Παλαιό Ημερολόγιο :
01/07/2024
Νέο Ημερολόγιο :
14/07/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Nατoς ! ! ! Ο πρώτoς oμoφυλoφιλoς κλnρικoς....

Ο Μπίνγκο Άλισον από το Λίβερπουλ έγινε ο πρώτος ανοιχτά μη δυαδικός ιερέας που χειροτονήθηκε στην Αγγλικανική Εκκλησία.

Ο πρώτος ομοφυλόφιλος κληρικός εμφανίστηκε στην Αγγλικανική Εκκλησία. Είναι ο Μπίνγκο Άλισον, ο οποίος ζει στο Norris Green, σύμφωνα με το liverpool.echo.co.uk.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο Έλισον, οι άνθρωποι δεν πρέπει να επιλέγουν μεταξύ ταυτότητας φύλου και πίστης. Πρόσθεσε επίσης ότι πολλές φορές έχει γνωρίσει «καταπληκτικούς και πιστούς» ομοφυλόφιλους χριστιανούς, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ιερέα τρίτης γενιάς, «είναι μια ευλογία για την εκκλησία».

Ο μη δυαδικός ιερέας διεξάγει μια ευρεία «εκπαιδευτική δραστηριότητα» σε σχολεία και κολέγια, σκοπός της οποίας είναι να δημιουργήσει μια οπτική αναπαράσταση στα παιδιά ότι η ομοφυλοφιλία είναι ένα φυσιολογικό γεγονός στη σύγχρονη κοινωνία.

«Όταν φοράω τον γιακά, δίνω στα παιδιά να καταλάβουν ότι όλα είναι εντάξει και ότι υπάρχει μια θέση στην εκκλησία και στον έξω κόσμο για ανθρώπους σαν εμένα», είπε ο πρώτος ομοφυλόφιλος ιερέας στην Αγγλικανική Εκκλησία.

Νωρίτερα, η ΕΟΔ ανέφερε ότι οι Αγγλικανοί ξαναέγραψαν το κείμενο του διάσημου χριστουγεννιάτικου κάλαντα, προσθέτοντας λόγια «Ο Θεός να παρηγορήσει τους γκέι»

πηγη

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.