Παλαιό Ημερολόγιο :
15/03/2024
Νέο Ημερολόγιο :
28/03/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Εγκληματίας Μπάιντεν … «η «πανδημία» τέλειωσε».

Εγκληματίας Μπάιντεν … «η «πανδημία» τέλειωσε».

Με άλλα λόγια ο «ιατρός» Μπάιντεν μας είπε…

*Η πανδημία τέλειωσε διότι επιτέλους δώσαμε στις φαρμακευτικές τα πειραματόζωα που ήθελαν.

*Διότι σακατεύτηκαν, πέθαναν και θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι.

*Διότι στειρώσαμε, τουλάχιστον, την επόμενη γενιά.

*Διότι καταφέραμε και βάλαμε στα σώματα των ανθρώπων τα m-RNA σκευάσματα με την τεχνητή κρίση της λεγόμενης πανδημίας ενός κατασκευασμένου ιού και με το ψευδές καθεστώς της «εκτάκτου ανάγκης» αφού δημιουργήσαμε πρωτόκολλα του θανάτου και εξαφανίσαμε από τα ράφια τις ουσίες που θεράπευαν. Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα πλησιάζαμε ούτε στην πόρτα, καθ’ ότι τα πειράματα στα ζώα έδειχναν ότι εάν χορηγούσαμε αυτά τα δηλητήρια στους ανθρώπους θα εκτελούσαμε γενοκτονία.

*Διότι πήραμε ένα σκασμό χρήματα από τις φαρμακευτικές.

*Διότι καταφέραμε και εισβάλαμε στα σώματά σας (κουραστήκαμε να εισβάλουμε σε χώρες), τα ναρκοθετήσαμε για να σας «διαβάζουμε», να σας ελέγχουμε και για να σας στέλνουμε, όποτε γουστάρουμε, στον άλλον κόσμο αδιάβαστους.

Μην παίρνετε πολύ αέρα. Κρατούμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά και λέμε ότι συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με τον κόβιντ-19 διότι θα επανέλθουμε. Θα αξιολογήσουμε τα εκατομμύρια δεδομένα που συλλέξαμε από εσάς που μας παραδώσατε τα σώματά σας και θα επανέλθουμε να σας κάνουμε κι άλλα.

ΟΣΟ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ θα επανερχόμαστε με νέες ασθένειες για νέες «ρυθμίσεις», μέχρι να εξαφανίσουμε και το τελευταίο ίχνος ανθρωπιάς από μέσα σας.

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.