Παλαιό Ημερολόγιο :
22/05/2023
Νέο Ημερολόγιο :
04/06/2023
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Αποκάλυψη-Ο Μπάιντεν στηρίζει Ράμα και το ναρκοκράτος με το όνομα Αλβανία-Γιατί δεν συνήλθε η ελληνική επιτροπή κρίσεων; |

Η Ελλάδα πρόσφατα στήριξε με αποχή το Κόσοβο στο θέμα της εισόδου στο Συμβούλιο της ΕΕ, και το ευχαριστώ ήταν να φυλακίσουν έναν Έλληνα υποψήφιο Δήμαρχο, και να εκβιάζουν τους Έλληνες της μειονότητας

Πυρ και μανία είναι οι Έλληνες πολίτες, με την πρακτική τύπου Χότζα την οποία εφάρμοσε ένας ακόμη πρωθυπουργός τη Αλβανίας, Ε.Ράμα, κατά της πολύπαθης ελληνικής μειονότητας.

Οι Αλβανοί διαχρονικά, δεν επιθυμούν με τίποτα Έλληνα Δήμαρχο στην Χειμμάρα, μετά την εξαίρεση της από τις περιοχές της ελληνικής μειονότητας της χώρας αυτής.

Αυτή είναι η ουσία, και όλα τα υπόλοιπα είναι απλά λόγια του αέρα από τα Τίρανα, με την Αθήνα να έχει ταράξει της άλλη πλευρά στα τηλεφωνήματα, τα οποία φυσικά δεν βγάζουν πουθενά.

Σύμφωνα με ανάρτηση του πρώην Πρέσβη κ. Α.Μαλλιά:

“Aναμενόμενη η πρακτική της βίας και της νοθείας στην Χειμάρρα. Αν η Χειμάρρα και η Ελληνική Εθνική Μειονότητα δεν αποτελούν τον σκληρό πυρήνα των σχέσεων μας με την γειτονική μας Αλβανία τότε τι ακριβώς προσδοκούμε;Συνήλθε η Επιτροπή Διαχειρίσεως Κρίσεων όπως γινόταν παλιότερα;”

Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε με μπαράζ τηλεφωνημάτων από την νυν κυβέρνηση και με ανακοινώσεις από τα υπόλοιπα κόμματα, απλά για να βγουν από την υποχρέωση.

Έτσι όμως καταδικάζουμε τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, και τροφοδοτούμε τα αλυτρωτικά σχέδια των Αλβανών, για την “Μεγάλη Αλβανία”, σε συνεργασία με τους Κοσσοβάρους, που κάνουν τα ίδια και χειρότερα στους Σέρβους του Βόρειου Κοσυφοπέδιου.

Αποκάλυψη για την στάση των ΗΠΑ προς το ναρκοκράτος Αλβανία

Σύμφωνα με τον ειδικό Τ.Σάιντλερ, “τους τελευταίους μήνες, το Washington Examiner ανέφερε την περίεργη ιστορία, του πώς η Αλβανία, ένας σύμμαχος του ΝΑΤΟ που λίγοι Αμερικανοί σκέφτονται, ότι έχει γίνει το μεγαλύερο ναρκοκράτος της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία, έχει την περίεργη ανοχή της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Αυτή η δεκαετία συμπίπτει με την κυριαρχία του Πρωθυπουργού Έντι Ράμα και του Σοσιαλιστικού Κόμματός του, η οποία παραμένει στην εξουσία χάρη την Ουάσιγκτον, παρά την εμπλοκή πολλών Αλβανών πολιτικών σε δεκάδες υποθέσεις διαφθοράς από ναρκωτικά.

Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τα Τίρανα με το κατηγορητήριο του Ιανουαρίου από το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης κατά του Τσαρλς ΜακΓκόνιγκαλ, ενός ανώτερου αξιωματούχου του FBI που κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος.

Όπως ανέφερε αυτός ο συνεργάτης, το σκάνδαλο αυτό, το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό για το FBI, έχει μια μεγάλη αλβανική πτυχή αφού αφορά σχέσεις του ίδιου με τον Ράμα.

Επιπλέον, η σχέση του αξιωματούχου με τον Ράμα, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης με Αλβανούς επιχειρηματίες με κέρδος εκατομμύρια δολάρια, εγείρει ανησυχητικά ερωτήματα σχετικά με το ποιος στην Ουάσιγκτον γνώριζε τι συνέβαινε.

Πρόσφατα, κάποιοι υπέθεσαν ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν προετοιμάζεται να διακόψει τις σχέσεις με τον Ράμα και τους συνεργάτες του, δεδομένης της ολοένα και πιο δημόσιας φύσης του σκανδάλου ΜακΓκόνιγκαλ.

Φαίνεται ότι μίλησα πολύ νωρίς. Πριν από λίγες μέρες, επικοινώνησε μαζί μου ένας ανώτερος ρεπόρτερ της Bild.

Για να είμαστε σαφείς, η Bild κάνει σοβαρά ρεπορτάζ και είναι η εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Ευρώπη.

Η Bild έχει αναφέρει στο παρελθόν ενοχλητικά πράγματα για τον Ράμα, συμπεριλαμβανομένων των υποκλοπών που δείχνουν τη συμμετοχή του πρωθυπουργού στην αγορά ψήφων και σε εκβιασμό.

Ήμουν ευτυχής να απαντήσω στις ερωτήσεις της Bild σχετικά με την Αλβανία, με βάση τα άρθρα μου στο Washington Examiner και το γεγονός ότι ήμουν κορυφαίος ειδικός στα Βαλκάνια για την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA).

Επιβεβαίωσα ότι η Αλβανία, υπό τον Ράμα, έχει γίνει το κορυφαίο ναρκοκράτος της Ευρώπης με διασυνδέσεις με συμφέροντα διακίνησης ναρκωτικών σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Εδώ και χρόνια, ακούμε πολλά από τους Δημοκρατικούς και τους συμμάχους τους στα μέσα ενημέρωσης για τη δημοκρατία «που πεθαίνει στο σκοτάδι» εν μέσω της τρομερής απειλής της «παραπληροφόρησης».

Όσον αφορά την Αλβανία, ωστόσο, φαίνεται ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν βοηθά στη λογοκρισία της ελευθερίας του λόγου όταν αυτή αφορά τους φίλους τους.

Ακόμη, δηλαδή, όταν αυτοί οι φίλοι είναι διεφθαρμένοι, αντιδημοκρατικοί και κοντά σε μερικές από τις χειρότερες οργανώσεις του οργανωμένου εγκλήματος στη Γη, η κυβέρνηση Μπάιντεν κάνει τα στραβά μάτια”, αναφέρει ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Η Ελλάδα πρόσφατα στήριξε με αποχή το Κόσοβο στο θέμα της εισόδου στο Συμβούλιο της ΕΕ, και το ευχαριστώ ήταν να φυλακίσουν έναν Έλληνα υποψήφιο Δήμαρχο, και να εκβιάζουν τους Έλληνες της μειονότητας.

Κάπου, κάπως, κάποτε, θα πρέπει να κατανοήσουν όλοι οι Έλληνες πολιτικοί, ότι υπακούοντας απλά σε ξένα συμφέροντα, το μόνο που κάνουν είναι να θάβουν τον ελληνισμό και την διαιώνιση του τα επόμενα χρόνια.

Βαρεθήκαμε να μιλάμε για αλησμόνητες πατρίδες, καιρός είναι να δράσουμε υπέρ των ελληνικών μόνο συμφερόντων.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.