Παλαιό Ημερολόγιο :
23/09/2022
Νέο Ημερολόγιο :
06/10/2022
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Ο πρόεδρος Κίνας Xi Jinping: «Η Κίνα πρέπει να προετοιμαστεί για πόλεμο στο εγγύς μέλλον» και καλεί τον κινεζικό στρατό να προετ

Ο πρόεδρος Κίνας Xi Jinping: «Η Κίνα πρέπει να προετοιμαστεί για πόλεμο στο εγγύς μέλλον» και καλεί τον κινεζικό στρατό να προετοιμαστεί στρατιωτικά και να είναι σ΄ετοιμότητα.

Κίνα: Ο πρόεδρος Xi Jinping καλεί τον κινεζικό στρατό να προετοιμαστεί στρατιωτικά και να είναι σ΄ετοιμότητα.

«Η Κίνα πρέπει να προετοιμαστεί για πόλεμο στο εγγύς μέλλον» δήλωσε ο Xi Jinping.

Ενώ παρακολουθούσε σεμινάριο για την εθνική άμυνα και τη στρατιωτική μεταρρύθμιση στο Πεκίνο, ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Xi Jinping, προέτρεψε τον κινεζικό στρατό να επικεντρωθεί στη στρατιωτική ετοιμότητα.

Σε δήλωση που μεταδόθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, ο Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ είπε ότι «είναι απαραίτητο να συνοψίσουμε και να εφαρμόσουμε με ευσυνειδησία τις επιτυχημένες μεταρρυθμιστικές εμπειρίες, να κυριαρχήσουμε τη νέα κατάσταση και να κατανοήσουμε τις απαιτήσεις των καθηκόντων, να επικεντρωθούμε στην προετοιμασία για πολέμους και να έχουμε θάρρος για εξερεύνηση και καινοτομία».

Μετά την ομιλία του, ο Σι Τζινπίνγκ τόνισε ότι η Κίνα πρέπει να κάνει ένα ακόμη βήμα για τη μεταρρύθμιση και την ενίσχυση του στρατού. Σημείωσε ότι τα τελευταία δέκα χρόνια, η Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας και η Κεντρική Στρατιωτική Επιτροπή «εφάρμοσαν πλήρως τη στρατηγική της μεταρρύθμισης και της ενίσχυσης των ενόπλων δυνάμεων». »

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είπε, η Κίνα έχει σημειώσει ιστορικά επιτεύγματα στην εμβάθυνση της μεταρρύθμισης της εθνικής άμυνας και των ενόπλων δυνάμεων, και οι κινεζικές ένοπλες δυνάμεις έχουν τώρα ένα «νέο σύστημα, μια νέα δομή», ένα νέο μοντέλο και μια νέα εμφάνιση, », αναφέρει το πρακτορείο TASS.

Ανώτεροι αξιωματούχοι από την Κεντρική Στρατιωτική Επιτροπή (CMC), τη Λαϊκή Ένοπλες Αστυνομία και τις κινεζικές στρατιωτικές ακαδημίες παρακολούθησαν το σεμινάριο. Ειδικότερα, ο στρατηγός Li Zuocheng, Αρχηγός του Μικτού Επιτελείου του CMC, ο Στρατηγός Miao Hua, Επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Εργασίας του CMC, και ο Στρατηγός Zhang Shengming,Γραμματέας της Επιτροπής Επιθεώρησης Πειθαρχίας της Κεντρικής Στρατιωτική Επιτροπή, παρέστησαν στην εκδήλωση.

Η Κεντρική Στρατιωτική Επιτροπή ηγείται του Κινεζικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού και της Λαϊκής Ένοπλες Πολιτοφυλακής. Ο Xi Jinping υπηρετεί ως πρόεδρος της CMC από το 2013.

dimpenews.com

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.