Παλαιό Ημερολόγιο :
15/03/2024
Νέο Ημερολόγιο :
28/03/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Αμαλιάδα: Πρόστιμο – μαμούθ σε 72χρονο που εγκατέλειψε νεογέννητα κουτάβια σε δάσος.

Αμαλιάδα: Πρόστιμο – μαμούθ σε 72χρονο που εγκατέλειψε νεογέννητα κουτάβια σε δάσος.

σ.σ. Όσο κι αν αγαπάει κανείς τα ζώα θα πρέπει να είναι τυφλός εάν δεν βλέπει ότι εδώ υπάρχει ατζέντα για την υποτίμηση του ανθρώπου στο επίπεδο του ζώου και πολύ χαμηλότερα που βοηθάει και την άλλη ατζέντα μείωσης του πληθυσμού. Μπορεί ένας «ιατρός» που θα εκτελέσει οκτώ εκτρώσεις, τουτέστιν θα δολοφονήσει οκτώ ανθρώπους μέσα στην κοιλιά της μάνας τους, να προστατεύεται από το Κράτος και να αμείβεται για αυτό, δείτε όμως τί παθαίνει κανείς εάν αφήσει οκτώ κουτάβια στο δάσος. Η σύγκριση ΔΕΝ γίνεται για να υποστηριχθεί ότι είναι σωστό να παρατάμε τα αβοήθητα κουταβάκια στο δάσος. Γίνεται για να καταλάβουμε ότι μπροστά στους ανθρώπους τα κουτάβια και τα γατσούλια χαίρουν πολύ καλύτερης αντιμετωπίσεως από το Κράτος. Έτσι όπως πάμε και με την βλακεία που μας δέρνει δεν αποκλείεται να φτάσει μία ημέρα όπου θα δημιουργηθούν οργανώσεις για την «ίση αντιμετώπιση ανθρώπων και ζώων»! Να μην κάνει ο νόμος τέτοιες διακρίσεις εις βάρος των ανθρώπων την στιγμή που τα ζώα αντιμετωπίζονται καλύτερα! Αυτό κι αν θα είναι κατόρθωμα!!!

Βαριά κι ασήκωτη ήταν η «καμπάνα» που επιβλήθηκε στην Αμαλιάδα σε 72χρονο επειδή εγκατέλειψε 8 νεογέννητα κουτάβια και τη μητέρα τους σε δάσος. Στον εν λόγω άνδρα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο μαμούθ 249.300 ευρώ.

Σύμφωνα το ilialive.gr, ο ηλικιωμένος φέρεται να μετέφερε με φορτηγάκι στο δάσος της Μαραθιά στην Αμαλιάδα 8 κουτάβια λίγων ημερών και τη μητέρα τους και να παράτησε εκεί. Κάποιος πολίτης που ήταν στο σημείο είδε την εγκατάλειψη των σκυλιών και έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.

Αστυνομικοί πήγαν στο δάσος της Μαραθιάς στην Αμαλιάδα και εντόπισαν εκεί τα 8 κουτάβια και τη μητέρα τους. Στη συνέχεια ο 72χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

Το διοικητικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στον άνδρα είναι στο πλαίσιο της νέας νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς και την κακοποίηση τους. Συνολικά το σύνολο των παραβάσεων έφτασε τις 249.300 ευρώ.

Τα κουτάβια και τη μητέρα τους παρέλαβε ο υπεύθυνος του καταφυγίου ζώων του δήμου Ήλιδας. Τα σκυλιά θα φιλοξενηθούν εκεί μέχρι να βρεθούν οικογένειες για να τα πάρουν.

Δείτε και τα «τρελλά μπλουζάκια» για τα κορίτσια με το μήνυμα:

‘Καλύτερα τα κουταβάκια και τα γατάκια από τα παιδάκια’!

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.