Παλαιό Ημερολόγιο :
16/03/2024
Νέο Ημερολόγιο :
29/03/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ: ΤΑ "ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡOΠOΠOΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓOΝΙΔΙΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

… ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ / ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ…

Σχόλιο Σκεπτόμενης Ελληνίδας:

Ο καθηγητής βρετανικού πανεπιστημίου Ιωάννης Κυπραίος αναλύει με επιστημονικό μεν, απλό δε, τρόπο κάποιες από τις τεχνολογίες που εμπεριέχονται στα εμβόλια για τον SARS-CoV 2 και πώς αυτά αποδεδειγμένα πλέον ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ το ανθρώπινο DNA δημιουργώντας ένα ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ, τον trans-human, που αλληλεπιδρώντας με το περιβάλλον μπορεί να διαταράξει την ισορροπία του σύμπαντος και να επιφέρει κοσμογονικές αλλαγές, όπως π.χ. πολύ μεγάλους σεισμούς, ακόμα και αλλαγή του τρόπου κίνησης της γης.

Διευκρινίζει, ότι όσα λέει στις ομιλίες του δεν είναι προσωπικές του εικασίες αλλά δεδομένα που προκύπτουν από δημοσιευμένες σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά έρευνες παραπέμποντάς μας μάλιστα σε αυτές. Καταλήγει, ότι πίσω από ένα τόσο σατανικό σχέδιο εξόντωσης της ανθρωπότητας και καταστροφής της δημιουργίας του Θεού δε θα μπορούσε παρά να βρίσκεται ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

Αξίζει να παρακολουθήσετε επανειλημμένως ολόκληρο το βίντεο. Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του όμως είναι τα εξής:

======================================================================

1. Δύο από τις τεχνολογίες που περιέχονται στα εμβόλια είναι η τεχνολογία mRNA / mDNA και η synthetic geno.

2. ΟΛΑ τα εμβόλια για τον κόβιντ (και το ρωσικό και το κινέζικο και το Astra Zeneca και τα καινούργια που έχουν βγει) αλλάζουν το ανθρώπινο γονιδίωμα.

3. Σε κάθε δόση που λαμβάνει κάποιος αλλάζει το γονιδίωμά του κατά 0,5% τουλάχιστον. Αυτό αντιστοιχεί σε 150 γονίδια, που δεν είναι καθόλου αμελητέο ποσό, αν σκεφτούμε τα παρακάτω:

α. Το πιο συγγενικό είδος με τον άνθρωπο όσον αφορά στο γονιδίωμα είναι ένα είδος χιμπατζή με 99,5% ομοιότητα.

β. 150 γονίδια ενός χρωμοσώματος αρκούν για να αλλάξουν σε ένα είδος τα χαρακτηριστικά του φύλου (αρσενικό – θηλυκό).

4. Δύο μεγάλοι σταθμοί στη σύγχρονη βιολογία είναι:

α) Η Επιγενετική, με την οποία πειραματίστηκε ο εγκληματίας Μένγκελε, που ασχολείται με τον επαναπρογραμματισμό και την κατανόηση των φαινοτύπων του ανθρώπινου γονιδιώματος.

β) Η αλλαγή του ανθρώπινου γονιδιώματος.

5. Με την εισαγωγή της Βιολογίας Συστημάτων και της Βιοπληροφορικής ξεκίνησε και έγινε για πρώτη φορά με επιτυχία η αλλαγή γονιδιώματος σε ζωντανό οργανισμό, αρχικά μονοκυτταρικό το 2012 ενώ το 2018 κατάφεραν, να φτιάξουν βιώσιμους πολυκύτταρους οργανισμούς που είχαν αλλάξει το γονιδίωμά τους σε άλλο είδος.

6. Στην τεχνολογία ΟΛΩΝ των εμβολίων για τον κόβιντ επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένες έρευνες, ότι χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία gene editing (γονιδιακή επεξεργασία). Επομένως τα σκευάσματα αυτά χρησιμοποιήθηκαν ακριβώς με αυτόν το σκοπό:

ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΟΣ!!!

7. Σε δημοσιεύσεις του περιοδικού της ΝΤΠ Time από την αρχή του 2021 οι ιδρυτές της Biontech περηφανεύονται, ότι χρησιμοποίησαν την τεχνολογία gene editing μέσα σε αυτά τα παρασκευάσματα.

8. Το τελευταίο βραβείο Νόμπελ Χημείας το 2020 δόθηκε στην τεχνολογία CRISPR/Cas9, που είναι ακριβώς κοπτοραπτική του DNA, κοινώς gene editing.

9. Αυτήν τη στιγμή για πρώτη φορά από δημιουργίας κόσμου όσοι άνθρωποι έχουν λάβει έστω και μία δόση από αυτό το εμβόλιο, πλέον ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ.

10. Τα πράγματα είναι συγκλονιστικά, αφού πλέον στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας μπαίνει ένα ΝΕΟ είδος πάνω από τον άνθρωπο ή ανταγωνιστικό προς αυτόν.

11. Οι συνέπειες αυτού θα είναι ανεξέλεγκτες, γιατί το ίδιο το βιολογικό οικοσύστημα της γης έχει ξεκινήσει να αναταράσσεται, αφού έχουν εισάγει με σατανικό τρόπο ένα τεχνητά δημιουργημένο είδος. Πιθανόν κάποια είδη να εξαφανιστούν ή άλλα να απομονωθούν.

12. Ανεξέλεγκτες επίσης θα είναι οι συνέπειες του shedding, δηλ. της μoλύνσεως των ανεμβoλίαστων από τους εμβoλιασμένους, που έχουν λάβει ένα νέο γενετικό και ιικό υλικό.

13. Το κάθε είδoς διαμορφώνει το περιβάλλoν του ανάλογα με τις δικές του ανάγκες. Επομένως αυτό το νέο είδος των εμβoλιασμένων που είναι trans-human πρόκειται να αλλάξει τα πάντα ΚΑΙ στο περιβάλλον, αφού εισέρχεται στη δημιουργία του Θεού χωρίς να είναι μέρος της και αναταράσσει την παγκόσμια ισορρoπία του σύμπαντος.

14. Στη σύγχρονη Φυσική τα πάντα μεταφράζονται σε συχνότητες. Θα μπορούσε επομένως το νέο αυτό είδος μέσω των συχνοτήτων που εκπέμπει, να επηρεάσει το οικοσύστημα προκαλώντας γιγάντιους σεισμούς, αλλάζοντας το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ίσως ακόμα και την περιφορά της γης.

Τα πράγματα είναι συγκλονιστικά αλλά και σατανικά! Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι πίσω από όλα αυτά, αν όχι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;

ΥΓ 1. Χωρίς καμία διάθεση να βλογήσουμε τα γένια μας, είμαστε ευτυχείς που εδώ στην Τρικλοποδιά βρεθήκαμε από την αρχή στη σωστή πλευρά της ιστορίας (όχι όπως το ζαβό αλλά κυριολεκτικά) και κρούσαμε τον κώδωνα του κινδύνου για τα σκευάσματα αυτά. Χωρίς να είμαστε επαϊοντες, η συνέχεια και η πραγματική ΕΠΙΣΤΗΜΗ μας επιβεβαίωσε σε όλα.

Για του λόγου το αληθές παραθέτω ένα από τα πολλά άρθρα μου, από τις 7/12/20, όπου ενημέρωνα για την τεχνολογία τροποποίησης του DNA CRISPR/Cas9, την οποία αναφέρει και ο καθηγητής Ιωάννης Κυπραίος στο βίντεο:

ΥΓ 2. Να θυμίσουμε και τις αναφορές που υπάρχουν στην Αποκάλυψη για πρωτόγνωρους σε ένταση σεισμούς που θα αλλάξουν τη μορφή της γης αλλά και την αναμενόμενη αλλαγή του άξονα περιστροφής της γης. Σαν να έρχονται όλα και να δένουν σιγά σιγά.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.