Παλαιό Ημερολόγιο :
23/09/2022
Νέο Ημερολόγιο :
06/10/2022
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Covid-19:Έσκασε μέτρο-βόμβα για τους εμβολιασμένους!!! Είναι αδυσώπητοι – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Covid-19:Έσκασε μέτρο-βόμβα για τους εμβολιασμένους!!! Είναι αδυσώπητοι – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς μέτρο, χωρίς φιλότιμο αλλά άτεγκτα και κυνικά οι ηγέτες που νοιάζονται για το καλό μας συνεχίζουν να γιγαντώνουν τη παράνοια της λεγόμενης πανδημίας του covid-19.

Δεν έφθαναν τα μέτρα και οι υποχρεωτικότητες καθεστωτικού χαρακτήρα, από κυβερνήσεις, όπως αυτή του Μητσοτάκη, τώρα ο απολυταρχισμός τους εισέρχεται σε πιο σκοτεινά μονοπάτια.

Καθώς, όπως διαφαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, στο Καναδά ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ δεν μπορεί επί της ουσίας να ταξιδεύσει γιατί δεν κατέβασε ΕΦΑΡΜΟΓΗ στο κινητό που σχετίζεται με τις ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ.
Ναι δεν είναι ψέμματα, η μέριμνα και οι “ευαισθησίες” υγειονομικού ενδιαφέροντος ξαφνικά απέκτησαν ένα “Μεγάλο Αδερφό”, στον οποίο οι πολίτες της δημοκρατικής Δύσης πρέπει να δίνουν λόγο για το που θα ταξιδεύσουν.

Τελικά ο ιαβερισμός για τα μέτρα και τα εμβόλια μήπως αποτελούσε απλά μία αφορμή, ένα προπέτασμα καπνού για την επιβολή μίας απόλυτα ελεγχόμενης κοινωνίας;

Ιδού το συγκλονιστικό απόσπασμα:

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.