Παλαιό Ημερολόγιο :
11/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
24/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Μην μου πείτε ότι δεν ήξεραν τί θα πάθουν τα παιδιά στην καρδιά τους όταν τα καλούσαν να εμβολιαστούν.

Μην μου πείτε ότι δεν ήξεραν τί θα πάθουν τα παιδιά στην καρδιά τους όταν τα καλούσαν να εμβολιαστούν.

Διαφήμιση για μυοκαρδίτιδα στα παιδιά.

Τι κρύβουν με την τοποθέτηση απινιδωτών στα σχολεία;

Έχετε καταλάβει γιατί βάζουν απινιδωτές στα σχολεία; Τι περιμένουν μετά τους εμβολιασμούς ή το στρες που έχει δημιουργηθεί υπό την παράνοια των περιοριστικών μέτρω; Ανακοπές; Καρδιακά επεισόδια;

Σε αυτές τις ηλικίες δεν είχαμε ποτέ τέτοιου είδους φαινόμενα… Περιμένουν κάτι ή ξέρουν πως θα συμβαίνουν διάφορα παράξενα υγειονομικά περιστατικά κατά την διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς;

Ο μαχόμενος για ολα αυτα τα σχέδια της Ιατροπολιτικής ανίερης «Συμμαχίας» και κατά όλων των Αντισυνταγματικών μέτρων Σπύρος Παγιάτης με αφορμή την τοποθέτηση απινιδωτών στα σχολεία έστειλε την παρακάτω επιστολή προς την Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ιονίων Νησων υπόψη του κ.Πέτρου Αγγελόπουλου .

Ο κ.Παγιάτης αναφέρει οτι μετα την Δημόσια ανακοίνωση για τοποθέτηση απινιδωτών στα Γυμνάσια -Λύκεια ζητα να ενημερωθεί για τα κάτωθι:

  • Ποιος ανέλαβε την κάλυψη του ποσού για την αγορά αυτών και ποιο το κόστος τους.

  • Ποιος έδωσε την εντολή για την τοποθέτηση τους στα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Κέρκυρας.

Επίσης ο ίδιος διερωτάται προς τον κ. Αγγελόπουλο, αν έχει ορίσει ως Διευθυντής Περιφερειακής Εκπαίδευσης αρμόδιο -Υπεύθυνο ειδικά εκπαιδευμένο άτομο για την λειτουργεία του απινιδωτή και αν υπάρχει δυνατότητα χρήσης αυτού από συγκεκριμένο άτομο.

Επίσης τον καθιστά υπεύθυνο για την χρήση του απινιδωτή τον ιδιο καθώς τους Διευθυντές των σχολείων και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.