Παλαιό Ημερολόγιο :
07/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
20/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

τ. Σύμβουλος του Πούτιν: είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά όπλα...

τ. Σύμβουλος του Πούτιν: είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά όπλα εναντίον δυτικών χωρών, εναντίον του Ηνωμένου Βασιλείου!660 ρώσικα αεροσκάφη στα σύνορα με Ουκρανία τις τελευταίες ημέρες. Αναμένεται μαζική αεροπορική επιδρομή αν το Κίεβο διανοηθεί να αναστείλει τα δημοψηφίσματα.

«Για εσάς τους Βρετανούς ακροατές, να ξέρετε ότι είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά όπλα εναντίον δυτικών χωρών, εναντίον του Ηνωμένου Βασιλείου. Δεν πρόκειται να σκοτώσουμε όλον τον κόσμο αλλά μπορούμε να σκοτώσουμε πολλούς ανθρώπους σε πολλές χώρες.” δήλωσε ο Σεργκέι Μάρκοφ, πρώην σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν.

660 αεροσκάφη των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων μεταφέρθηκαν στα σύνορα με την Ουκρανία τις τελευταίες ημέρες. Μια μαζική αεροπορική επιδρομή μετά την σημερινή ομιλία του Πούτιν είναι πιθανή κι εφόσον αντιδράσουν οι Ουκρανοί κατά των περιοχών που μπήκαν σε τροχιά προσάρτησης. Αναμένεται μαζική αεροπορική επιδρομή αν το Κίεβο διανοηθεί να αναστείλει τα δημοψηφίσματα.

dimpenews.com

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.