Παλαιό Ημερολόγιο :
05/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
18/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Ουκρανία: Οι δαιμονιόπληκτοι επικήρυξαν ιερείς και πιστούς. Τους πάνε για πογκρόμ.

Κόλλησαν σε ναούς αφίσες με σύνθημα: ”σκοτώστε τους Μοσκοβίτες”! Στον ΟΗΕ απευθύνει έκκληση ο Μητροπολίτης Ονούφριος για τους διωγμούς!

Σε μια εκκλησία του Ορθόδοξου Πατριαρχείου της Μόσχας, που βρίσκεται στην περιοχή Lvov, οι Ουκρανοί ήρθαν να κολλήσουν αυτή την αφίσα που γράφει “σκοτώστε τους Moskal το Μοσκοβίτες” (Ρώσους), από τη δεκαετία του ’90, δεκάδες ιερείς του Πατριαρχείου Μόσχας έχουν δολοφονηθεί, ξυλοκοπήθηκαν, βασανίστηκαν, φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν, λοιδωρήθηκαν, διώχθηκαν, εξαφανίστηκαν. Σώματα και περιουσίες θυσιάστηκαν σε αυτό το θρησκευτικό πόλεμο που κήρυξε η Δύση κατά της Ορθοδοξίας..

Η ορθόδοξη εκκλησία της Ουκρανίας απέστειλε έκκληση στον ΟΗΕ.

Ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας (UOC), Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Ονούφριος, απηύθυνε έκκληση στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ.

«Η ηγεσία του ΟΗΕ έχει ενημερωθεί για τα αντιθρησκευτικά νομοσχέδια, τις προσωπικές κυρώσεις σε θρησκευτικά πρόσωπα στο UOC, καθώς και για τις παράνομες δραστηριότητες των αρχών και τις τοπικές ρυθμίσεις», ανέφερε η ανάρτηση του UOC.

Η ορθόδοξη εκκλησία της Ουκρανίας περιγράφει αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία ως Διάκριση πολιτών για θρησκευτικά φρονήματα και πεποιθήσεις.

Από τον Νοέμβριο του 2022, η αιμοσταγής υπηρεσία ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) Διενεργεί έρευνες σε ναούς και στις επισκοπές της σε όλη τη χώρα, ασκούνται «πολιτικές» κατηγορίες εναντίον ιερέων της UOC, έχουν ανακοινωθεί κυρώσεις σε ιεράρχες των εκκλησιών, 13 επίσκοποι στερήθηκαν την ιθαγένειά τους με το διάταγμα του Zelensky.Ενώ κατάσχεσαν τη Λαύρα Σπηλαίων του Κιέβου και εκατοντάδες ναούς…

dimpenews.com

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.