Παλαιό Ημερολόγιο :
12/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
25/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Για ποιες δοκιμές εμβολίων μιλάμε;;; Η πιο σημαντική, ουσιαστική Φάση των δοκιμών εμβολίου COVID-19 μόλις και μετά βίας ξεκίνησε

Για ποιες δοκιμές εμβολίων μιλάμε;;; Η πιο σημαντική, ουσιαστική Φάση των δοκιμών εμβολίου COVID-19 μόλις και μετά βίας ξεκίνησε, αλλά ποτέ δεν ολοκληρώθηκε...

 

Δείτε το άρθρο εδώ: tinyurl.com/ulprhh55 [A]

Οι δοκιμές των εμβολίων COVID 19 φαίνεται ότι προκάλεσαν κάποια σύγχυση. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο θα βοηθήσει στην αποσαφήνιση της κατάστασης. Οι άνθρωποι φαίνεται πραγματικά να πιστεύουν ότι τα εμβόλια COVID 19 έχουν υποβληθεί σε κλινικές δοκιμές και έχουν αποδειχθεί ότι είναι και ασφαλή και αποτελεσματικά. Αυτή η πεποίθηση είναι απλά λάθος.

Η ουσία είναι η εξής: Εάν αποφασίσετε να κάνετε το πειραματικό εμβόλιο BNT162b2 (BNT) που βασίζεται στο mRNA[1] της Pfizer και BioNTechs ή οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο που ισχυρίζεται ότι είναι για την COVID 19, εσείς είστε το υποκείμενο (πειραματόζωο) της φαρμακευτικής δοκιμής (drug trial subject).

Η γενετική αλληλουχία του mRNA, στο εμβόλιο BNT, βασίζεται την 3η επανάληψη του αρχικού WUHAN δημοσιευμένου γονιδιώματος (genome) του SARS-CoV-2 (MN908947.3). (Σημ.: Σύμφωνα με την αναθεώρηση ομοτίμων ομάδας 22 διεθνούς κύρους επιστήμονές το γονιδίωμα αυτό δεν αντιπροσωπεύει τίποτα άλλο παρά μια in silico -συρραφή στον ηλεκτρονικό υπολογιστή γενετικών αλληλουχιών που βρίσκονται σε βάσεις δεδομένων)

Ωστόσο, τα πρωτόκολλα του ΠΟΥ που χρησιμοποίησε η Pfizer για την παραγωγή του mRNA δεν φαίνεται να αναγνωρίζουν νουκλεοτιδικές αλληλουχίες που είναι μοναδικές[2] για τον ιό SARS-CoV-2. Όταν η ερευνητής Fran Leader[3] ρώτησε την Pfizer επιβεβαίωσε:

«Ο στόχος πολλαπλασιασμού DNA δεν προέρχεται απευθείας από απομονωμένο πλήρες στέλεχος ιού από ένα μολυσμένο άτομο.»

Ούτε έχουν ολοκληρωθεί οι κλινικές δοκιμές για αυτά τα εμβόλια. Οι δοκιμές συνεχίζονται. Εάν σας τρυπήσουν με αυτό το εμβόλιο τότε εσείς θα είστε το ινδικό χοιρίδιο. Αυτό μπορεί να μην αποτελεί πρόβλημα για εσάς, αλλά δεν είναι ένα άλμα πίστης που θέλω είτε εγώ είτε τα αγαπημένα μου πρόσωπα να επιχειρήσουμε. Ωστόσο, ο καθένας είναι διαφορετικός. 

Στις 8 Δεκεμβρίου το BBC αναφέροντας μια μελέτη [4] που δημοσιεύθηκε στο Lancet, και δήλωσε κατηγορηματικά ότι:

Το εμβόλιο Covid  της Oxford / AstraZeneca είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, παρέχοντας καλή προστασία, επιβεβαίωσαν οι ερευνητές.

Το BBC  δεν προσέφερε καμία τεκμηρίωση για τον ανυπόστατο ισχυρισμό του. Η μελέτη στο Lancet [5] δεν επιβεβαίωνε κάτι τέτοιο. Οι ερευνητές είχαν γράψει:

Το ChAdOx1 nCoV-19 έχει αποδεκτό προφίλ ασφάλειας και έχει βρεθεί ότι είναι αποτελεσματικό έναντι του συμπτωματικού COVID-19 σε αυτήν την ενδιάμεση ανάλυση (interim analysis των συνεχιζόμενων κλινικών δοκιμών.

Αυτή ήταν μια ενδιάμεση ανάλυση που χρηματοδοτήθηκε, μεταξύ άλλων, από το CEPI  και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates. Η ανάλυση βασίστηκε σε δοκιμές που απέχουν χρόνια από την ολοκλήρωση τους και δεν έχουν καταλήξει σε κανένα συμπέρασμα. Οι ερευνητές δήλωσαν επίσης:

Δεν υπήρχαν διαθέσιμες δημοσιεύσεις αξιολογήσεων από ομότιμους κριτές (peer-reviewed publications) σχετικά με την αποτελεσματικότητα οποιουδήποτε εμβολίου για το οξύ αναπνευστικό σύνδρομο του coronavirus 2 (SARS-CoV-2)…

Δεν υπάρχουν σαφή επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα των προτεινόμενων εμβολίων COVID 19. Το BBC και άλλα ΜΜΕ(ξαπάτησης)  αναφέρουν, ψευδώς, ότι «αυτά τα στοιχεία υπάρχουν».

Θα επικεντρωθούμε στο εμβόλιο BNT  της Pfizer και της BioNTech, αλλά όλοι οι κατασκευαστές έχουν ουσιαστικά εκμεταλλευτεί το ίδιο κόλπο. Οι ρυθμιστικές αρχές και οι κυβερνήσεις συνεργάστηκαν με τις φαρμακευτικές εταιρείες για να συνδυάσουν τα περιορισμένα δεδομένα από την αρχική δοκιμή, της Φάσης 1, με την ελλιπή και συνεχιζόμενη συλλογή δεδομένων από τις ουσιαστικά μεγαλύτερες σε χρονική διάρκεια, δοκιμές των Φάσης 2 και 3. Στη συνέχεια, τα ΜΜΕ(ξαπάτησης)  ισχυρίζονται ψευδώς, ότι οι δοκιμές των Φάσεων 1,2 και 3 είναι «πλήρεις» και υπαινίσσονται ότι τα ανέλεγκτα δεδομένα καταδεικνύουν «την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου».

Στην πραγματικότητα, όχι μόνο η δημοσιοποίηση των υπαρχόντων δεδομένων χειραγωγείται για να επιδείξει «αποτελεσματικότητα» γεγονός όμως που δεν υποστηρίζεται και είναι εμφανές στα ίδια τα πρωτογενή δεδομένα, οι πιο σημαντικές και ουσιαστικές φάσεις των δοκιμών μόλις ξεκίνησαν, πόσο μάλλον που δεν ολοκληρώθηκαν.

Πρόσφατα οι UK Financial Times [6] ανέφεραν ότι οι Ρυθμιστικές Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου (το MHRA) πρόκειται να εγκρίνουν το εμβόλιο Astrazeneca/Oxford AZD1222 [ChAdOx1] για τη COVID 19. Οι Financial Times (FT)  δημοσιοποίησαν μια ανώνυμη δήλωση από το Υπουργείο Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου:

H ρυθμιστική αρχή φαρμάκων εξετάζει τα τελικά δεδομένα από τις κλινικές δοκιμές της 3ης Φάσης του εμβολίου του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης / AstraZeneca για να προσδιορίσει εάν το εμβόλιο πληροί τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Δίνοντας έτσι στο κοινό την εντύπωση ότι οι δοκιμές είναι «πλήρεις» και ότι οι ρυθμιστικές αρχές έχουν «αυστηρά πρότυπα ασφαλείας». Η δοκιμή των Φάσεων 1,2,3 για το AZD1222 καταχωρήθηκε στο Κέντρο Ελέγχου Νόσων των ΗΠΑ (CDC) ως κλινική δοκιμή NCT04516746 [7] [Αρχείο 29 Δεκεμβρίου 2020]. Είναι ατελείς και η εκτιμώμενη ημερομηνία λήξης είναι η 21 Φεβρουαρίου 2023.  Το CDC  δήλωσε ότι:

Δεν δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα της μελέτης

Η Astrazeneca απέχει πολλά χρόνια από την αναφορά τυχόν «τελικών δεδομένων». Είναι αδύνατο για το Υπουργείο Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου να ελέγξει τα τελικά δεδομένα, επειδή απλά δεν υφίστανται. 

Το NCT04516746 είναι μία από τις τέσσερις δοκιμές του AZD1222. Ένα άλλο ρωσικό σκέλος της δοκιμής του AZD1222 [8]τέθηκε σε αναστολή μετά από ένα συμβάν «Ύποπτης μη αναμενόμενης σοβαρής ανεπιθύμητης αντίδρασης» (SUSAR). Το SUSAR υποτίθεται ότι συνέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο[9] μετά την εμφάνιση φλεγμονής της νωτιαίας χορδής που εμφάνισε 37χρονη γυναίκα. Φαίνεται ότι το ρωσικό Υπουργείο Υγείας δεν έχει ακόμη αποκαταστήσει το σκέλος της δοκιμής του Astrazeneca/Oxford ενώ έχει επανεκκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και αλλού.

Κλινική δοκιμή NCT04516746: [Αρχείο 29.12.2020] , [Σύγχρονος σύνδεσμος]

ΤΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;
Στις 18 Νοεμβρίου, η Pfizer  και η BioNTech ανακοίνωσαν ότι είχαν ολοκληρώσει τη δοκιμή της τρίτης Φάσης [10]της BNT. Εμφάνισαν αποτελεσματικότητα 95% και έτσι «έπιασε» το όριο των δεδομένων ασφαλείας που θέτει ηΥπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για Άδεια Χρήσης για Έκτακτη Ανάγκη (EUA) .

Το μόνο μέρος αυτού του ισχυρισμού που ήταν αληθές ήταν η συμμόρφωση με τα όρια δεδομένων ασφαλείας έκτακτης ανάγκης του FDA. Δεν έχουν ολοκληρώσει τις δοκιμές της τρίτης Φάσης. Δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει πλήρως την πρώτη Φάση.

Σύμφωνα με την ενότητα 564 του Ομοσπονδιακού Νόμου για τα Τρόφιμα, τα Φάρμακα και τα Καλλυντικά (νόμος FD & C), [11] τα λεγόμενα«μη εγκεκριμένα» φάρμακα επιτρέπονται στην αγορά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Ομοίως, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η αδειοδότηση βάσει του Κανονισμού 174  των Κανονισμών για την Ανθρώπινη Ιατρική 2012 (όπως τροποποιήθηκε) επιτρέπει το ίδιο. 

Έχοντας επίσης εγκριθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα Φάρμακα και τα Προϊόντα Υγειονομικής Περίθαλψης (MHRA)  δηλώνει:

Αυτό το φαρμακευτικό προϊόν δεν διαθέτει άδεια κυκλοφορίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ολοκληρωμένες κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο Pfizer και BioNTech BNT εξηγεί επίσης [12] γιατί το FDA δηλώνει:

Πρόσθετες ανεπιθύμητες ενέργειες, μερικές από τις οποίες μπορεί να είναι σοβαρές, μπορεί να γίνουν εμφανείς με την ευρύτερη χρήση του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19.

Το FDA σημειώνει [13] επίσης:

[Υπάρχουν]… προς το παρόν ανεπαρκή δεδομένα για να εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου σε υποπληθυσμούς, όπως παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών, έγκυες και θηλάζουσες και άτομα με ανοσοκαταστολή… .. [ο] κίνδυνος ενισχυμένου εμβολίου ασθένεια με την πάροδο του χρόνου, που πιθανώς σχετίζεται με εξασθενημένη ανοσία, παραμένει άγνωστη.



Ωστόσο, τα πρώτα άτομα που θα λάβουν αυτό το εμβόλιο είναι τα πιο ευάλωτα στην κοινωνία, πολλά από τα οποία είναι ανοσοκατεσταλμένα. Η αρχή της προφύλαξης φαίνεται να έχει εγκαταλειφθεί. Η ιδέα ότι ο σκοπός του εμβολίου BNT είναι να σώσει τη ζωή φαίνεται αβάσιμη. 

Η ανακοίνωση της Pfizer  έδωσε τη δυνατότητα στους πολιτικούς να προσποιούνται ότι κλαίνε [14] στο εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο, ενώ άλλοι ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι. Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον είπε [15] ότι ήταν «φανταστικά νέα» και το BBC είπε ότι ήταν «καλά νέα» και «πραγματικά ενθαρρυντικό». Άπαντες ήταν εντυπωσιασμένοι με τον ισχυρισμό του 95% της αποτελεσματικότητας.

Ωστόσο, αυτός ο ισχυρισμός βασίστηκε στη σχετική μείωση του κινδύνου [16] (relative risk reduction). Αυτή είναι η δηλωμένη εκατοστιαία διαφορά μεταξύ της πιθανότητας 8/18.310 (0,00044%) της εμβολιασμένης ομάδας να ασθενήσει από τη COVID 19 έναντι 162/18.319 (0,0088%) πιθανότητας, στην ομάδα χωρίς εμβόλιο, να εμφανισθούν συμπτώματα COVID 19. Καθώς δεν έχει γίνει δοκιμή στη μεγαλύτερη ομάδα των 43.000 ατόμων, ο ισχυρισμός αυτός είναι αβάσιμος. Αλλά είναι αυτό που είναι, και  χρησιμοποιούμε αυτά τα στοιχεία εδώ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό αναφέρεται σε μια υποτιθέμενη μείωση των συμπτωμάτων COVID 19 μόνο μεταξύ εκείνων που έχουν τον ιό. Τα τελικά σημεία της δοκιμής δεν αποδεικνύουν ότι το εμβόλιο[17] είτε θα μειώσει την εξάπλωση της λοίμωξης είτε θα σώσει ζωές.Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι αυτά τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι η απειλή από τη COVID19 είναι αμελητέα.

Χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της Pfizer, η σχετική μείωση κινδύνου είναι 100* (1 - (0,00044 / 0,0088)), που ισούται με το 95%. Voila! 

Αυτό ακούγεται φανταστικό και είναι μια πολύ καλύτερη στρατηγική μάρκετινγκ από την αναφορά της απόλυτης μείωσης του κινδύνου. Ο απόλυτος κίνδυνος εμφάνισης συμπτωμάτων COVID19 χωρίς το εμβόλιο υποτίθεται ότι είναι 0,0088% και με το εμβόλιο  0,00044%. Σε απόλυτους όρους, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου είναι 100*(0,0088-0,00044).

Δηλαδή η Μείωση κινδύνου με το εμβόλιο είναι 0,84%. 

Ωωωω! Μια σχεδόν ανεπαίσθητη «αποτελεσματικότητα». 

Χρησιμοποιώντας τη σχετική αντί της απόλυτης μείωσης του κινδύνου, τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) (mainstream media-MSM) ήταν ελεύθερα να προπαγανδίζουν το εμβόλιο mRNA της Pfizer και BioNTech  (και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη) με εντυπωσιακούς, πομπώδεις ισχυρισμούς [18]. Αυτοί οι ισχυρισμοί ήταν παντελώς ανυπόστατοι, όχι μόνο επειδή βασίζονταν στη στατιστική χειραγώγηση, αλλά επειδή κανείς δεν είχε ιδέα για την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα της BNT.Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχουν αποτελέσματα κλινικών δοκιμών. 

ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ[13]
Μια ανάλυση των διαθέσιμων θετικών τεστ RT-PCR και των αποτελεσμάτων θνησιμότητας οδήγησε το Oxford Center for Evidence Based Medicine [19],να υπολογίσει ότι ένα πολύ προσωρινό ποσοστό θνησιμότητας περιστατικών COVID 19 (CFR) ήταν περίπου 1,4%. Με βάση τα στοιχεία που αναφέρθηκαν στην FDA από την Pfizer και την BioNTech, συνάγεται ότι ο κίνδυνος θνησιμότητας από τη COVID 19 για τον ευρύ πληθυσμό, ισούται με 1,4*(0,0088 / 100) που είναι 0,00012%. 

Λάβετε υπόψη αυτόν τον απίστευτα αμελητέο κίνδυνο καθώς συζητάμε για την πρώϊμη ένδειξη της φανερής απειλής για τη δημόσια υγεία που συνιστά το mRNA εμβόλιο. 

Είναι λογικό να εργαζόμαστε με τον κίνδυνο για τον γενικό πληθυσμό, επειδή, ενώ η πιθανότητα θνησιμότητας COVID-19 φαίνεται να αυξάνεται με την ηλικία, με τη μέση ηλικία θανάτου να είναι 82 και μια κατανομή θνησιμότητας της COVID-19 να ΜΗΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ καθόλου από την τυπική (συνήθη) θνησιμότητα του πληθυσμού, η πρόθεση είναι να δοθεί το εμβόλιο σε όλους[20]. 

Αν δούμε την «Ενεργή επιτήρηση V-Safe για τα εμβόλια COVID 19» που αναφέρθηκε από το Κέντρο Ελέγχου Νόσων των ΗΠΑ (CDC) [21], οι πρώτες ενδείξεις των καταγεγραμμένων «Γεγονότα Επιπτώσεων στην Υγεία» (HIE) αποκαλύπτουν ένα ανησυχητικό επίπεδο ανεπιθύμητων ενεργειών από το εμβόλιο mRNA. Το CDC ορίζει ένα Γεγονός HIE ως:

Ανίκανος να εκτελεί κανονικές καθημερινές δραστηριότητες, ανίκανος να εργαστεί, απαιτούμενη φροντίδα από γιατρό ή επαγγελματία υγείας

Στις 18 Δεκεμβρίου 112.807 άτομα εμβολιάσθηκαν με το εμβόλιο Pfizer / BioNTech στις ΗΠΑ. Από αυτά, 3.150 ακολούθως δεν μπόρεσαν να εκτελέσουν κανονικές καθημερινές δραστηριότητες, είναι ανίκανοι να εργαστούν, και απαιτείται φροντίδα από γιατρό ή επαγγελματία υγείας.Αυτό είναι ένα ποσοστό HIE  ίσο με 2,8%. 

Το στοιχείο αυτό υποδηλώνει ότι μεταξύ των πρώτων 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που θα λάβουν το εμβόλιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, περίπου 280.000 άτομα ενδέχεται να μην μπορούν να κάνουν κανονικές καθημερινές δραστηριότητες, θα είναι ανίκανοι να εργαστούν και θα χρειασθεί να ζητήσουν ιατρική περίθαλψη. Δεδομένου ότι είναι οι πιο ευάλωτοι που θα είναι οι πρώτοι που θα λάβουν αυτό το εμβόλιο, δεδομένου του μικρού κινδύνου θνησιμότητας από τη νόσο COVID 19, δεν είναι καθόλου σαφές ότι αξίζει τον κόπο να πάρουμε ένα τέτοιο ρίσκο που συνιστά το εμβόλιο.

Παρουσίαση CDC: [Αρχείο 19.12.2020] , [Πρωτότυπο]

Όχι ότι κάποιο από τα άλλα εμβόλια φαίνεται καλύτερο. Μέχρι στιγμής, το CDC  έχει σημειώσει περισσότερα από 5.000 [22]HIE για όλα τα εμβόλια που δοκιμάζονται στον πληθυσμό.Είναι σαφές ότι υπάρχει το ενδεχόμενο τα εμβόλια να συμβάλουν σε περισσότερους θανάτους  από την ασθένεια που υποτίθεται ότι προστατεύουν τα ευάλωτα άτομα.

Η δοκιμή της Pfizer / BioNTech  καταχωρήθηκε με αριθμό κλινικής δοκιμής[23]NCT04368728 στο CDC. Έχοντας συζητήσει πρόσφατα τι πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας, δηλαδή με άτομα που απλώς αρνούνται να πιστέψουν τα στοιχεία που παρουσιάζονται εμπρός στα μάτια τους, νομίζω ότι είναι σημαντικό να τονίσω ότι αυτή είναι η Κλινική Δοκιμή της Φάσης 3 την οποία η Pfizer ισχυρίστηκε στο δελτίο τύπου τους ότι είχε ολοκληρώσει. Δεν υπάρχει άλλο. Αυτό είναι [24] όλο.

Το CDC αναφέρει:

Όταν θα είναι διαθέσιμες, οι πληροφορίες αποτελεσμάτων της μελέτης θα περιληφθούν στο αρχείο μελέτης στην καρτέλα Αποτελέσματα μελέτης ……. Μετά την υποβολή πληροφοριών για τα αποτελέσματα της μελέτης στο ClinicalTrials.gov, αλλά προτού δημοσιευτεί, η καρτέλα αποτελεσμάτων στην αρχείο μελέτης φέρει την ένδειξη "Τα αποτελέσματα υποβλήθηκαν .

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο (21 Δεκεμβρίου 2020) όπως φαίνεται από την ημερομηνία της αρχειοθετημένης ιστοσελίδας ClinicalTrials.gov[25], η καρτέλα «Αποτελέσματα μελέτης» αναφέρει: "Δεν δημοσιεύθηκαν αποτελέσματα’”. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουν δημοσιευτεί ή υποβληθεί αποτελέσματα από τη δοκιμή του εμβολίου BNT162b2 της Pfizer BioNTech:

Δεν δημοσιεύτηκαν αποτελέσματα μελέτης στο ClinicalTrials.gov για αυτήν τη μελέτη

Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης [26] αναφέρουν, δίνοντας την εντύπωση ότι αυτά τα εμβόλια έχουν βρεθεί ότι είναι αποτελεσματικά και ασφαλή, πλην όμως αυτές οι αιτιάσεις δεν αποτελούν στοιχεία και δεν βασίζονται στην επιστήμη. Βασίζονται στο αφήγημα των πολιτικών και αναμεταδίδουν επικίνδυνη ψευδο-επιστημονική φλυαρία, που μεταμφιέζονται ως επιστημονική δημοσιογραφία. 

Φυσικά θα υπάρχουν ανόητοι αντι-ορθολογιστές[27] που θα το ονομάσουν αυτό επικίνδυνες αντιεμβολιαστικές ανοησίες. Επιμένοντας συνεχώς ότι είναι απολύτως ασφαλές να χορηγείται ένα εμβόλιο με αμφισβητήσιμο προφίλ ασφάλειας, για το οποίο δεν υπάρχουν ολοκληρωμένες κλινικές δοκιμές, στους πιο ευάλωτους ανθρώπους στην κοινωνία μας. 

‘Έχει αρχίσει να εξαντλείται η υπομονή μου με αυτούς τους ανθρώπους.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;
Η ημερομηνία έναρξης για το NCT04368728 ήταν στις 29 Απριλίου και η εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης της δοκιμής είναι η 27η Ιανουαρίου 2023. Η εκτιμώμενη ημερομηνία λήξης της κύριας ή της πρώτης Φάσης μιας τριφασικής δοκιμής είναι η 13η Ιουνίου 2021. 

Σύμφωνα με τα «Τρέχοντα Κύρια Μέτρα Αποτελέσματος», το ελάχιστο χρονικό διάστημα για την αξιολόγηση της Pfizer  από σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες (SAE) είναι «6 μήνες μετά την τελευταία δόση». Αυτός είναι ο ελάχιστος όρος για την αξιολόγηση των SAE στην πρώτη Φάση της δοκιμής. 

Η πρώτη Φάση είναι το μόνο  μέρος της δοκιμής NCT04368728  [28] Δημοσιεύθηκε στις 14 Οκτωβρίου, 5 μήνες και δύο εβδομάδες μετά την ημερομηνία έναρξης. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της περιόδου αφαιρέθηκε με την πρόσληψη μιας κατανομής. Ο ελάχιστος όρος για την αξιολόγηση των SAE  δεν έχει τηρηθεί κατά τη Φάση 1. 

Κατά τη Φάση 1, 195 συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 13 ομάδες των 15 ατόμων. Σε κάθε ομάδα 12 άτομα έλαβαν ένα από τα δύο πιθανά υποψήφια εμβόλια mRNA (είτε BNT162b1 είτε BNT162b2) και 3 άτομα ένα εικονικό φάρμακο (placebo).

39 άτομα ηλικίας μεταξύ 18-55 και άλλα 39 άτομα ηλικίας μεταξύ 65 και 85 ετών έλαβαν το εμβόλιο BNT, το οποίο εγκρίθηκε τώρα για παγκόσμια διανομή. Η απειλή του COVID 19, αν και ελάχιστη, συνολικά, είναι στατιστικά μηδενική για όσους είναι 18-55 ετών [29]. Εκείνοι με οποιονδήποτε μετρήσιμο κίνδυνο από το COVID 19 ήταν στην μεγαλύτερη ηλικιακά ομάδα.

Από τους 39 ηλικιωμένους που έλαβαν 2 δόσεις BNT περίπου οι μισοί από αυτούς εμφάνισαν «κόπωση», περίπου το 15% είχε «ρίγη» και 3 από αυτούς είχαν πυρετό. Οι κοινές ανεπιθύμητες ενέργειες [30] του BNT περιελάμβαναν ναυτία, κεφαλαλγία (μια πολύ συχνή διαταραχή του νευρικού συστήματος που προκαλείται από το BNT) αρθραλγία και μυαλγία (πολύ συχνές), κόπωση, ρίγη και πυρετό (και πάλι πολύ συχνές). Εκτός από την κόπωση, κανένας στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου δεν υπέφερε από αυτά τα προβλήματα.

Ασφάλεια και ανοσογονικότητα δύο υποψηφίων εμβολίων Covid-19 με βάση το RNA: Εικόνα 3,«Συμμετέχοντες ηλικίας 65 - 85 ετών»[Αρχείο 29.10.2020],[Πρωτότυπο]

Η μελέτη αναφέρει:

Η Pfizer ήταν υπεύθυνη για το σχεδιασμό της δοκιμής για τη συλλογή, ανάλυση και ερμηνεία των δεδομένων και για τη σύνταξη της έκθεσης.

Επομένως, είναι λογικό να συμπεράνουμε ότι, ενώ η Pfizer  βλέπει τις παρενέργειες του εμβολίου της ως κόπωση, ρίγη και πυρετό, το CDC  τις αναφέρει ως άτομα που δεν μπορούν να εργαστούν και χρειάζονται ιατρική περίθαλψη. 

Η Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα προϊόντα Ιατρικής και Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (MHRA) ενέκρινε το εμβόλιο BNT, το οποίο θα χορηγηθεί σε ευάλωτους Βρετανούς, βάσει μιας μελέτης σε 39 ηλικιωμένους. Αυτή η μελέτη ανέφερε αρκετά υψηλό ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών. Παρασκευάστηκε αποκλειστικά από τo τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξη (R&D) του κατασκευαστή εμβολίων. Η MHRA δεν αμφισβήτησε τίποτα. 

Η MHRA, «ενέκρινε» το BNT, εν γνώσει της  ότι δεν υπάρχουν ολοκληρωμένες δοκιμές για αυτό το εμβόλιο. Στη Δημόσια Έκθεση Αξιολόγησης αναφέρει:

Κατά τον χρόνο συγγραφής, η κύρια κλινική μελέτη βρίσκεται σε εξέλιξη…. Συνήχθη το συμπέρασμα ότι το BNT162b2 έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στην πρόληψη του COVID-19. Επιπλέον, οι παρενέργειες που παρατηρήθηκαν με τη χρήση αυτού του εμβολίου θεωρούνται παρόμοιες με αυτές που παρατηρήθηκαν με άλλα εμβόλια. Ως εκ τούτου, η MHRA κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα οφέλη είναι μεγαλύτερα από τους κινδύνους.

Αυτό το συμπέρασμα και η έγκριση δεν στερούνται μόνον αποδεικτικών στοιχείων, αλλά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα λίγα είναι γνωστά για το BNT. Ενώ η Pfizer και η BioNTech ολοκλήρωσαν μόνο τις δοκιμές του εμβολίου σε 39 άτομα, τα αποτελέσματα, ακόμη και από αυτήν την πρακτικά ασήμαντη προσπάθεια, υποδηλώνουν ότι ο κίνδυνος από το εμβόλιο είναι μεγαλύτερος  από τον κίνδυνο που παρουσιάζεται από τη COVID 19, με σημαντική διαφορά. 

Αυτό εξηγεί αναμφίβολα γιατί η MHRA παρήγγειλε λογισμικό από ευρωπαίους προμηθευτές[31] για να αντιμετωπίσει τις πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες που πιθανώς προβλέπουν. Η MHRA δήλωσε:

Η MHRA αναζητά επειγόντως ένα εργαλείο λογισμικού Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) για να επεξεργαστεί τον αναμενόμενο υψηλό όγκο των ανεπιθύμητων παρενεργειών λόγω των εμβολίων Covid-19 (ADRs)…. Δεν είναι δυνατή η μετασκευή των παλαιών συστημάτων MHRA για τον χειρισμό του όγκου των ADR που θα είναι που παράγεται από ένα εμβόλιο Covid-19.

Από τον τρόπο με τον οποίο οι κατασκευαστές, οι πολιτικοί, οι ρυθμιστικές αρχές και τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) χειρίζονται το θέμα της ασφάλειας των εμβολίων, είναι σαφές ότι συλλογικά αγνοούν πλήρως την ευημερία των ευάλωτων ατόμων. Πρέπει πραγματικά να παραμερίσουμε αυτήν την παιδική αντίληψη ότι:«οι αρχές»νοιάζονται για εμάς ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Δεν είμαστε και δεν σημαίνουμε τίποτα γι’ αυτούς. 

Η COVID-19 είναι μόνον ένας σημαντικός κίνδυνος για τους πιο ευάλωτους [32] στην κοινωνία. Αποτελεί κίνδυνο για τους ασθενείς ηλικιωμένους και τα άτομα με υφιστάμενες απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις. 

Εάν εξετάσουμε τα κριτήρια αποκλεισμού [33] (exclusion criteria) της Φάσης 1, αυτοί οι άνθρωποι δεν συμπεριλαμβάνονταν στην ομάδα δοκιμής. Οποιοσδήποτε με υψηλή αρτηριακή πίεση, άσθμα, διαβήτη ή υψηλό Δείκτη Μάζας Σώματος (ΒΜΙ) αποκλείστηκε από την υποτιθέμενη δοκιμή ασφάλειας. Αλλά το εμβόλιο χορηγείται πρώτα στους πιο ευάλωτους.

Από τους 39 ηλικιωμένους που διέτρεχαν τον μεγαλύτερο κίνδυνο στη μελέτη της πρώτης Φάσης, κανένας  από αυτούς δεν είχε τις σοβαρές συννοσηρότητες  που κατέχει η συντριπτική πλειοψηφία εκείνων που πεθαίνουν «με» τη COVID-19. Οι άνθρωποι που κινδυνεύουν πραγματικά από τη COVID-19 εισήλθαν ονομαστικά στις δοκιμές BNT στις Φάσεις 2 και 3. Ωστόσο, φαίνεται ότι έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό, αν όχι για πλήρη κατάργηση, του αριθμού τους. «Ανοσοκατασταλμένοι ή άτομα με γνωστή ή υποψία ανοσοανεπάρκειας», αποκλείστηκαν. 

Η ανοσοανεπάρκεια προκαλείται από ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων υγείας[34]. Καταστάσεις όπως υποσιτισμός, πολυτραύμα, στρες μετά από χειρουργική επέμβαση, διαβήτης και καρκίνος οδηγούν σε ανοσοανεπάρκεια. Τα άτομα με τις συννοσηρότητες που σχετίζονται με τους λεγόμενους θανάτους COVID 19 ουσιαστικά αποκλείστηκαν από τις δοκιμές εμβολίων BNT. 

Το NCT04368728 σχεδιάστηκε ως δοκιμή με όλες τις Φάσεις 1,2, και 3 να «τρέχουν» ταυτόχρονα. Όσον αφορά την αξιολόγηση της ασφάλειας, η Pfizer  περιέγραψε τα συστηματικά συμβάντα ως εξής:

Πυρετός, κόπωση, πονοκέφαλος, ρίγη, έμετος, διάρροια, νέος ή επιδεινωμένος μυϊκός πόνος και νέος ή επιδεινωμένος πόνος στις αρθρώσεις όπως αυτοαναφέρθηκε σε ηλεκτρονικά ημερολόγια.

Τα πρώτα 360 άτομα που τυχαιοποιήθηκαν στις δοκιμές των Φάσεων 2 και 3 υποβλήθηκαν σε παρακολούθηση για συστηματικά συμβάντα για λιγότερο από μία εβδομάδα, μετά από κάθε δόση:

Κατά τους πρώτους 360 συμμετέχοντες τυχαιοποιήθηκαν στη Φάση 2/3, το ποσοστό των συμμετεχόντων ανέφεραν συστηματικά συμβάντα [Χρονικό πλαίσιο: Για 7 ημέρες μετά τη δόση 1 και τη δόση 2]

Η ίδια ομάδα με 360 υποκείμενα (άτομα) δοκιμής παρακολουθήθηκε επίσης για σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες (SAE) για έως και 6 μήνες στις Φάσεις 2 και 3:

Κατά τους πρώτους 360 συμμετέχοντες που τυχαιοποιήθηκαν στη Φάση 2/3, το ποσοστό των συμμετεχόντων ανέφεραν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες [Χρονικό πλαίσιο: Από τη δόση 1 έως 6 μήνες μετά την τελευταία δόση]

Η Pfizer σκοπεύει επίσης να αναφέρει το ποσοστό όλων των υποκειμένων (ατόμων) της δοκιμής που πάσχουν από (SAE):

Ποσοστό συμμετεχόντων στις Φάσεις 2/3 που αναφέρουν ανεπιθύμητες καταστάσεις [Χρονικό πλαίσιο: Από τη δόση 1 έως 6 μήνες μετά την τελευταία δόση]

Αλλά δεν υπάρχουν αναφερόμενα αποτελέσματα ούτε από τη Φάση 2 ούτε από τη Φάση 3. Κανείς δεν έχει την αμυδρή ιδέα ποιοι είναι οι κίνδυνοι για την υγεία του BNT, ειδικά για εκείνους που υποτίθεται ότι έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει και κανείς από αυτούς που έχουν την ευθύνη δεν δίνει δεκάρα. Τέλος, οι κλινικές δοκιμές των Φάσεων 2 και 3 είναι σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέραμε ανωτέρω, θεωρητικής φύσης.

Οι ρυθμιστικοί οργανισμοί έχουν ήδη εγκρίνει το εμβόλιο και οι υπηρεσίες υγείας έχουν αρχίσει να εγχέουν άτομα με BNT. Το κάνουν αυτό παρά το γεγονός ότι οι κατασκευαστές δεν κατάφεραν να ελέγξουν σωστά την ασφάλειά του σε 39 άτομα που ήταν στην ομάδα κινδύνου αλλά δεν είχαν συννοσηρότητα που σχετίζεται, σύμφωνα με τον κρατούντα ισχυρισμό σε θανάτους COVID 19.

Ο βαθμός στον οποίο οι άνθρωποι παραπλανήθηκαν στο να πιστεύουν ότι αυτά τα εμβόλια είναι «αποδεδειγμένα είτε ασφαλή είτε αποτελεσματικά» είναι σχεδόν πέρα από κάθε φαντασία.

Δυστυχώς, δεν χρειαζόμαστε τη φαντασία.Τα στοιχεία είναι σαφή.

***

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα από το έργο του Iain στο blog του In This Together

Δικτυογραφία:

[A].-- What Vaccine Trials? – OffGuardian  

https://off-guardian.org/2021/01/03/what-vaccine-trials/

1.-- Pfizer and BioNTech Announce Vaccine Candidate Against COVID-19 Achieved Success in First Interim Analysis from Phase 3 Study | Pfizer

https://archive.is/zchT2

2.-- COVID 19 - Evidence Of Global Fraud

https://in-this-together.com/covid-19-evidence-of-global-fraud/

3.--EMAIL EXCHANGE WITH UK MHRA - Exposing the genomic sequence of SARSCov2 — Hive

https://hive.blog/worldnews/@francesleader/email-exchange-with-uk-mhra-exposing-the-genomic-sequence-of-sarscov2

4.-- Oxford Covid vaccine 'safe and effective' study shows - BBC News

https://archive.is/Ve9Kv

5.-- Safety and efficacy of the ChAdOx1 nCoV-19 vaccine (AZD1222) against SARS-CoV-2: an interim analysis of four randomised controlled trials in Brazil, South Africa, and the UK - The Lancet

https://web.archive.org/web/20201229132439/https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)32661-1/fulltext

6.--Oxford/AstraZeneca vaccine to be approved by UK within days | Financial Times

https://archive.is/qMBIy

7.--Phase III Double-blind, Placebo-controlled Study of AZD1222 for the Prevention of COVID-19 in Adults - No Study Results Posted - ClinicalTrials.gov

https://web.archive.org/web/20201128213442/https://clinicaltrials.gov/ct2/show/results/NCT04516746

8.--AZD1222 Vaccine for the Prevention of COVID-19 - Full Text View - ClinicalTrials.gov

https://web.archive.org/web/20201229112508/https://clinicaltrials.gov/ct2/show/study/NCT04540393

9.--Internal AstraZeneca safety report sheds light on neurological condition suffered by vaccine trial participant - CNN

https://archive.vn/xKG0C

10.--Pfizer and BioNTech Conclude Phase 3 Study of COVID-19 Vaccine Candidate, Meeting All Primary Efficacy Endpoints | Pfizer

https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-and-biontech-conclude-phase-3-study-covid-19-vaccine

11.--Federal Food, Drug, and Cosmetic Act (FD&C Act) | FDA

https://www.fda.gov/regulatory-information/laws-enforced-fda/federal-food-drug-and-cosmetic-act-fdc-act

12.--FACT SHEET FOR HEALTHCARE PROVIDERS ADMINISTERING VACCINE (VACCINATION PROVIDERS) https://web.archive.org/web/20201212022810/https://www.fda.gov/media/144413/download

13.--Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee Meeting December 10, 2020

https://web.archive.org/web/20201216060923/https://www.fda.gov/media/144245/download

14.--Matt Hancock Pretending To Cry On National Television

https://www.bitchute.com/video/H9Y2EYK2JM2Z/

15.--Johnson hails 'fantastic' news of vaccine authorisation | Reuters

https://web.archive.org/web/20201202084910if_/https://uk.reuters.com/article/uk-health-coronavirus-britain-johnson/johnson-hails-fantastic-news-of-vaccine-authorisation-idUKKBN28C0ZZ

16.--Covid-19 vaccine candidate is unimpressive: NNTV is around 256 | The BMJ

https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4347/rr-4

17.--Peter Doshi: Pfizer and Moderna’s “95% effective” vaccines—let’s be cautious and first see the full data - The BMJ

https://archive.is/fbvhK

18.--Moderna: Covid vaccine shows nearly 95% protection - BBC News

https://archive.is/L4WfV

19.--The Declining Case Fatality Ratio in England - The Centre for Evidence-Based Medicine

https://www.cebm.net/covid-19/the-declining-case-fatality-ratio-in-england/

20.--Priority groups for coronavirus (COVID-19) vaccination: advice from the JCVI, 2 December 2020 - GOV.UK

https://archive.is/xKffh

21.--Anaphylaxis in UK Following COVID-19 Vaccination 

https://web.archive.org/web/20201219174137/https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2020-12/slides-12-19/05-COVID-CLARK.pdf

22.--CDC: More than 5,000 COVID-19 vaccine recipients have reportedly suffered “health impact event” | Sharyl Attkisson

https://sharylattkisson.com/2020/12/cdc-more-than-5000-covid-19-vaccine-recipients-have-reportedly-suffered-health-impact-event/

23.--https://web.archive.org/web/20201122230654/https://clinicaltrials.gov/ct2/show/record/NCT04368728?term=NCT04368728&rank=1&view=record

24.--NCT04368728 Clinical Trials | Pfizer

https://web.archive.org/web/20201223211449/https://www.pfizer.com/science/find-a-trial/search/NCT04368728

25.--Study to Describe the Safety, Tolerability, Immunogenicity, and Efficacy of RNA Vaccine Candidates Against COVID-19 in Healthy Individuals - No Study Results Posted - ClinicalTrials.gov

https://web.archive.org/web/20201221142425/https://clinicaltrials.gov/ct2/show/results/NCT04368728?term=NCT04368728&rank=1&view=results

26.--Covid-19 vaccine: First person receives Pfizer jab in UK - BBC News

https://archive.is/1Ta18

27.--We Must Inoculate Ourselves Against The Crazy Anti-Rationalists

https://in-this-together.com/anti-rationalist/

28.--Safety and Immunogenicity of Two RNA-Based Covid-19 Vaccine Candidates | NEJM

https://web.archive.org/web/20201029012809/https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2027906

29.--Covid-19: The Data Exposing the Deception | UK Column

https://www.ukcolumn.org/article/covid-19-data-exposing-deception

30.--REG 174 INFORMATION FOR UK HEALTHCARE PROFESSIONALS

https://web.archive.org/web/20201207114708/https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/941452/Information_for_healthcare_professionals.pdf

31.--Supplies - 506291-2020 - TED Tenders Electronic Daily

https://archive.is/2JXqO

32.--Who's at higher risk from coronavirus (COVID-19) - NHS

https://www.nhs.uk/conditions/coronavirus-covid-19/people-at-higher-risk/whos-at-higher-risk-from-coronavirus/

33.--Study to Describe the Safety, Tolerability, Immunogenicity, and Efficacy of RNA Vaccine Candidates Against COVID-19 in Healthy Individuals - Full Text View - ClinicalTrials.gov

https://archive.is/9cQQh

34.--The Many Causes Of Immune Deficiency -- ScienceDaily

https://www.sciencedaily.com/releases/2009/09/090914111540.htm

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.