Παλαιό Ημερολόγιο :
05/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
18/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Εθνικό έγκλημα : Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις για τη δημιουργία Κέντρου «μακεδονικής» γλώσσας.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις για τη δημιουργία Κέντρου «μακεδονικής» γλώσσας στη Φλώρινα και επικύρωσε το καταστατικό του!

«Σήμερα σκότωσαν την Μακεδονία! Σήμερα η «Ελληνική» δικαιοσύνη αποφάσισε με βούλα να έχουμε δήθεν «Μακεδονική» γλώσσα δήθεν «Μακεδονικά» σχολεία και δήθεν «Μακεδονική» μειονότητα» υπογράμμισε έντονα συναισθηματικά φορτισμένος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται περί προδοσίας!

σ.σ. Τώρα, μιας και το έφερε ο λόγος οφείλω να πω τα εξής: Να μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ αρχικά μιλούσε για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ», μετά το γύρισε στο «επαίσχυντη συμφωνία», στο «λάθος», στο «δεν θα πω προδοτική, ο Ελληνικός λαός τα λέει αυτά»! Και τώρα το ξεκαθαρίζει λέει πάλι ότι πρόκειται περί προδοσίας! Και με τα «πέρα» και τα «δώθε», τα «έτσι» και τα «αλλιώς», φτάσανε οι σκοπιανοί στο σπίτι μας. ΑΙΣΧΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Είναι και αυτές οι ρημάδες οι εκλογές που έρχονται και ο Ελληνικός λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου! Και σου λέει μετά, πώς φτάσαμε ως εδώ. Μετά τους Κούληδες και τους Τσιπραίους έχουμε αυτούς τους «πέρα-δώθε» πολιτευόμενους «πατριώτες».… και μας έρχονται παρόμοιοι.

Δεν υπάρχει μ’ αυτούς φως στο τούνελ. Μόνο ο Θεός να βάλει το χέρι Του. Χανόμαστε.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.