριζε ότι το Πανοπτικόν αποτελούσε παράδειγμα για όλα τα ιδρύματα «σωφρονισμού» του 19ου αιώνα.

Στο προαναφερθέν εξαιρετικό βιβλίο «Η Ευθύνη της Επιλογής μας», διαβάζουμε συγκλονισμένοι τα εξής:

«Σε μία παν-οπτική κοινωνία μία μικρή ομάδα παρατηρητών μπορεί να παρακολουθεί ένα μεγάλο τμήμα ή και ολόκληρο τον πληθυσμό. Με βάση αυτό το πανοπτικό μοντέλο η Ευρώπη υιοθετώντας συστήματα καταγραφής προσωπικών δεδομένων και επιτηρήσεως αναπτύσσεται σε μία ευρεία «πανοπτική μηχανή» που θα αποτελέσει ένα από τα πιο καταπιεστικά πολιτικά εργαλεία της σύγχρονης εποχής».

Αλλά και όλος σχεδόν ο πλανήτης μας τείνει να μετατραπεί σε μία φυλακή Panopticon, επειδή –όσο ποτέ άλλοτε–, μέσω της τεχνολογίας, είναι δυνατή η καθολική παρακολούθηση των πάντων και η καταγραφή των ελαχίστων κινήσεών τους. Κάμερες, δορυφόροι, σαρωτές σώματος, κάμερες θερμικής ακτινοβολίας, βιομετρικά συστήματα αναγνωρίσεως, ραντάρ, επίγειοι σταθμοί υποκλοπής των τηλεπικοινωνιών, ισχυρότατα ηλεκτρονικά υπολογιστικά συστήματα αναγνωρίσεως χαρακτήρων και φωνής και καταχώρισης πληροφοριών, συσκευές υποκλοπής συνομιλιών σε ανοιχτούς, αλλά και κλειστούς χώρους, από απόσταση πολλών χιλιομέτρων, το παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού GPS (Global Positioning System), πού λειτουργεί χάρις σε ένα σύστημα δορυφόρων «συνεχούς καλύψεως» όλης της υδρογείου κ.λπ., όλα στην υπηρεσία του “Μεγάλου Αδελφού” μας, που... μεριμνά για την ασφάλειά μας! Μυστικές υπηρεσίες κατασκοπείας όπως οι υπηρεσίες NSA (ΗΠΑ) και GCHQ (Μ. Βρετανία), σύγχρονα συστήματα παρακολουθήσεως, όπως τα παγκόσμια συστήματα ECHELON και LUCID, εργάζονται πυρετωδώς για το κτίσιμο της παγκόσμιας φυλακής μας» (Η Ευθύνη της Επιλογής μας, ό.π., σελ. 155-156-157).

Συνεπώς, από το πιο πάνω απόσπασμα, ενισχύεται η πεποίθησή μας ότι η δική μας γενιά άνοιξε την αυλαία της Εσχατολογικής Περιόδου, αφού ένα σατανικό παγκόσμιο δίκτυ επιτήρησης και παρακολούθησης του Ανθρώπου έχει ήδη απλωθεί σε ολόκληρη την υφήλιο, μετατρέποντας την Γη σε μια ιδιότυπη παγκόσμια ψηφιακή φυλακή, τις μεγαλουπόλεις σε πτέρυγες της φυλακής και τα διαμερίσματα σε κελιά εκούσιου εγκλεισμού των πολιτών, προετοιμάζοντας την Ανθρωπότητα για την χειρότερη σκλαβιά που γνώρισε ποτέ, δηλ. εκείνη του Αντιχρίστου.

Συνεπώς, οι ψηφιακές ταυτότητες βιομετρικών δεδομένων ενισχύουν την δικτατορική εξουσία της εωσφορικής υπερεθνικής ελίτ και υπηρετούν τον σχεδιασμό της Πολιτικής Ομοσπονδοποίησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα οδηγήσει στην περιθωριοποίηση των μικρότερων ευρωπαϊκών κρατών και στην σταδιακή μετάλλαξή τους σε επαρχίες του συγκεντρωτικού και ολοκληρωτικού Ευρωπαϊκού Υπερ-Κράτους. Το τελευταίο θα διοικείται από μια κλειστή ολιγαρχική ομάδα τεχνοκρατών και θα στηρίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες: Στην Γερμανική οικονομική και βιομηχανική υπεροχή και στην Εβραϊκή πνευματική αριστοκρατία.

Στο αριστουργηματικό έργο του μεγάλου Ρώσου συγγραφέα Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι «Αδελφοί Καραμαζόφ» εντάσσεται ο μύθος του Μεγάλου Ιεροεξεταστή που μας μεταφέρει στην Σεβίλλη της Ισπανίας, την εποχή του Μεσαίωνα, τον 15ο αιώνα, όπου η Ιερά Εξέταση βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος της. Η ιστορία διηγείται την επανεμφάνιση του Χριστού στην Γη, την σύλληψη και ανάκρισή του από τον Μέγα Ιεροεξεταστή.

Στον τραγικό μονόλογό του υπάρχει μια συγκλονιστική αναφορά που συνδέεται με την χρήση της ανθρώπινης ελευθερίας.

Ο Ιεροεξεταστής, απευθυνόμενος στον Χριστό, του λέει:

«Δεν ήσουν Εσύ που έλεγες, τόσο συχνά “Θα σας κάνω ελεύθερους;” Αλλά τώρα είδες εκείνους τους ελεύθερους ανθρώπους, πρόσθεσε ξαφνικά ο γέρος με σκεπτικό ύφος και με ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο. «Μάλιστα αυτή η υπόθεση μας έχει κοστίσει πάρα πολύ», συνέχισε κοιτάζοντας Τον αυστηρά, «αλλά επιτέλους την αποτελειώσαμε στο Όνομά Σου. Εδώ και δεκαπέντε αιώνες είχαμε βρει τον μπελά μας με αυτήν την ελευθερία, αλλά τώρα όλα πήραν τέλος και έγιναν όπως έπρεπε για το καλό. Δεν πιστεύεις πως όλα τέλειωσαν; Με κοιτάζεις ήρεμα και δεν καταδέχεσαι να αγανακτήσεις μαζί μου; Θέλω να ξέρεις πως τώρα –μάλιστα σήμερα– αυτοί οι άνθρωποι είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά πεπεισμένοι ότι είναι απόλυτα ελεύθεροι, κι όμως έχουν φέρει οι ίδιοι την ελευθερία τους σε εμάς και ταπεινά την εναπόθεσαν στα πόδια μας. Αλλά είμαστε εμείς που το πετύχαμε αυτό. Και ήταν αυτό που ήθελες; Ήταν αυτό το είδος της ελευθερίας που ήθελες;».

Ενώ σε άλλο σημείο του μονολόγου του, ο Ιεροεξεταστής συνεχίζει λέγοντας:

«την οποία (ενν. η ελευθερία, οι άνθρωποι) φοβούνται και τρέμουν, γιατί τίποτε ποτέ δεν ήταν περισσότερο αφόρητο στον άνθρωπο και στην ανθρώπινη κοινωνία από την ελευθερία!» (Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, «Αδελφοί Καραμαζόφ», Εκδόσεις «Παιδεία», Ε΄ έκδοση αναθεωρημένη 2021, σελ. 272, 273 και 274).

Απευθύνουμε δημόσια έκκληση στους Έλληνες πολίτες να μην εναποθέσουν την προσωπική τους Ελευθερία και Αξιοπρέπεια «στα πόδια» του παγκοσμιοποιημένου συστήματος ψηφιακού ελέγχου, αλλά να αφεθούν με ακλόνητη εμπιστοσύνη στην Αγκαλιά του Φιλάνθρωπου και Φιλεύσπλαχνου Χριστού, παραμένοντας έως τέλους εν Χριστώ Ελεύθεροι Άνθρωποι, αρνούμενοι να συμπράξουν στην συλλογή, καταχώριση, αποθήκευση και επεξεργασία των βιομετρικών τους στοιχείων, διαφυλάσσοντας την ασφάλεια και ακεραιότητα του ιδιωτικού τους βίου από κάθε αδιάκριτο και επιθετικό βλέμμα της κακόβουλης εξουσίας.

Η μαζική άρνηση συμμετοχής των Ελλήνων πολιτών στην διαδικασία έκδοσης των ψηφιακών ταυτοτήτων βιομετρικών στοιχείων θα ακυρώσει τον σατανικό σχεδιασμό των απάνθρωπων νεοταξιτών που επιδιώκουν με (δ)εμμονική μεθοδικότητα την πλήρη και ολοκληρωτική ψυχοσωματική υποταγή του ανθρώπου σε μια απρόσωπη παγκοσμιοποιημένη Ψηφιακή Αρχή, η οποία θα εντοπίζει και θα εξουδετερώνει, με το πάτημα ενός κουμπιού, κάθε αντιφρονούντα και απείθαρχο πολίτη.

Όσο οι πολίτες παρακολουθούν αδιάφορα και παθητικά τις κοσμογονικές εξελίξεις που συντελούνται στους τομείς της ψηφιακής τεχνολογίας, της γενετικής μηχανικής και της πληροφορικής, τόσο περισσότερο θα ενδίδουν στις διεστραμμένες ορέξεις της παγκόσμιας ολιγαρχικής ελίτ, η οποία ασφαλώς δεν θα περιοριστεί μόνο στην ψηφιακή επιτήρηση του ανθρώπου, αλλά θα επεκτείνει την καταστροφική της δράση, προσβάλλοντας και τον πυρήνα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Στο άμεσο μέλλον, οι νεοταξίτικες κυβερνήσεις των κρατών θα επικαλεστούν προσχηματικά την ανάγκη πάταξης της εγκληματικότητας, με σκοπό να επιτύχουν το γενετικό φακέλωμα DNA των πολιτών, δίνοντας την χαριστική βολή σε κάθε έννοια προστασίας της Ελευθερίας, της Αυτοδιάθεσης και της Ιδιωτικότητας.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης «έξυπνης» αντεγκληματικής πολιτικής, οι κυβερνήσεις θα ζητήσουν να λάβουν από τους πολίτες τους σάλιο, αίμα ή τρίχες της κεφαλής, με σκοπό την δημιουργία ενός γενετικού προφίλ για κάθε άνθρωπο, η αξιοποίηση του οποίου θα οδηγήσει στην εκμηδένιση των κρουσμάτων παραβατικότητας, σε μια δυστοπική κοινωνία που πλησιάζει με καλπασμό, όπου ο έλεγχος και η επιτήρηση όλων των πολιτών της γης, θα είναι μια ανηλεής και απάνθρωπη καθημερινότητα.

Ζούμε χωρίς αμφιβολία σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται δικαιολογημένα ως Εσχατολογική και Αποκαλυπτική.

Η 11η Μαρτίου 2020 (όταν ο Π.Ο.Υ. ανακήρυξε επίσημα ως πανδημία, την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού) μπορεί να χαρακτηριστεί ως ημερομηνία ορόσημο που συμβολίζει την λήξη της Ανθρώπινης Ιστορίας (με όρους σύγχρονης ιστοριογραφικής προσέγγισης) και την επίσημη έναρξη της Εσχατολογικής Αναμέτρησης, υπό την έννοια ότι έχουμε ήδη εισέλθει σε μια πολύ κρίσιμη φάση της διαχρονικής παρουσίας του Ανθρώπου πάνω στην Γη, η οποία θα σημαδευτεί από την δραματική κορύφωση του αγώνος μεταξύ της Βασιλείας του Θεού και της δυνάμεως του σατανά. Το Δαιμονικό Κακό που ενεργεί το «μυστήριο της ανομίας» μετά την κήρυξη της πανδημίας, εγκαταλείπει οριστικά το σκοτάδι του παρασκηνίου, καθώς επιχειρεί να αναλάβει φανερά τα ηνία του κόσμου, επιβάλλοντας την μισάνθρωπη, σκοτεινή και καταστρεπτική ατζέντα της Ν.Τ.Π., με επιδιωκόμενο σκοπό τον απόλυτο έλεγχο της Ανθρωπότητας και την ψυχοσωματική διάλυση του Ανθρώπου.

Αυτή την στιγμή, στο πνευματικό πεδίο, διεξάγεται μια λυσσαλέα σύγκρουση μεταξύ της νεοταξίτικης αποκρυφιστικής ελίτ που υπηρετεί το Αρχαίο Κακό και των εναπομεινάντων και θαρραλέα αγωνιζομένων Ορθοδόξων Χριστιανών απανταχού στον κόσμο, οι οποίοι υπερασπίζονται τον Άνθρωπο και την Δημιουργία, απέναντι στις αλλεπάλληλες και πολυεπίπεδες δαιμονικές επιθέσεις της Ν.Τ.Π.

Από την έκβαση της μάχης θα κριθεί όχι μόνο το μέλλον των επόμενων γενεών, αλλά και το ίδιο το μέλλον της Ανθρωπότητας.

Αν δεν αναχαιτιστούν οι σκοτεινές δυνάμεις του ολοκληρωτικού ψηφιακού φασισμού, τότε θα ανατείλει στον κόσμο η καθολικά επιτηρούμενη και ελεγχόμενη κοινωνία, όπου οι υπολογιστικές μηχανές συνθετικής (τεχνητής) ευφυΐας θα προγραμματίζουν και θα ελέγχουν την ζωή, την σκέψη και την συμπεριφορά των ανθρώπων.

Αν κάθε Έλληνας και κάθε μία Ελληνίδα λάβει την γενναία προσωπική απόφαση να αντισταθεί σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο στις επιταγές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, απορρίπτοντας την δαιμονικής εμπνεύσεως ψηφιακή ταυτότητα βιομετρικών δεδομένων στην οποία στηρίζεται ολόκληρο το παγκόσμιο νεοταξίτικο σύστημα ελέγχου, επιτήρησης και χειραγώγησης της ανθρωπότητας, η θαρραλέα του στάση θα συνιστά διαρκή υπόμνηση στους σατανικούς σχεδιαστές του παγκόσμιου ψηφιακού ολοκληρωτισμού ότι ο αγώνας για την υπεράσπιση της Ελευθερίας και της Αξιοπρέπειας δεν έχει χαθεί, αλλά παραμένει ισχυρός και καθοδηγείται από την Μαρτυρία και εμπνέεται από το Μαρτύριο της Ορθόδοξης Χριστιανικής Συνειδήσεως.

Άλλωστε ο λόγος του Παντοδύναμου Άγιου Τριαδικού Θεού προς την εν Φιλαδελφεία Εκκλησία, παραμένει Αληθινός, Αιώνιος, Διαχρονικός και Πηγή ανεξάντλητης δύναμης, χαράς, κουράγιου και αδιάψευστης επαγγελίας σε κάθε αγωνιζόμενο πιστό:

«ὅτι ἐτήρησας τὸν λόγον τῆς ὑπομονῆς μου, κἀγώ σε τηρήσω ἐκ τῆς ὥρας τοῦ πειρασμοῦ τῆς μελλούσης ἔρχεσθαι ἐπὶ τῆς οἰκουμένης ὅλης, πειράσαι τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς. ἔρχομαι ταχύ· κράτει ὃ ἔχεις, ἵνα μηδεὶς λάβῃ τὸν στέφανόν σου» (Αποκάλυψη, Κεφ. γ΄, στίχοι 10-11).

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.