Παλαιό Ημερολόγιο :
22/05/2023
Νέο Ημερολόγιο :
04/06/2023
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

«Η εξουσία θα απενεργοποιεί την δυνατότητα να ΠΟΥΛΑΣ και να ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ» – «ΒΟΜΒΑ» στο Foxnews

σχόλιο Γ.Θ : Αυτά που διαβάζαμε στην Αποκάλυψη τα βλέπουμε πλέον να συμβαίνουν στην πράξη...

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του

Από την Ευρώπη στην Αμερική και παντού…

Η Eva Vlaardingerbroek είναι Ολλανδή πολιτική σχολιάστρια, οικοδέσποινα και πρώην μέλος του κόμματος Φόρουμ για τη Δημοκρατία!

Μιλώντας στο αμερικανικό FOXNEWS δήλωσε:

«Τα συνταγματικά μας δικαιώματα παραμερίζονται, χωρίς ημερομηνία λήξης και οδεύουμε προς ένα νέο σύστημα, -τυραννικού καθεστώτος, μαζικής επιτήρησης και ελέγχου.

Και αυτό δεν είναι απλώς μια προαίσθηση. Όλο αυτό είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου. Είναι κάτι που ζουν οι άνθρωποι αυτή την στιγμή.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό για το Αμερικανικό κοινό είναι να γνωρίζει ότι είχαμε αυτό το ψηφιακό “πάσο covid” σε ισχύ στην Ευρώπη, το οποίο είναι βασικά ένας κωδικός QR στο τηλέφωνό σας που σας δίνει πρόσβαση στην καθημερινή ζωή, όπως σε εστιατόρια, μπαρ κλπ. Είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την κατάσταση εμβολιασμού σας, και όλα αυτά αποτελούν μέρος ενός ευρωπαϊκού έργου το οποίο εκδόθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και βασικά περιβάλλεται από αυτήν την ιδέα της Ευρωπαϊκής ψηφιακής ταυτότητας.

Οπότε αυτό δεν θα μείνει μόνο συνδεδεμένο με την κατάσταση εμβολιασμού σας. Θα περιλαμβάνει φόρους, θα περιλαμβάνει τα ιατρικά σας αρχεία, εκτός από την κατάσταση εμβολιασμού σας, τα τραπεζικά σας στοιχεία. Επομένως, στην ουσία έχουμε ήδη ένα σύστημα σε εφαρμογή αυτήν την στιγμή που πλησιάζει, -τουλάχιστον σε νοοτροπία-, τις αρχικές φάσεις ενός συστήματος κοινωνικής πίστωσης. Κυριολεκτικά μετατρεπόμαστε σε Κίνα.

Η κυβέρνηση θα μπορούσε απλώς να απενεργοποιήσει την δυνατότητά σας να αγοράσετε οτιδήποτε, την δυνατότητά σας να πάτε οπουδήποτε».

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.