Παλαιό Ημερολόγιο :
09/03/2023
Νέο Ημερολόγιο :
22/03/2023
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

FRONTEX: «Ανοίξτε τα σύνορα στους πρόσφυγες»!!!

Η FRONTEX, σύμφωνα με τον καινούριο προϊστάμενό της Χανς Λάιτενς, θα διαχειρίζεται την είσοδο των προσφύγων μαζί με τις... ΜΚΟ. Φανερό πλέον ότι η ΕΕ θέλει να πλημυρίσει την Ευρώπη με μουσουλμάνους. Αλλά οι κυβερνήσεις ορκίζονται στη φύλαξη των συνόρων. Ή μήπως κάνουμε λάθος;

(Foto Hans Leijtens, a Frontex új vezetőjeFORRÁS: NOVINITE.COM)

FRONTEX: «Ανοίξτε τα σύνορα στους πρόσφυγες»!!!

Ο νέος επικεφαλής της ευρωπαϊκής υπηρεσίας συνοριοφυλάκων -FRONTEX - θέλει το μεταναστευτικό χάος μεγαλύτερο από ποτέ: «Θέλω να ανοίξω τις πόρτες», είπε ο Χανς Λάιτενς.

Ο Χανς Λάιτενς, πρώην διοικητής της ολλανδικής στρατιωτικής αστυνομίας, είναι ο νέος διευθυντής της υπηρεσίας συνοριακής φύλαξης της ΕΕ, Frontex. Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου υποσχέθηκε:

Οι αναγκαστικές επιστροφές μεταναστών θα καταργηθούν.

Η Frontex κατηγορείται από ΜΚΟ ότι απωθούσε μετανάστες από τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ και απέκρυψε αυτό το γεγονός. Όπως είπε ο Λάιτενς, γνωρίζει ότι η εμπιστοσύνη στη Frontex έχει χαθεί και θέλει να την αποκαταστήσει. "Οι απελάσεις δεν είναι νόμιμες", επεσήμανε ο Λάιτενς, "απαγορεύονται. Είμαι υπεύθυνος να διασφαλίσω ότι οι άνθρωποι μου δεν εμπλέκονται σε αυτό που ονομάζεται απέλαση. Νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά σαφές, και αυτό είναι το νομικό πλαίσιο στο οποίο εργάζομαι ."

Σύμφωνα με τον Λάιτενς, η προστασία των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης και των θεμελιωδών δικαιωμάτων συμβαδίζουν. Υποσχέθηκε επίσης επανειλημμένα ότι η Frontex θα λειτουργεί με διαφάνεια υπό την ηγεσία του. Ο νέος διευθυντής προσπαθεί να προσεγγίσει μη κυβερνητικές οργανώσεις που κατηγορούν την υπηρεσία ότι συνεργάζεται, για παράδειγμα, με την Λιβυκή Ακτοφυλακή.

Δεν είμαι ο σκηνοθέτης που θέλει να βάλει φράχτη γύρω από τη Frontex, λέει. «Θέλω να ανοίξω τις πόρτες. Οι ΜΚΟ είναι ευπρόσδεκτες να ενημερώσουν εμάς και εμένα. Και τους διαβεβαιώνω ότι θα έχουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν - παρά τις επικρίσεις του στην αντιπροσφυγική του Ντόναλντ Τραμπ - επιθεωρεί τείχος απώθησης προσφύγων στα σύνορα με το Μεξικό...

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.