Παλαιό Ημερολόγιο :
10/02/2024
Νέο Ημερολόγιο :
23/02/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΆ ΜΟΝΉ ΕΣΦΙΓΜΈΝΟΥ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΑΘΩ 25 /12/2022 ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ...!!!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΆ ΜΟΝΉ ΕΣΦΙΓΜΈΝΟΥ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΑΘΩ 25 /12/2022 ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ...!!!Εὔχομαι ὁλόψυχα ἀδελφοί μου, μέ σοβαρή καί οὐσιαστική ἐπίγνωση νά προσεγγίσουμε καί νά ἑορτάσουμε τά Χριστούγεννα, ὡς πρόσωπα, ὡς οἰκογένεια, ὡς Ἔθνος.

Καλά καί εὐλογημένα Χριστούγεννα!

Εὐφρόσυνο, εἰρηνικό καί σωτήριο τό νέο ἔτος 2023!

Με πολλή ἀγάπη ἐν Χριστῷ Τεχθέντα

+Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Καθηγούμενος Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Α.Ο Αθω.

Στις ψυχές των τέκνων της Ορθοδόξου Εκκλησίας, οι Δεσποτικές και Θεομητορικές εορτές μετουσιώνονται σε μεγάλες πνευματικές χαρές, γιατί γίνονται ανεξάντλητες πηγές ύμνων θείων ερώτων, θερμότατης ευγνωμοσύνης και απείρου ευχαριστίας, για όσα ο Θεός εδωροφόρησεν αγαθά στους ανθρώπους από τότε που «εφανερώθη εν σαρκί».

Ακολουθεί το βίντεο με την ομιλία του Γέροντα Μεθοδίου στο Συνοδινού της Μονής...

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.