Παλαιό Ημερολόγιο :
06/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
19/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Χαμός στον πλανήτη με την είδηση!!! Το μωρό χρειάζεται εγχείρησή για να μην πεθάνει

Χαμός στον πλανήτη με την είδηση!!!

Το μωρό χρειάζεται εγχείρησή για να μην πεθάνει – Οι γονείς έχουν βρει ανεμβολίαστους εθελοντές για να δώσουν ΑΙΜΑ!!! Το κράτος αρνείται να συνεργαστεί και τους αποκαλεί συνωμοσιολόγους – Όλο και περισσότεροι πολι΄τες ανά τον κόσμο μιλούν για ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΑΙΜΑ – Οι κρατικοί επιστήμονες στηρίζουν τα εμβόλια…

Στην Νέα Ζηλανδία, μια τρομακτική κατάσταση έχει προκύψει γύρω από ένα μωρό τεσσάρων μηνών που πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς για να σωθεί η ζωή του. Το μωρό του έχει στένωση πνευμονικής βαλβίδας και χρειάζεται άμεση επέμβαση. Αντί να ικανοποιηθεί το αίτημά τους, το κράτος αγωνίζεται να τους αφαιρέσει τα γονικά δικαιώματα και να πάρει τον έλεγχο του παιδιού τους.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;

Οι γονείς του μωρού εξήγησαν πρόσφατα τη θέση τους κατά τηΝ διάρκεια μιας συνέντευξης, εκφράζοντας ανησυχίες για την ασφάλεια των εμβολίων COVID.

«Δεν θέλουμε αίμα που έχει μολυνθεί από τον εμβολιασμό», εξήγησε ο μπαμπάς. «Μόνο αυτό ζητάμε. Κατά τα άλλα είμαστε εντάξει με οτιδήποτε άλλο θέλουν να κάνουν οι γιατροί.”

Περισσότεροι από 20 ανεμβολίαστοι άνθρωποι ήταν πρόθυμοι να δώσουν αίμα για την εγχείρηση του γιου τους, αλλά η κυβερνητική υπηρεσία αίματος της Νέας Ζηλανδίας (NZBS) αρνήθηκε να το εγκρίνει, εξηγεί ο ραγισμένος πατέρας.

Ο ιστότοπός τους αναφέρει ότι το αίμα δεν χωρίστηκε με το αν οι δότες ήταν εμβολιασμένοι ή μη. Προβάλλει επίσης τον ευρέως αμφισβητούμενο ισχυρισμό ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η χρήση αίματος από εμβολιασμένο άτομο ενέχει κανέναν κίνδυνο.

Ο προσωρινός διευθυντής, Δρ. Mike Shepherd, στην υπηρεσία υγείας, Te Whatu Ora στο Ώκλαντ, κατέθεσε έγγραφα στο ανώτατο δικαστήριο του Ώκλαντ την περασμένη Δευτέρα βάσει του νόμου περί φροντίδας των παιδιών. Ζητούν να αφαιρεθεί από τους γονείς η «κηδεμονία». Με αυτήν την αλλαγή στην νόμιμη κηδεμονία, η κυβέρνηση μπορεί να χρησιμοποιήσει δωρεά αίματος για την επέμβαση του παιδιού.

Οι πλευρές εμφανίστηκαν στο δικαστήριο για να ορίσουν ημερομηνία για επείγουσα ακρόαση ενώ μια ομάδα 100+ υποστηρικτών των γονέων συγκεντρώθηκε έξω από το κτίριο.

Σύμφωνα με τον Guardian , η δικηγόρος των γονέων, Sue Grey, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η υπόθεσή τους είναι αντίθετη με τις περισσότερες υποθέσεις κηδεμονίας, στις οποίες οι γονείς αρνούνται την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

«Χαρακτηρίζουν τους πελάτες μου ως θεωρητικούς συνωμοσίας, [η θέση τους] είναι ότι οτιδήποτε λένε οι πελάτες μου δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψη», είπε η Γκρέι.

Το ζευγάρι από τη Νέα Ζηλανδία έχει λάβει μεγάλη υποστήριξη σε όλο τον κόσμο. «Οι γονείς δεν θέλουν το μωρό τους να λάβει εμβολιασμένο αίμα κατά τη διάρκεια της εγχείρησης καρδιάς. Έχουν έτοιμους ανεμβολίαστους δότες, αλλά το νοσοκομείο αρνείται να συνεργαστεί. Έτσι τώρα κινδυνεύουν να χάσουν την επιμέλεια του παιδιού τους. Αυτός είναι ιατρικός φασισμός», έγραψε στο Twitter η δημοσιογράφος Annelies Strikkers.

Ο δικηγόρος Sietske Bergsma εξέφρασε επίσης την υποστήριξή του στους γονείς και πιστεύει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα αρχίσουν να απαιτούν αίμα ανεμβολίαστων: «Αυτοί οι γονείς έχουν απόλυτο δίκιο, ειδικά τώρα που έχουν βρει μια λύση οι ίδιοι. Γιατί λοιπόν τα νοσοκομεία δεν συνεργάζονται; Πιθανότατα επειδή σύντομα πολύ περισσότεροι άνθρωποι θα απαιτούν το ίδιο. Και όχι χωρίς λόγο. Απίστευτο που οι γιατροί δεν βάζουν τη ζωή του παιδιού πάνω από όλα», έγραψε στο Twitter.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.