Παλαιό Ημερολόγιο :
13/05/2024
Νέο Ημερολόγιο :
26/05/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Εθνικά επικίνδυνη η στάση της Σακελλαροπούλου -

Εθνικά επικίνδυνη η στάση της Σακελλαροπούλου - Ορθόδοξος Τύπος

Ποιος της δίνει το δικαίωμα να ασκεί εξωτερική πολιτική που θέτει σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα;

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να είναι ανύπαρκτη στις θεσμικές της ευθύνες, λαμβάνει όμως εξαιρετικά περίεργες και ανησυχητικές πρωτοβουλίες, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα. 

Η απόφαση της να αποκλείσει τον Ρώσο πρέσβη από την δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν των ξένων διπλωματών που υπηρετούν στην Αθήνα, για πρώτη φορά στην ιστορία, δεν είναι απλώς «ακατανόητη», αλλά τουλάχιστον ανεύθυνη.

Την ίδια στιγμή μάλιστα κάλεσε κανονικά τον Τούρκο πρέσβη, ναι, μιλάμε για τον πρέσβη της εχθρικής χώρας που απειλεί να βομβαρδίσει ακόμα και το προεδρικό μέγαρο στην Αθήνα! Τον πρέσβη της Τουρκίας η οποία αμφισβητεί εθνικό έδαφος και προβαίνει σε προκλήσεις πολέμου, για πρώτη φορά έπειτα από την εισβολή στην Κύπρο.

Η Σακελλαροπούλου κάλεσε στο προεδρικό μέγαρο τον πρέσβη της χώρας που κατέχει παράνομα ευρωπαϊκό έδαφος, διαπράττει εθνοκάθαρση σε κράτος – μέλος της ΕΕ, ενώ απειλεί με γενοκτονία και το ελεύθερο τμήμα του νησιού!

Η πρόεδρος όμως κάλεσε κανονικά τον Τούρκο πρέσβη και απέκλεισε πραξικοπηματικά τον πρέσβη της Ρωσίας.

Με ποιο δικαίωμα; Ποιος της έδωσε την άδεια να το κάνει αυτό;

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.