Παλαιό Ημερολόγιο :
12/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
25/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Πρόεδρος Σερβίας: «Βρισκόμαστε στα πρόθυρα του Γ΄ΠΠ – Καθήκον μου να προστατεύσω τη χώρα και τις ζωές των Σέρβων»

Πρόεδρος Σερβίας: «Βρισκόμαστε στα πρόθυρα του Γ΄ΠΠ – Καθήκον μου να προστατεύσω τη χώρα και τις ζωές των Σέρβων»

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον για τον αφανισμό

«Ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα του τρίτου παγκόσμιου πολέμου», δήλωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς.

«Φοβάμαι ότι δεν είμαστε πολύ μακριά από την έναρξη ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου», είπε, προσθέτοντας ότι δεν είναι σίγουρος ότι η χώρα του θα μπορέσει να αντιμετωπίσει μια τέτοια εξέλιξη.

Τόνισε, ωστόσο, ότι καθήκον των αρχών της χώρας είναι να «συντηρήσουν τη χώρα» και δουλειά του είναι να σώσει ζωές ανθρώπων.

Ο Βούτσιτς είπε νωρίτερα ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία θα επιδεινωθεί και θα διευρυνθεί τους επόμενους 5-6 μήνες για να καταστεί τελικά ανεξέλεγκτη.

Προέβλεψε δε, ότι την απόφαση αποστολής αρμάτων μάχης στην Ουκρανία θα ακολουθούσε η απόφαση για τον εφοδιασμό του Κιέβου με μαχητικά αεροσκάφη F-16.

«Όλα άλλαξαν πέρυσι στις 24 Φεβρουαρίου και σήμερα τα πάντα έχουν ανατραπεί. Δεν θα υποχωρήσει κανένας, θα παίξουν και οι δύο μέχρι την τελική καταστροφή», εκτίμησε ο Βούτσιτς αναφερόμενος στο γεγονός.

Ο πρόεδρος της Σερβίας μιλώντας σε συγκέντρωση στην πόλη Σρέμσκα Μιτρόβιτσα εξέφρασε φόβους ότι «ο κόσμος βρίσκεται πολύ κοντά στον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο» και διερωτήθηκε: «Υπάρχει κάποιος λογικός σε αυτόν τον κόσμο να σταματήσει αυτήν την τρέλα;»

Παράλληλα ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς εξέφρασε την άποψη ότι η εξέλιξη με την έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον Πούτιν θα επηρεάσει και τη στάση των δυτικών χωρών απέναντι στην Σερβία. «Είναι πλέον βέβαιο ότι ο κόσμος διολισθαίνει προς την κλιμάκωση της σύγκρουσης. Πρέπει να επιδείξουμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα διότι η Δύση τώρα θα ασκήσει πρόσθετες πιέσεις σε όλους εκείνους που μέχρι σήμερα δεν τηρούσαν σκληρή στάση απέναντι στην Ρωσία», εκτίμησε ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.