Παλαιό Ημερολόγιο :
09/03/2023
Νέο Ημερολόγιο :
22/03/2023
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Η Εκκλησία της Ρωσίας χαιρετίζει την απαγόρευση της ατζέντας των LGBT

Η Εκκλησία της Ρωσίας χαιρετίζει την απαγόρευση της ατζέντας των LGBT

Νομοσχέδιο που απαγορεύει την ατζέντα των LGBT καθώς και την επιβολή προστίμων, υπέγραψε η Κρατική Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με το RIA NOVOSTI η Κρατική Δούμα ετοιμάζει και δεύτερο νομοσχέδιο τροπολογιών για την “προπαγάνδα LGBT” που θα απαγορεύει ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, ενώ θα υπάρχουν και ποινικές διώξεις.

Το Πατριαρχείο Μόσχας χαιρέτισε την απόφαση του Κράτους μέσω του Εκπροσώπου της Vakhtang Kipshidze, Αντιπροέδρου του Συνοδικού Τμήματος Κοινωνία και ΜΜΕ.

“Η Εκκλησία της Ρωσίας πάντα υποστήριζε την απαγόρευση όχι μόνο της ατζέντας των LGBT σε δημόσιο χώρο, αλλά οποιαδήποτε προπαγάνδας υπέρ της αμαρτίας” - τόνισε χαρακτηριστικά ο Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου.

Σε άλλο σημείο ο κ. Vakhtang Kipshidze, ανέφερε ότι “θεωρούμε εντελώς απαράδεκτο την προώθηση της αμαρτίας, αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία βασισμένη στις αληθινές αξίες: γάμος, οικογένεια, πίστη, πατριωτισμός”.

Από την πλευρά του ο Ρώσος Πρόεδρος μιλώντας για το εν λόγω νομοσχέδιο, ανέφερε ότι ο δυτικός πολιτισμός, έχοντας εγκαταλείψει τις παραδοσιακές αξίες, έχει χάσει την ανωτερότητά του στην παγκόσμια σκηνή και δεν έχει δικαίωμα, ως μειοψηφία, να επιβάλλει τις αξίες του στον υπόλοιπο κόσμο.

"Εάν οι δυτικές ελίτ πιστεύουν ότι μπορούν να ενσταλάξουν στο μυαλό των ανθρώπων τους, στις κοινωνίες τους, παράξενες αλλά καινούριες τάσεις όπως αλλαγή φύλου και παρελάσεις ομοφυλοφίλων, τότε ας είναι. Αφήστε τους να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά σίγουρα δεν έχουν δικαίωμα να απαιτήσουν να ακολουθήσουν και άλλοι την ίδια κατεύθυνση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πούτιν σε μια συνεδρίαση της Διεθνούς Λέσχης Συζητήσεων Βαλντάι.

romfea

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.