Παλαιό Ημερολόγιο :
23/09/2022
Νέο Ημερολόγιο :
06/10/2022
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Γέροντας Μεθόδιος: “Για μένα έρχεται ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος και πείνα μεγάλη. Να μετανοήσουμε. Να επιστρέψουμε στις ρίζες μας.

Γέροντας Μεθόδιος: “Για μένα έρχεται ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος και πείνα μεγάλη. Να μετανοήσουμε. Να επιστρέψουμε στις ρίζες μας. Να είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι, για να μας σκεπάσει ο Θεός”

“Είναι δύσκολα τα πράγματα, εφόσον φύγαμε από τον Θεό, τα περιμένουμε όλα” ανέφερε μιλώντας στον Focus FM ο Γέροντας Μεθόδιος.

“Περιμένουμε πόλεμο, λιμούς, καταποντισμούς, περιμένουμε τα πάντα. Δεν μπορεί να είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι και να είμαστε έτσι που είμαστε. Ποιος από τους αρχιερείς βγήκε να πει τα πράγματα όπως είναι; Να πάω να του φιλήσω τα πόδια”, είπε. “Η εκκλησία είναι ανύπαρκτη. Να κάνουν κάτι, να ενημερώσουν τον κόσμο, μια λιτανεία, να παρακαλέσουν το Θεό. Παλαιότερα, όταν γινόταν λιτανεία, το κακό σταματούσε. Να αφήσουν οι πολιτικοί την εκκλησία ελεύθερη. Κλειστήκαμε στα καβούκια μας, ο κάθε δεσπότης έχει το μισθό του, την ενορία του και είναι μια χαρά.”

“Για μένα έρχεται ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος και πείνα μεγάλη. Βλέπετε τι γίνεται ήδη με τα τρόφιμα. Σιγά – σιγά θα πουν για δελτίο στη βενζίνη, δελτίο στο αλεύρι, δελτίο παντού”, σημείωσε.

“Να μετανοήσουμε. Να επιστρέψουμε στις ρίζες μας. Να είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι, για να μας σκεπάσει ο Θεός”.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.