Παλαιό Ημερολόγιο :
15/03/2024
Νέο Ημερολόγιο :
28/03/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Η Σουηδία αναστέλλει το εγκεκριμένο από την ΕΕ εμβόλιο Nuvaxovid κατά covid19 λόγω υψηλού κινδύνου καρδιακών παθήσεων, μυοκαρδίτ

Η Σουηδία αναστέλλει εγκεκριμένο από την ΕΕ εμβόλιο κατά του covid19 λόγω υψηλού κινδύνου καρδιακών παθήσεων. Η υγειονομική πολιτική της ΕΕ για πανδημία εκτίθεται για μια ακόμη φορά. Θέτει σε κίνδυνο τη ζωή χιλιάδων πολιτών της με την αλλοπρόσαλλή στάση της..

Η Σουηδική Ανώτατη Αρχή Υγείας, σε δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε στις 2 Νοεμβρίου και διαβάστηκε από το Lecourrier-du-soir.com, ανακοίνωσε την αναστολή της χορήγησης της δόσης του εμβολίου Nuvaxovid της Novavax, ενός εμβολίου που έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά φέρει υψηλό κίνδυνο μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας

Μια απόφαση που μπορεί να μην ευχαριστήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτή τη φορά, δεν προέρχεται από την Ιταλία ή τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά πολύ περισσότερο από τη Σουηδία, μια χώρα όπου η εκστρατεία εμβολιασμού έχει γίνει λίγο πολύ σε καλές συνθήκες από την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πράγματι, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από πολλές αξιόπιστες πηγές, συμπεριλαμβανομένου του Euro Weekly News, η Σουηδική Ανώτατη Αρχή για την Υγεία ζήτησε την άμεση διακοπή της χορήγησης του εμβολίου Nuvaxovid σε άτομα ηλικίας κάτω των 30 ετών λόγω υψηλού κινδύνου μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας.

Έτσι, σε επίσημο δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε στις 2 Νοεμβρίου και διαβάστηκε από το Lecourrier-du-soir.com, οι σουηδικές υγειονομικές αρχές δεν μασούν τα λόγια. «Τα δεδομένα που μας έρχονται από την Αυστραλία υποδεικνύουν αυξημένη επίπτωση, ιδιαίτερα στους νέους, σε σχέση με το εμβόλιο Nuvaxovid», αποκαλύπτουν.

Στην ίδια δήλωση, οι σουηδικές υγειονομικές αρχές προσπαθούν να διαβεβαιώσουν τον πληθυσμό επιμένοντας ότι μόνο περίπου 7.000 άτομα έχουν λάβει αυτό το εμβόλιο σε μια χώρα όπου η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού έχει επιλέξει το εμβόλιο από το εργαστήριο Pfizer.

Η ανακοίνωση αυτής της είδησης δεν πέρασε απαρατήρητη στα κοινωνικά δίκτυα όπου και σχολιάστηκε πολύ.

dimpenews.com

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.