Παλαιό Ημερολόγιο :
25/11/2022
Νέο Ημερολόγιο :
08/12/2022
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Ελένη Ράκου: “Οι γιατροί με είχαν ξεγράψει! Έζησα από θαύμα χάρη στην προσευχή του Γέροντα Μεθοδίου!”

Ελένη Ράκου: “Οι γιατροί με είχαν ξεγράψει! Έζησα από θαύμα χάρη στην προσευχή του Γέροντα Μεθοδίου!”

Το δικό της θαύμα ζωής μοιράστηκε με τους ακροατές του Focus Fm 103,6 το πρωί η κα Ελένη Ράικου. Καλεσμένη της εκπομπής “8-11” του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη, μοιράστηκε μια ιστορία για το πώς της δόθηκε μια νέα ευκαιρία στη ζωή.

“Συγκινούμαι και με πιάνουν ξανά τα κλάματα όταν ξαναθυμάμαι, δεν πίστευα ότι θα ζήσω ποτέ στη ζωή μου ένα θαύμα σαν κι αυτά που διαβάζουμε. Το Πάσχα του 2021 νόσησα και έπρεπε να νοσηλευτώ. Μεγάλη Δευτέρα μπήκα στη ΜΕΘ του Παπανικολάου. Τα πνευμόνια μου ειχαν καταστραφεί τελείως. Από τη στιγμή που διασωληνώθηκα, δεν θυμάμαι τίποτα. Στην εντατική η κατάστασή μου χειροτέρεψε γιατί κόλλησα και μικρόβιο. Τη Μεγάλη Παρασκευή οι γιατροί ζήτησαν από τον άνδρα μου να προετοιμάσει τα παιδιά μας. Το Μεγάλο Σάββατο, μίλησε με το γέροντα Μεθόδιο που όλη την εβδομάδα, προσευχόταν για μένα στο μοναστήρι. Πριν τη μικρή Ανάσταση, όταν ο γέροντας και πάλι πήγε να προσευχηθεί για μένα, τον βλέπω. Βλέπω το γέροντα που προσεύχεται, βλέπω την Παναγία που του έχει μεγάλη αγάπη, τον έχει πάντα εκ δεξιών Της. Και οι δυο παρακαλούν τον Κύριο για μένα. Και τότε ο Κύριος σηκώνεται και πιάνει τα χέρια της Μάνας Του και της λέει “Θα γίνει το θέλημά σου”, ανέφερε.

Εκείνη την ώρα και ενώ ο σύζυγός της μιλούσε με το γιατρό η κα Ράικου συνήλθε τελείως, όπως είπε.

“Ο διευθυντής τον ρώτησε ποια προσευχή κάναμε και ζήτησε να του ανάψουμε ένα κεράκι. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία της αποσωλήνωσης. Με κράτησαν μια μέρα ακόμη για να δουν πως θα αντιδράσω και τη Δευτέρα μου είπαν ότι είμαι τελείως καλά και ότι μπορώ να φύγω”, σημείωσε η ίδια.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.