Παλαιό Ημερολόγιο :
16/03/2024
Νέο Ημερολόγιο :
29/03/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Παγώνη στον ΣΚΑΪ: «Παγκόσμιος συναγερμός και προετοιμασία από τον ΠΟΥ για νέα θανατηφόρα νόσο κατά 70%». Παρά ταύτα δεν γνωρίζου

Δεν γνωρίζουν τη νόσο...δεν γνωρίζουν από που θα προέλθει...αλλά γνωρίζουν ότι ο άγνωστος αυτός ιός θα είναι θανατηφόρος κατά 70%...! Επιβ...

Δεν γνωρίζουν τη νόσο...δεν γνωρίζουν από που θα προέλθει...αλλά γνωρίζουν ότι ο άγνωστος αυτός ιός θα είναι θανατηφόρος κατά 70%...! Επιβεβαίωση ΟΛΩΝ των «ψεκασμένων» επί της γης που εδώ και 2 χρόνια φωνάζουν ότι η πανδημία C-0vid ήταν απλά μια πρόβα...! Άραγε θα το θυμάται κανένας «αψέκαστος»...;

Πρόκειται για μια άγνωστη νόσο προς το παρόν, χωρίς να έχουν σημειωθεί κρούσματα στον άνθρωπο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της γνωστής ιατρού που είναι ο χαμογελαστός «λαγός» του συστήματος...

Σήμα κινδύνου κρούει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για την εμφάνιση νέας θανατηφόρας πανδημίας, ο οποίος σε συνέδριο στη Γενεύη πρόκειται να ενημερώσει σχετικά τις χώρες ώστε αυτές να πάρουν άμεσα μέτρα και να προετοιμάσουν το σύστημα υγείας τους.

Η Ματίνα Παγώνη, μετέφερε την πληροφορία, τονίζοντας ότι σύμφωνα με τον ΠΟΥ πρόκειται για έναν ιό ο οποίος θα είναι κατά 70% θανατηφόρος.

«Συγκριτικά ο κορωνοϊός θεωρείται μια ήπια νόσος, είπε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας πως ο ΠΟΥ είχε ενημερώσει τις χώρες από το 2018 τον ερχομό του covid.

Στην ίδια κατεύθυνση, πράττει το ίδιο και τώρα με στόχο, σύμφωνα με την ίδια, τα νοσοκομεία και το υγειονομικό προσωπικό να είναι έτοιμα για την νέα πανδημία.

Η Ματίνα Παγώνη, σημείωσε ακόμα πως δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες για τον ιό, καθώς πρόκειται για μια άγνωστη νόσο προς το παρόν, χωρίς να έχουν σημειωθεί κρούσματα στον άνθρωπο και ενδεχομένως να προέλθει από τα άγρια ζώα.

Είναι φανερό ότι έρχεται η ώρα για τη δεύτερη τεχνητή πανδημία μέσα σε λίγα χρόνια, κατά την οποία θα εφαρμοστεί η νέα παγκόσμια συνθήκη αντιμετώπισης πανδημιών που θα δίνει υπερεθνικές εξουσίες στον Π.Ο.Υ. (εδώ, εδώ, εδώ)

Για να μας προετοιμάζουν σε προεκλογική περίοδο πάντως, σκεφτείτε τι θα γίνει μετά τις εκλογές...! Ήδη πάντως στη Ρωσία έχουν ξεκινήσει να θανατώνουν εκατοντάδες χιλιάδες κοτόπουλα υπό τον φόβο της γρίπης των πτηνών...

 Σχολιάστε το άρθρο μας

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.