Παλαιό Ημερολόγιο :
19/09/2023
Νέο Ημερολόγιο :
02/10/2023
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ που είναι αναστολή, χωρίς να γνωρίζουν καν ποιο είναι το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνται, εκτίουν ποι

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ που είναι αναστολή, χωρίς να γνωρίζουν καν ποιο είναι το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνται, εκτίουν ποινή, η οποία έχει έναρξη, αλλά όχι ημερομηνία λήξης

Στον αέρα του Focus FM φιλοξενήθηκε το πρωί η κα Όλγα Βλόντζου, νομική εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ που βρίσκονται σε αναστολή.

Αφορμή στάθηκε πρόσφατη ανακοίνωση της Διοίκησης του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης στην οποία “επισημαίνεται αυστηρά στους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ που βρίσκονται σε αναστολή και οι οποίοι φορώντας τις στολές τους μοιράζουν λαχνούς ή φυλλάδια σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ότι αυτό απαγορεύεται αυστηρά και ενδέχεται να επιφέρει και διοικητικές κυρώσεις”.

“Αυτοί οι άνθρωποι είναι ήρωες. Είναι αυτοί που πριν απο ενάμιση χρόνο πάλευαν χωρίς καμία γνώση για την ασθένεια. Δούλευαν με αυτοθυσία και χαρακτηρίστηκαν ήρωες από όλους” σημείωσε η κα Βλόντζου.

“Ξαφνικά ένα χρόνο πριν, χαρακτηρίστηκαν επικίνδυνοι για τη δημοσια υγεια. Όλοι, η κυβέρνηση, η διοίκηση, ξέχασαν εκτός του ότι ήταν ήρωες και το ότι ήταν και δημόσιοι υπάλληλοι. Που σημαίνει ότι έπρεπε να απολαμβάνουν ισόβια απασχόληση και ισόβια καταβολή μισθού. Συνταγματικά και όχι επειδή το λέμε εμείς. Ο εκδιωγμός τους, εδώ και έναν χρόνο, είναι κατακριτέος. Και κανείς από την κυβέρνηση ή τη διοίκηση δεν αναρωτήθηκε αν αυτοί οι άνθρωποι εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο, βιώνουν ώρες αγωνίας. Χωρίς να γνωρίζουν καν ποιο είναι το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνται, εκτίουν ποινή, η οποία έχει έναρξη, αλλά όχι ημερομηνία λήξης. Αντί λοιπόν η διεύθυνση να σταθεί αρωγός στο πρόβλημα, θυμήθηκε τη δημοσιοϋπαλληλική ιδιότητα αυτών των ανθρώπων και επικαλούμενη αυτή την ιδιοτητα, απειλεί για διοικητικές ποινές. Αφού δεν τους αναγνωρίζουν αυτούς τους ανθρωπους, ως δημοσίους υπαλλήλους, πως θα επιβάλλουν κυρώσεις; Αντί να αιτηθεί την επανένταξή τους, τους εκβιάζει για ακόμη μια φορά, γιατι; Επειδή καταγγέλλουν το πρόβλημά τους”.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.