Παλαιό Ημερολόγιο :
05/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
18/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Πως ετοιμάζει το Βατικανό την υποδοχή στον Aντίχριστο - Αντέχεις την αλήθεια?

Πως ετοιμάζει το Βατικανό την υποδοχή στον Aντίχριστο - Αντέχεις την αλήθεια?

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Εδώ και χρόνια εξιχνιάζεται μια μεγάλη συνομωσία με επίκεντρο το Βατικανό που χρησιμοποιεί αστρολογικά δεδομένα με κύριο σκοπό να προετοιμάσει το έδαφος για μια εντυπωσιακή προβολή της εμφάνισης του Αντίχριστου.

Mount.Graham.Observatory

Το Βατικανό ως βάση της θεωρίας εμφάνισης του Αντίχριστου, χρησιμοποιεί παλιές προφητείες των Μάγιας που είχαν αναφέρει ότι σε συγκεκριμένο χρόνο θα έρθει ο μεγάλος ηγέτης που θα κυβερνήσει τα έθνη εν ειρήνη. Αυτές οι προφητείες όμως, σύμφωνα με τη Βίβλο, αντιπροσωπεύουν τον προφήτη του ψεύδους, τον Αντίχριστο.

Μια σημαντική ιστορία που επικαλείται επίσης το Βατικανό, είναι η ιστορία με το όραμα στην Φατίμα της Πορτογαλίας, στις αρχές του 20ου αιώνα. Το όραμα αυτό σχετιζόταν με την εμφάνιση του υπερφυσικού όντος που ταυτίστηκε με την Παναγία, αλλά το εκπληκτικό εδώ είναι ότι σύμφωνα με το Βατικανό επρόκειτο για έναν εξωγήινο.

Fatima_slide_2

Το όραμα αυτό είχαν δει τρία παιδιά στη Φατίμα, και λέγεται ότι ήταν η Παναγία που είχε προφητεύσει ένα συνταρακτικό γεγονός για το τέλος των καιρών. Το εντυπωσιακό εδώ είναι ότι το ίδιο το Βατικανό, για τη συγκεκριμένη ιστορία της Φατίμα, αρνήθηκε την παρουσία της Παναγίας, ενώ διέδωσε ότι πιθανώς επρόκειτο για την εμφάνιση ενός εξωγήινου όντος.

pope.embrasing.lucifer

Στην εποχή μας υπάρχει μια μαζική υστερία για τα UFO και τους εξωγήινους. Πολλοί αποδίδουν αυτές τις ιστορίες στα Νεφελίμ της Βίβλου και ότι τα σημεία των καιρών δείχνουν πως βρισκόμαστε σε μια ανάλογη εποχή με την εποχή του Νώε πριν από έναν μεγάλο κατακλυσμό και αναζητούν τη σωτηρία στο διάστημα.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Πόσοι γνωρίζουν σήμερα ότι το Βατικανό που έχει στηρίξει αυτές τις θεωρίες για τους εξωγήινους, έχει ένα τεράστιο τηλεσκόπιο που βρίσκεται στην έρημο της Αριζόνας των ΗΠΑ, στο βουνό Γκράχαμ και έχει φοβερές δυνατότητες να εποπτεύει το διάστημα σε αφάνταστα μεγάλες αποστάσεις;

luciferproject_4

Το τηλεσκόπιο αυτό το χειρίζονται αποκλειστικά ειδικά εκπαιδευμένοι ιερείς που ανήκουν στο γνωστό τάγμα των Ιησουϊτών. Αυτοί θεωρούνται πως είναι από τους πιο κορυφαίους αστρονόμους του πλανήτη.

luciferproject_2

Το όνομα του τηλεσκοπίου “L.U.C.I.F.E.R”, το οποίο αναλυτικά σημαίνει “Large Binocular Telescope Near-infrared Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research”

Ένας από αυτούς τους αστρονόμους, ο πάτερ Consolmagno, είναι εκπρόσωπος του Βατικανού και έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα διαστημικά προγράμματα της NASA, ενώ έχει διδάξει στα πανεπιστήμια του Χάρβαρντ και της ΜΙΤ.

Ο Consolmagno, σε κάποιες δηλώσεις του που έκανε τελευταία, αποκάλυψε με προφητικό λόγο, ότι στο προσεχές χρονικό διάστημα θα υπάρξουν επισκέψεις εξωγήινων σε όλα τα έθνη του κόσμου για να «σώσουν» την ανθρωπότητα από την καταστροφή.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε, φανέρωσε ότι υπάρχουν στο Βατικανό ντοκουμέντα σχετικά με τις επισκέψεις αυτών των εξωγήινων και ότι εδώ και χρόνια παρακολουθούν τις κινήσεις τους για να μπορέσουν να μάθουν από που ακριβώς έρχονται.

archeio-lipsis-1-630x380

Το πιο συνταρακτικό όμως στις δηλώσεις του συγκεκριμένου ιερέα ήταν ότι, ανέφερε πως στο Βατικανό πιστεύουν ότι και ο Χριστός ήταν ένα παιδί των άστρων, δηλαδή…εξωγήινος!!!

Όταν τον ρώτησαν οι έκπληκτοι δημοσιογράφοι τι εννοούσε όταν έλεγε ότι ο Χριστός είναι ένα παιδί των άστρων, ανέφερε ότι επρόκειτο για ένα Ον υπεραισθητικής αντίληψης, και ότι η γέννησή του ήταν αποτέλεσμα της ένωσης της Παναγίας με έναν εξωγήινο.

Όλα αυτά τα οποία ανέφερε ο συγκεκριμένος ιερέας, σύμφωνα με τους Ιησουίτες, αποκαλύπτονται τώρα γιατί ήρθε ο καιρός να έρθει ξανά από τον ουρανό ένα εξωγήινο ον που θα «σώσει» την ανθρωπότητα.

Χαρακτηριστικό είναι πως όλο αυτό το πρόγραμμα έρευνας και παρακολούθησης του διαστήματος —για να προετοιμάσουν την έλευση αυτού του ανώτερου όντος— οι ίδιοι οι Ιησουίτες το έχουν ονομάσει Λούσιφερ. Αυτοί οι Ιησουίτες θεωρούν αυτονόητη την ύπαρξη των εξωγήινων και μάλιστα ισχυρίζονται ότι έχουν αποτυπώσει τις κινήσεις τους ενώ έχουν δει ιπτάμενους δίσκους.

Lucifer.normal.name_.Lucifer2

Ισχυρίζονται μάλιστα, ότι μπορούν και παρακολουθούν όλες τις κινήσεις τους, ενώ αναμένουν ότι κάτι πολύ σημαντικό να συμβεί.

Ο Ιησουίτης ιερέας Corrado ―ο εκπρόσωπος του Βατικανού― μιλώντας στην Ιταλική τηλεόραση, υποστήριξε ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχουν και κυκλοφορούν πάνω στη γη πολλοί εξωγήινοι, ενώ έχουν πληροφορίες ότι επιδίδονται σε διάφορες ύποπτες δραστηριότητες.

Έτσι, ανέφερε, εξηγούνται —σύμφωνα με τον ίδιο— οι πολλές εξαφανίσεις ατόμων. Στην πραγματικότητα όμως οι εξαφανίσεις αυτές είναι άτομα που έχουν θυσιαστεί στα δαιμονικά τους έργα (σατανικές τελετές, παιδοφιλία, διαστροφές κλπ).

Ένα από τα κορυφαία μυαλά του Βατικανού, ο πάτερ Giuseppe Tanzella –Nitti, δήλωσε απερίφραστα ότι έφτασε η εποχή που θα καταρριφθούν όλοι οι Χριστιανικοί μύθοι, καθώς και όλα όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα. Επίσης, επισήμανε ότι τα ευαγγέλια θα πρέπει να γραφτούν ξανά από την αρχή για να αποσυρθούν τα πέπλα της αυταπάτης και να αποκαλυφθεί η «πραγματική αλήθεια».

professor_vatican_university_giuseppe_tanzella_nitti_very_soon_info_from_another_world_require_a_rereading_of_gospel

Με λίγα λόγια, υποστήριξε ότι θα πρέπει να πεθάνει ο Χριστιανισμός όπως τον γνωρίσαμε μέχρι σήμερα. Το σημαντικότερο όμως από όσα είπε είναι, ότι βρίσκονται σήμερα στη μεγάλη αποστολή να προετοιμάσουν τον κόσμο για την έλευση του μεγάλου όντος, του μεγάλου ηγεμόνα, που θα ποιμάνει όλα τα έθνη! Δηλαδή με λίγα λόγια, την έλευση του ίδιου του Αντίχριστου.

Αυτό το βουνό Graham (Γκράχαμ) ―όπου βρίσκεται το αστεροσκοπείο του Βατικανού στο Tucson ( Τουσκόν ) της Αριζόνα― λέει ο πάτερ Μαλαχίας, είναι το μεγάλο κέντρο του Βατικανού προετοιμασίας της έλευσης του Αντίχριστου, και έχει μεγάλη ιστορική και μαγική αξία.

Ήταν το μυστικιστικό και αποκρυφιστικό κέντρο των Ινδιάνων Απάτσι, και στο ίδιο μέρος έχουν τελεστεί πριν από πολλούς αιώνες σατανικές τελετές, ενώ λέγεται ότι εκεί εμφανιζόταν συχνά εξωγήινοι —σύμφωνα με τις παραδόσεις των Απάτσι και τις διάφορες απεικονίσεις στους βράχους— οι οποίοι τους δίδασκαν πολλά πράγματα.

ET, starseed people, ancient, aliens

Ένας από αυτούς τους εξωγήινους δασκάλους ήταν ένας γενειοφόρος, ένα υπερφυσικό ον που παρομοιάζεται με τον ίδιο τον Ιησού Χριστό. Έτσι εξηγείται γιατί επέλεξε αυτό το μέρος το Βατικανό για να ιδρύσει αυτό το κέντρο με το τεράστιο τηλεσκόπιο με το συμβολικό όνομα του Εωσφόρου, «Λούσιφερ».

Father.Malachi.Martin.hq720

Από όλα αυτά τα παραπάνω γίνεται φανερό πόσο δαιμονικός είναι ο ρόλος του Βατικανού σήμερα και ποιες σατανικές δυνάμεις καθοδηγεί στην υπηρεσία του Αντίχριστου. Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται εδώ, είναι πως είναι δυνατόν με τέτοιους σατανικούς δαίμονες να συνδιαλέγονται και να συμπροσεύχονται οι ποιμένες της ανατολικής ορθοδόξου εκκλησίας ταυτιζόμενοι με το σατανικό τους έργο. (Σχόλιο Αναγνώστου: Μήπως είναι και αυτοί το ίδιο;;;;)

Όσοι τους ακολουθούν και κάνουν υπακοή σε τέτοιους ποιμένες, ταυτίζονται και αυτοί με αυτήν την μεγάλη σατανική συνωμοσία.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.