Παλαιό Ημερολόγιο :
06/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
19/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Υγιέστατος 56χρονος Γυναικολόγος στο Μαϊάμι Πέθανε Μετά Τη Λήψη Του Εμβολίου COVID-19 Της Pfizer

Υγιέστατος 56χρονος Γυναικολόγος στο Μαϊάμι Πέθανε Μετά Τη Λήψη Του Εμβολίου COVID-19 Της Pfizer

7 ΙΑΝ 2021 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ BRIAN SHILHAVY ΕΔΩ: TINYURL.COM/1SDQJUEG [1]

Το πειραματικό εμβόλιο Pfizer COVID κόστισε ακόμα μια ζωή, ενός ιατρού, και μπορεί κανείς μόνο να αναρωτηθεί ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων μεταξύ των επαγγελματιών του ιατρικού τομέα, αφού το CDC σταμάτησε να αναφέρει τις σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες του εμβολίου στις 22 Δεκεμβρίου 2020.

Ο Gregory Michael MD, ένας «πολύ υγιής μαιευτήρας 56 ετών» που είχε το γραφείο του στο Ιατρικό Κέντρο του Όρους Σινά στο Μαϊάμι Μπιτς, πέθανε μετά την ένεση με το πειραματικό εμβόλιο της Pfizer για τη COVID, σύμφωνα με δημοσίευση της συζύγου του στο Facebook :

«Η αγάπη της ζωής μου, ο σύζυγός μου  Gregory Michael MD  ένας Μαιευτήρας που είχε το γραφείο του στο Ιατρικό Κέντρο του Όρους Σινά στο Μαϊάμι Μπιτς Πέθανε προχθές χθες λόγω έντονης αντίδρασης στο εμβόλιο COVID.
 
Ήταν ένας πολύ υγιής 56χρονος, αγαπημένος από όλους στην κοινότητα, ξεγέννησε εκατοντάδες υγιή μωρά και δούλεψε ακούραστα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
 
Εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Pfizer στο MSMC στις 18 Δεκεμβρίου, 3 ημέρες αργότερα, είδε ένα μεγάλο πλήθος πετεχειών (μικροαιμορραγίες μέσα ή ακριβώς κάτω από το δέρμα) στα πόδια και τα χέρια του που τον ανάγκασαν να αναζητήσει την βοήθεια στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης στο MSMC. To αιμοδιάγραμμα (CBC) που του έγινε κατά την άφιξή του έδειξε ότι ο αριθμός των αιμοπεταλίων του ήταν μηδέν (0) (Ο φυσιολογικός αριθμός αιμοπεταλίων κυμαίνεται από 150.000 έως 450.000 αιμοπετάλια ανά μικρολίτρο αίματος.)
 
Εισήχθη στη ΜΕΘ (ICU) με διάγνωση οξείας ιδιοπαθούς θρομβοπενικής πορφύρας ITP που προκλήθηκε από αντίδραση στο εμβόλιο COVID. Μια ομάδα ειδικών γιατρών προσπάθησε για δύο εβδομάδες να αυξήσει τον αριθμό των αιμοπεταλίων του. Εμπειρογνώμονες από όλη τη χώρα συμμετείχαν στη φροντίδα του.
 
Παρά τις εργώδεις προσπάθειες τους, ο αριθμός των αιμοπεταλίων δεν ανέβαινε. Είχε την συνείδηση του και ήταν ενεργός σε όλη τη διαδικασία, αλλά δύο ημέρες πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ως τελευταία προσπάθεια, υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που προκλήθηκε από την έλλειψη αιμοπεταλίων και του αφαίρεσε τη ζωή του μέσα σε λίγα λεπτά.
 
Ήταν υπέρμαχος του εμβολίου γι 'αυτό το έκανε και ο ίδιος.
 
Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορεί να συμβούν ανεπιθύμητες παρενέργειες, ότι το εμβόλιο δεν είναι καλό για όλους και σε αυτήν την περίπτωση κατέστρεψε μια όμορφη ζωή, μια τέλεια οικογένεια και έχει επηρεάσει τόσους πολλούς ανθρώπους στην κοινότητα.
 
Μην αφήσετε ο θάνατος του να είναι μάταιος, σώστε περισσότερες ζωές διαδίδοντας αυτές τις πληροφορίες σε όσους μπορείτε, κάντε τις είδηση.»

Ευτυχώς, πληροφορήθηκα για αυτήν την ιστορία από έναν φίλο γιατρό μου και κατάφερα να την αντιγράψω από το Facebook προτού προλάβουν να την απαγορεύσουν.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν τουλάχιστον τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο Μαϊάμι θα καλύψουν αυτήν την ιστορία, καθώς η σύζυγός του Heidi  δηλώνει ότι ο θάνατός του «έχει επηρεάσει τόσους πολλούς ανθρώπους στην κοινότητα».
---------------
Δικτυογραφία:
[1].--'Very Healthy 56-Year-Old' Miami Obstetrician Died After Taking Pfizer's COVID-19 Vaccine   https://humansarefree.com/2021/01/very-healthy-56-year-old-miami-obstetrician-died-after-taking-pfizers-covid-19-vaccine.html

Η Heide Neckelman η σύζυγος του Μαιευτήρα Gregory Michael MD, της προηγούμενης ανάρτησης που πέθανε από το εμβόλιο, κάνει έκκληση να διαδοθεί ο θάνατος του συζύγου της, για να σωθούν ζωές.

Το κείμενο που δημοσιεύθηκε στο Facebook :
Η αγάπη της ζωής μου, ο σύζυγός μου Gregory Michael MD. 
Ένας Μαιευτήρας που είχε το γραφείο του στο Ιατρικό Κέντρο του Mount Sina στο Μαϊάμι Μπιτς, Πέθανε την προηγούμενη μέρα χθες λόγω έντονης αντίδρασης στο εμβόλιο COVID.
Ήταν ένας πολύ υγιής 56χρονος, αγαπημένος από όλους στην κοινότητα, ξεγέννησε εκατοντάδες υγιή μωρά, και δούλεψε ακούραστα μέσα από την πανδημία.
Εμβολιάστηκε με το εμβόλιο Pfizer στο MSMC στις 18 Δεκεμβρίου, 3 ημέρες αργότερα είδε ένα μεγάλο σύνολο από κόκκινα σημάδια στα πόδια και τα χέρια του, που τον έκανε να αναζητήσει θεραπεία στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης στο MSMC. Η ΚΤΚ που έγινε κατά την άφιξή του έδειξε ότι ο αριθμός των αιμοπεταλίων του ήταν "0". 
(Ο φυσιολογικός αριθμός αιμοπεταλίων κυμαίνεται από 150.000 έως 450.000 αιμοπετάλια ανά μικρολίτρο αίματος.) Εισήχθη στην ICU με διάγνωση οξείας ITP που προκλήθηκε από αντίδραση στην Εμβόλιο για τον covid. Μια ομάδα ειδικών γιατρών προσπάθησε για 2 εβδομάδες, για να αυξήσει τον αριθμό των αιμοπεταλίων του. Εμπειρογνώμονες από όλη τη χώρα συμμετείχαν στη φροντίδα του. Ανεξάρτητα από το τι έκαναν, ο αριθμός των αιμοπεταλίων δεν ανέβηκε. Ήταν συνειδητός και ενεργητικός σε όλη τη διαδικασία, αλλά 2 ημέρες πριν από την τελευταία χειρουργική επέμβαση, υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που προκλήθηκε από την έλλειψη αιμοπεταλίων, και έφυγε από τη ζωή του σε λίγα λεπτά.
Ήταν επαγγελματίας υπέρμαχος του εμβολίου και γι 'αυτό το πήρε ο ίδιος.
Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορεί να συμβούν παρενέργειες, ότι δεν είναι καλό για όλους και σε αυτήν την περίπτωση κατέστρεψε μια όμορφη ζωή, μια τέλεια οικογένεια και έχει επηρεάσει τόσους πολλούς ανθρώπους στην κοινότητα. 
Μην αφήσετε μάταια τον θάνατό του παρακαλώ, σώστε περισσότερες ζωές κάνοντας αυτές τις πληροφορίες ειδήσεις, μεταδώστε την είδηση .

https://m.facebook.com

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.